Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Tot eu... Magdita, ce nume frumos!, tocmai pe tine te "uitasem", ma bucur ca ne-ai scris din nou si te mai asteptam, post usor daca te-ai hotarat sa tii, eu as vrea sa fac ca de Craciun, adica sa nu-mi propun deocamdata tot postul, ci numai o parte (luni, miercuri si vineri in primele saptamani) si urmatoarele patru cum se tine.... asa mi-am propus eu fiindca pana acum n-am tinut niciun post intreg si vreau s-o iau treptat, sa nu-mi propun prea mult si apoi sa nu fac. Sper sa imi ajute Dumnezeu asa cum mi-a ajutat si pana acum!
Sa dea Dumnezeu sa ne aduci Vesti bune cat de curand, fii increzatoare! Te asteptam!

Sylvia, BINE AI VENIT! Sper din toata inima ca ne vei aduce Vesti bune cat de curand, sper ca te vei simti bine cu noi si asteptam sa ne mai scrii!

Va imbratisez cu multa multa dragoste pe TOATE! Sunteti absolut MINUNATE!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karelina spune:

Fetelor va pup pe toate,
Asa frumos scrieti mie tare drag de voi sa va citesc desi eu nu scriu asa de frumos sunt de profesie chimist (sunt mai "acida") prefer sa va citesc si de abia astept vesti de la voi care imi umple sufletul de bucurie.
As vrea sa scriu o mica rugaciune care se citeste numai in Postul Mare:
Rugaciune de pocainta -care se rosteste in Postul Mare
Sfantul Efrem Sirul
Doamne si Stapanul vietii mele,duhul trandaviei,al grijii de multe,al iubirii de stapanire si al grairii in desertnu mi-l da mie
Iar duhul curatiei,al gandului smerit al rabdariisi al dragostei daruieste-l mie robului Tau.
asa ,Doamne ,Imparate,daruieste ca sa mi vad gresalele mele si sa nu osandesc pe fratele meu,ca binecuvantat esti in veci vecilor.
Amin

Va doresc sa aveti liniste sufleteasca si implinirea dorintei arzatoare de a fi mamici cu burtici frumoase.

Mergi la inceput

Vai am uitat sa scriu si la fetele cu burtici sa aiba ingerasi frumosi si sanatosi .
V-am spus eu ca sunt chimista si nu stiu sa scriu asa de frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura2008 spune:

Bine ati venit fetele noi aspirante la si felicitari primei si ei
Care dinva fi urmatoarea pe lista cu ?
Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata fetele cucuietele
am fost aseara la o bisericuta tare frumoasa , se numeste Mircea Voda .. am stat putin , insa am cunoscut acolo o doamna deosebita, (care vindea la lumanari si iconite ).. va spun sincer ca face cinste bisericii ..un om deosebit , care a vorbit si mi-a zambit , cum rar vezi ...
o sa postez o rugaciune mai ales pentru fetele a caror tatici sunt bolnavi , sa le ajute Maica Domnului si Dumnezeu , sa se insanatoseasca cat mai repede

Sa ne inchinam tie cu evlavie Sfintei Icoane a Indrumatoarei, si catre aceasta sa strigam : ca Ceea ce esti ajutatoare si calda aparatoare , da-ne noua totdeauna ajutorul Tau cel cald , Nascatoare de Dumnezeu , Fecioara Maria , si de toate bolile izbaveste-ne

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.
Si acum si pururea si in vecii vecilor

va doresc o zi buna , si post fara ispite

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

A fost bine ieri. Totul in regula. Mai putin eu.
Doctorul mi-a zis ca deja o ia ca pe o ofensa personala. Ca i-am zis ca vin la 9 saptamani la urmatoare ecografie sa vedem daca mai e bebe acolo sau nu. Daca doctorul mi-a zis asta, ce o crede Dumnezeu care are puterea sa faca toate. Scepticismul asta totusi cred ca vine din experientele trecute cand m-a bucurat foarte tare si nu a fost sa fie. Acum inca nu m-am bucurat decat foarte putin si rar. Parca tot nu pot crede ca e bine. Dumnezeu si Maicuta Lui sa ma ierte!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

alinushca
incearca sa nu-ti mai faci griji, stiu ca este aproape imposibil sa nu te gandesti la ce s-a intamplat in trecut , insa , trebuie sa crezi cu toata fiinta ta , ca totul o sa mearga bine de data asta , si ca vei avea 9 luni minunate .... cred ca te poate ajuta daca citesti minunile lui Ioan Rusul , ai sa gasesti acolo , multe minuni de insanatosire a copiilor bolnavi..daca Sfantul a putut asta , sigur te ajuta si pe tine si-l tine pe micut in burtica , sanatos si voinic....
ai grije de tine si de samburica

