Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Gata fetelor am vazut punctuletul. E acolo!!!
Avem 5 saptamani si 1 zi. Si e totul ok.
Saptamana viitoare o sa vedem si inimioara lu bebe.
Va multumesc tuturor pt felicitari si urez tuturor fetelor sa li se intample ce mi s-a intamplat mie.
Criss_2081 intradevar am tinut canonul dat de parintele Iordache.Pt noi acest bebe este un dar de la Bunul Dumnezeu.Si nu stiu cum sa-i multumesc.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Roxana, am citit si la Durere vestile bune
Doamne Ajuta si te asteptam cu poze cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Fetelor

DOAMNE AJUTA!
vreau sa spun ca am citit paginile din ultimele zile cu sufletul la gura si pe nerasuflate....

vreau sa va multumesc ca v-ati gandit la mine cat am fost la tata la spital.....vreau sa va zic sa va rugati pentru sanatatea parintilor vostriii mult de tot ca e tare tare tare greu sa stai langa cineva paralizat si sa vezi o groaza de alte cazuri....etc.....trei zile cat am stat in spital de dimineata pana seara nu am stat nici 5 minute....si de atatea cate am vazut pe langa tata care era destul de grav....am tremurat ca varga si imi venea sa plang intr-una.....dar gata....ma scuzati da trebuia sa vb cu voi....

ma bucur herra ca ai vazut in sfarsit minunea din burtica ta....sa de-a Dumnezeu sa fie totul bine...

sukisuki cum se mai simte tatal tau....al meu a depasit faza critica...desi de acum inainte va fi intr-o continua faza critica.....

gianina si silvy bine ati venit in lista noastra.... in casele si sufletele noastre....va primim cu drag....aici suntem o adevarata familie....veti fi placut impresionate si va va placea cu noi daca vreti sa ne cunoastem mai bine.....sa de-a Dumnezeu sa va trimita bebele pe care vi-l doriti .....

adela....la multi ani pentru bebicul tau care deja are o zi....sa de-a Dumnezeu sa fii sanatoasa si sa cresti un bebe perfect.....ne vom ruga pentru voi....sa fiti bine...

cleo...scrii f frumos...esti o dulce de fata....si de viitoare mamica....sa te tina mereu asa Dumnezeu....

in schimb eu sunt trista....nu am vesti bune.....sunt chiar f dezamagita.....ca mi-au venit ÜRATII....tocmai azi.....imi vine sa innebunesc....am mai facut si laparo....nu vreau sa-kl manii pe Dumnezeu cu nerabdarea mea dar sunt deja 4 ani de incercari....

va puppppppppppppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Ce de fete minunate au venit azi sa stea de vorba cu noi!!!Pupici tuturor!!!

Alinushca,ai aceleasi framantari ca si noi,deci nu e cazul sa-ti mai faci griji,pune-ti toata nadejdea in Dumnezeu,ca El ne va veghea toata sarcina.In privinta postului depinde de organismul tau.Dar pot sa-ti spun sa nu-ti faci probleme,eu am prins primele saptamani de sarcina in Postul Craciunului si nu am avut nici cea mai mica pofta,dar nici greturi,iar bebelina a crescut super bine,ca nu mancarea e baza,ci Dumnezeu.Acum trebuie sa vorbesti cu parintele tau duhovnic,te va sfatui cel mai bine.Daca nu poti,tine cateva zile,macar sa te spovedesti si sa primesti Sf.Impartasanie.Mie mi-a dezlegare la lapte,oua,branza,desi mi-a spus ca oamenii bolnavi au aceste dezlegari,iar sarcina nu este boala.Dar depinde de organism,ti-am spus,daca te simti slabit,iti e rau,ai greturi,e cu totul alta situatie.Acum am aceeasi dilema,nu pentru mine,ci pentru bebelina,ca nu a luat in greutate in ultima saptamana,dar speram ca Dumnezeu ne va avea in paza si nu mancarea va fi baza.Doamne ajuta!!!

A propos de post,tot la predica spunea parintele duminica,sa nu ne laudam cu postul si nici sa nu fim tristi in post,ca fariseii.Sunt oameni care nu pot tine postul si atunci ii smintim,important e postul mintii,paza gurii si obligatoriu miercurea si vinerea tinut post!!!Asta ca sa nu cad in pacatul mandriei,in randurile de mai sus.

Cleo,sa te auda Dumnezeu,ca stiu ca esti cu tot sufletul la fiecare dintre noi si sa ti se intoarca insutit tot acest bine pe care ni-l aduci cu fiecare cuvant scris.Mare bucurie si incurajare ne aduci in suflete,ar fi bine sa ne molipsim si noi cu bunatatea ta.Sa va ajute Dumnezeu si Maicuta Domnului!!!