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sukisuki spune:

buna dimineata fete dragi

imi cer scuze ca nu am mai scris de mult dar v am citit mereu , eu sint putin deprimata. sint in a 37 zii de cind mi a venit menstruatia si..vad ca nici nu vine si testele imi ies negative !!! nu mai stiu ce se intimpla !!! cam atit despre mine.

va pup pe toate fetele , sinteti minunte si scrieti atit de frumos , sa va dea DUMNEZEU , MULTA SANATATE SI IMPLINIRI SA FIE BINE PT TOATE SI SA

FITI FERICITE SI GRAVIDUTE!!!!

FETELOR GRAVIDUTE LE UREZ SA DUCA CU BINE SARCINA SA FIE SANATOASE SI ELE SI BEBICII
ALINUSHULE O SA FIE BINE SI DUMNEZEU TE VA AJUTA !!!

georgia_c iti multumesc din suflet pr urari si ca te rogi pt parintii
mei si a cameliei care sint bolnavi!!DUMNEZEU SA TE BINECUVINTEZE

INK O DATA VA POOP PE TOATE SI CU DUMNEZEU INAINTE FETELOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

Buna dragele mele!

Adelasa ne anunti cand poti. Sa fiti sanatosi amandoi si sa va refaceti repede. Dumnezeu sa va ajute. Sper ca totul a fost bine.

Noi nu suntem foarte bine dar bine deocamdta. Am fost la control ieri si se pare ca bebe al meu e si mai jos decat a fost , e cu capul in jos si ma cam doare burta cand se impinge. Probabil de aceea am primit diazepam sa-l linisteasca si pe el ca tare se agita si e mai mare acum. mai avem 4 sapt pana la 38 cand nu mai e problema daca nastem . La 1 aprilie ne internam si din 11 aprilie ne va programa d-na dr intr-o zi pt cezariana. Mi se pare atat de mult pan atunci din cz ca mi-e teama sa nu iasa mai repede de vreme . nadajduim ca Maica Domnului si toit sfintii se vor ruga si de acum sa fim protejati si totul sa fie bine pana la urma. Nu stiu cand mai intru pe forum ca sotul nu ma lasa nici sa ma misc. trebuie sa stam doar culcati.
Nu uit de nici una dintre voi si ma rog in continuare, nadaduiesc in ajutorul vostru de asemenea.
Dumnezeu sa va ajute tuturor sa aveti partte numai de bucurii si sa duceti postul pana la capat ca mult ajuta.
Gravidutelor, mie mi-a dat parintele dezlegare la orice de cand a aflat ca sunt gravida si mi-a zis sa ma gandesc acum la copil caci am mreme apoi sa tin post cat vreau. Nu trebuie tinut post nici inainte de spovedanie, eu am incercat macar carne sa nu mananc inainte cu o zi si in acea zi.

Urmatoarea mamica va fi cleo sau eu? surpriza! Poate deodata. Va voi da de stire prin cineva si voi mai trimite pomelnice intre timp prin altii pt noi toate.
imi va fi dor de voi dar va am pe listute si imi mai trece.

Doamne ajuta! Vape toate fara exceptie
Aditi 34 sapt in evolutie siAndrei foarte miscaret

Mergi la inceput

Fetele mele va pup pe toate
Adela felicitari! sper ca o sa ne scrii cat mai repede noi o sa te pomenim in rugaciunile noastre.
Alinuscha nu mai fii asa de pesimista ai sa vezi ca totul o sa fie bine Dumnezeu are grija de toate.Sa ai soare in suflet si in zambet!Dumnezeu sa te aiba in paza!
Suki suki nu mai fii deprimata ai incredere in Dumnezeu euu cand sunt trista citesc un Acatist Maicii Domnului -Potoleste intristarile noastre nu ajung pana la jumatatea lui si parca imi simt asa sufletul mai usor.Dumnezeu sa te aiba in paza!
Aditi draga mea graviduta iti urez nastere usoara noi vom continua rugaciunile noastre in fiecare seara .Asteptam numai vesti bune si Dumnezeu sa te aiba in paza!
Fetelor Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toate!

Mergi la inceput