Alexa,ma bucur ca ai revenit,ma gandeam cu parere de rau ca nu ti-a placut la noi,aici.In plus vad mare schimbare si optimism mult la tine,luminita sufletului va face minuni si darul va veni cand Dumnezeu va hotari,important este ca se poate.Doamne ajuta si multa rabdare !!!

Silvy,bine ai venit,cu mare dragoste te asteptam sa ne scrii si sa ne rugam impreuna,ca ce nu este cu putinta omului este cu putinta lui Dumnezeu.Cel mai bun exemplu este Hera,care cu credinta si nadejde in Dumnezeu,dupa ce a tinut canonul,a primit marele Dar.Deci Dumnezeu nu cere mult de la noi,vrea doar sa facem ceea ce trebuie:rugaciune,credinta,pace si curatenie sufleteasca.

Mary_b,ne rugam sa fie bine,mai este putin pana la prima intalnire emotionanta,ca probabil se va auzi si inimioara,este ceva de nedescris in cuvinte.Doamne ajuta,la toate fetele sa auda in curand acest lucru!!!

Hera,cum primele emotii au trecut,stim de acum ca suntem bine la mami in pantece,ne rugam sa crestem sanatosi si sa fie o sarcina usoara,cu ajutor de la Dumnezeu.

Cami,esti o puternica,stiu ce inseamna sa fii inconjurat numai de cazuri grave si sa nu ai nici o putere de a-i ajuta,decat rugaciunea. Daca bunul Dumnezeu va ingadui,il va reface complet pe tatal tau,cu siguranta numai minunile Lui pot face acest lucru,deci sa ne rugam in continuare si totul va fi bine.Pentru tine acum nu trebuie sa-ti pui problema si nici sa nu fii suparata,ca stie Dumnezeu mai bine ce face,in conditii de stres iti dai seama ca nu era bine nici pentru bebe.Fa deocamadata ce e de facut pentru tatal tau si va veni si rasplata de la Dumnezeu cu un bebelas scump,sa nu ai nici o grija!!!

Am scris prea mult,dar mi-e dor de fiecare in parte,cer iertare pentru asta,poate nici nu sunt coerenta sau nu au valoare aceste randuri,important e ca tinem legatura noastra sufleteasca si ne deschidem sufletele.

Pupici si celorlalte fete:Livsy,Georgia,Criss,Aditi,Adela cu bebele ,Marryan,Sanda,Sukisuki si pentru ca siguuur uit pe cineva ma opresc aici cu enumerarea,dar nu cu pupicii.Doamne ajuta sa ne "intalnim" cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna dimineata micutele mele
ma uitam in lista , ca deja sunt 14 gravidute ..de fapt cred ca 13... una e deja mamica ...frumos .. chiar f. frumos
am o rugaminte pentru virginia ..eu mi-am salvat multe link-uri cu acatiste cantate de marian moise , daca mai gaseste , sa ni le posteze si noua
va doresc multa sanatate , voua , parintilor , ca am citit ca unele dintre fete sunt in suparare , si sa ne ajute Dumnezeu , sa ni se implineasca visul ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Hera, deja 5 saptamani si 1 zi? Ce mari sunteti! O sa treaca repede saptamana asta si o sa fie bine! Cred ca a fost omor ieri la Tutunaru. Ai avut ceva rabdare si curaj. Si eu trebuie sa merg azi si deja de la ora asta fac eforturi sa stau linistita si sa nu intru in panica.

anigriv, vroiam sa stiu ce ati facut voi. parintele mi-a zis ca sa nu mananc carne, in rest am si eu voie. a zis sa tina sotzul post pentru toti 3 . eu as tine si post mai mult dar deocamdata inca am tot felul de senzatii ciudate in stomac cand ma gandesc la mancare asa ca mananc ce imi vine. In plus este o perioada foarte importanta pentru bebe ca acum i se formeaza organele si trebuie sa aiba de toate. dar cum ai spus si tu, copilul depinde de Dumnezeu si nu de "dieta" mea. ma bucura mult ca a inceput postul. este o perioada traita altfel, cu slujbe frumoase. Doamne ajuta!

Cleo, mai ai putintel si nasti. Inteleg ca deja te obosesc foarte tare Marian-Gabriel si Cristian-Andrei. Dar minunea este dubla asa ca merita sa mai stai linistita inca un picutz. Lasa forumul acum ca se descurca fetele foarte bine pana cand ai sa treci de aceste momente importante. Sa va fie voua bine! Doamne ajuta sa fie usoara nasterea si sa iti revii repejor!

cami_antonia, ma gandesc ca uratii nu-s neaparat ceva foarte rau in perioada asta si sa ma ierti daca spun asta. ai trecut si treci prin zile foarte foarte grele. sarcina este ceva foarte delicat mai ales in primele saptamani. si pentru copilul care isi dezvolta cele mai importante organe in primele saptamani - si se stie ca stresul si temerile si tristetile nu fac bine, dar si pentru mama care din cauza hormonilor devine si mai sensibila, mai irationala, mai supusa toanelor si tristetilor. poate ca e mai bine asa si poate ca luna viitoare iti va fi si tie mai bine, iar atunci numai bine va veni si bebelashul. Sanatate multa si putere sa va dea Dumnezeu in aceste incercari grele.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Alinushca,Doamne ajuta azi!!!O sa fie bine la noua intalnire cu bebe!!!
Postul l-am tinut cat am putut si eu,adica primele 2 saptamani,apoi am mancat lapte,branza,oua vreo 3 saptamani si ultima satamana iar am tinut post.Asta pentru ca va povesteam eu ca am niste ciudatenii cu vedeream,parca vedeam defazat si aveam impresia ca este de la calciu.Ei bine,nu era de la calciu,ci era hipoglicemie,adica chiar daca mancam,imi mai scadea glicemia cateodata brusc.
Acum tu trebuie sa-ti faci si analizele si in functie de ele decizi,pentru ca e adevarat ca prima perioada e cea mai importanta,plus ca nu poti lua nimic din pastile,nici calciu,nici vitamine!!!E foarte bine ca tati suplineste neputinta noastra si la noi tot asa a fost.
In postul acesta sa ne ajute Dumnezeu,vedem cat putem tine,parintele a zis,tineti cat puteti.Deci eu zic sa nu-ti faci probleme,ca si pe mine tare ma chinuia constiinta,fiecare trebuie sa stie cat poate,nici sa ne preamarim,ca,uite eu tin tot postul...!!!Important este sa ne curatim prin Sf.Spovedanie si sa primim Sf.Impartasanie,care este spre tamaduirea sufletului si a trupului,sa ne oprim gandurile si cuvintele,sa iubim,sa avem bunatate in suflet.Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,
Eu va citesc mereu, insa nu am reusit sa va mai scriu.
Cami, sanatate maxima tatalui tau, sa ii ajute Dumnezeu sa se refaca in scurt timp si sa te linistesti.
Cleo, vorbele tale imi merg mereu la inima, de fapt intreg acest subiect ma face sa ma simt linistita si increzatoare. Va citesc mereu si simt o liniste sufleteasca care imi risipeste toate gandurile negre.
Virginia, Livsy, Sukusuki, Georgia, Silvy, Hera si toate fetele
Alinushca, intalnire minunata cu puiutzul tau astazi !
Fetelor, va urez un post usor, sanatate multa, rugaciune din inima si credinta multa !
Doamne ajuta !

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_ spune:

Va multumesc frumos la toate pentru primirea calda pe care mi-ati facut-o. Incerc sa fiu optimista si sper ca ca bunul Dumnezeu sa imi daruiasca cat mai repede o sarcina care sa o inlocuiasca pe cea pierduta acum o luna. Incerc sa ajung la biserica in fiecare zi chiar daca doar ca sa aprind o lumanare (acum deabia am venit de la biserica caci am 1 ora de pauza la servici la pranz asa ca profit de orice moment pot, ca sa ajung acolo unde ma simt foarte linistita)

Sukisuki iti multumesc din suflet pentru cuvintele alinatoare. Sanatate ii doresc tatalui tau si sper din tot sufletul sa se faca bine sau macar sa nu ii fie mai rau. Din cate am inteles are diabet. Stiu ca boala asta e rea daca se agraveaza din cauza complicatiilor pe care le da. Si vorbesc din experienta pentru ca si tatal meu sufera de diabet.
Ainigriv iti multumesc pentru bunatatea ta. Cum sa nu imi placa aici la voi? Sunteti niste fete atat de minunate incat nu cred ca poate cuiva sa nu ii placa si sa nu se simta cuprins de fericire in acest grup. Numai ca mi-a fost mai greu la inceput. Acum sunt mai bine si privesc cu credinta si speranta in viitor. Ma bucur ca sunteti bine tu si printesa ta. Sanatate multa va doresc si ma rog sa fie totul bine caci nu mai aveti mult pana la marea intalnire.
Livsy iti multumesc si tie pentru gandurile si primirea frumoasa. Cat despre incercarea prin care treci acum, ma rog la Dumnezeu sa te binecuvinteze cu rabdare si intelegere pentru a trece cu bine peste ea. Doamne ajuta!
Alinushca in primul rand vreau sa te felicit pentru sarcina. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin cele 2 experiente nefericite dar acum sper din tot sufletul ca totul sa fie bine si sa te ajute Dumnezeu sa duci sarcina la capat cu bine si sa nasti un prunc sanatos. Doamne ajuta si pentru intalnirea de azi cu bebita.
Maryb tin sa te felicit si pe tine pentru sarcina si vreau sa iti spun ca sarcina ta mi-a dat mari sperante, pentru ca stiu ca si tu ai avut o sarcina oprita din evolutie de curand si ai ramas insarcinata apoi foarte repede. Doamne ajuta ca de data asta sa fiti bine amandoi!
Hera25 ti-am urmarit mesajele si la Endometrioza si la Tutunaru si m-am bucurat foarte mult de reusita ta. Mai ales ca ne-am operat si am urmat tratamentul cam in aceeasi perioada. Va doresc sanatate si o sarcina la termen.
Cleopatra vreau sa iti multumesc pentru ca ai creat acest subiect si pentru ca veghezi asupra noastra cu multa credinta si har. Mare bucurie ne-ai adus in suflete. Sa iti ajute Dumnezeu tie si minunilor tale pe masura bunatatii tale! Si daca nu iti este foarte greu, as dori si eu sa fiu trecuta pe listuta.

Va doresc tuturor sanatate, credinta si sa ne ajute Dumnezeu sa ne implinim dorintele curate

Doamne ajuta!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Cat de frumos scrieti fiecare dintre voi si cata Bucurie e aici la noi !! De mult parca n-am mai avut atatea motive sa sarbatorim, poate mi se pare mie.... dar asteptam Vestea despre Adela si Puiutul ei, Bebelusii fac bine, Mamicile la fel... sigur ca avem si incercari fiecare dintre noi, doar ca... si ele fac parte din viata; adica daca primim din Mana Lui Dumnezeu cu bucurie Binele, de ce am stramba din nas cand ceva nu ne convine? Planurile Lui Dumnezeu nu le intelegem intotdeauna noi... (zic si eu...)

MULTUMESC din tot sufletul fetelor care m-au sustinut si ma sustin anume in incercarea prin care trec, Virginia, Cleo, Georgia si TUTUROR pentru toate Rugaciunile si toate gandurile bune pe care mi le-ati transmis, spus aici pe forum sau doar in inimile voastre, nici nu stiti cat de mult bine imi face sutinerea voastra - si iara zic oare ce m-as face, PE BUNE, fara voi???

Adela, nasterea speram ca a fost usoara, speram ca deja iti tii Bebele in brate asa-i ca nu-i nicio fericire mai mare pentru o Femeie???) Asteptam cu multa Bucurie in suflete Vestile de la tine si ne rugam in continuare. Rugaciunea n-o lasam ca ea ne face mari!

Cleo, MULTUMESC, da, am sa-ti spun despre ce este vorba si chiar cred ca experienta ta de viata si mai ales Credinta ta imi vor fi de mare ajutor in momentele prin care a randuit Dumnezeu sa trec acum. Sanatate maxima la Bebei si aveti mare grija de voi, asteptam Vesti bune!

Virginia, saru'mana pentru cuvinetele atat de frumoase, mai ca m-am rosit, oricum, parerea mea este ca nu le merit eu, ci ele sunt pentru Cel care ne sustine in toate, care ne da putere sa trecem peste lucruri pe care le credeam peste puterile noastre, bune sau rele, asa ca le iau si eu asa, ma bucur pentru ele, ca om sunt, si le trimit mai departe Celui caruia Ii apartin de drept! Sanatate Bebelinei, sa iti aduca numai Bucurii!!

Hera, e mare Minune ce ne povestesti tu! E superb si sunteti un exemplu pentru noi toate! Cand poti mai da-ne Vesti despre Bebe, ne bucura enorm!

Maryb si Alinushca, asteptam Vestile voastre bune in continuare, Minunate Vesti! Alinushca, bafta azi la dr! Ne rugam! Sanatate multa la Bebei, sa creasca mari, sanatosi si luminosi la Mami in burtica!

Cami si Sukisuki, SANATATE celor dragi! Si sa dea Dumnezeu sa le duceti cate un Dar asa cat de curand, ca sa le faceti pofta sa se vindece cat de repede! La Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinta!

Sa ma iertati daca nu am scris tuturor, absolut TOATA LUMEA este in inimia si in Rugaciunile mele, chiar daca nu imi amintesc sa scriu cum trebuie tuturor. TUTUROR! Doamne ajuta! Sa creasca listuta noastra si sa se umple de

Va iubesc si va MULTUMESC tuturor !!!

Ana

Mergi la inceput