Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Doamne ajuta,fetelor!!!Ma bucur ca avem vesti bune,de la mamici si de la Criss!!!

Adela,ne vom ruga maine Maicutei Domnului sa fie langa voi si daca este ziua cea mare poate reusesti sa ne dai un semn,sa sarbatorim si noi aici primul nostru bebelas.Iti voi trimte nr meu de telefon si daca vei putea asteptam un mesaj,oricum noi ne vom ruga si vom fi langa tine in rugaciune.Doamne ajuta!!!

Aditi,la fel ne rugam si pentru voi,ati fost foarte curajosi pana acum,asa ca va fi bine pana la capat.Doamne ajuta sa stea bebe cuminte pana la termen,sa creasca mare,sanatos.

Criss,nu te descuraja,ca stie Dumnezeu ce face,stii ca ai fost cea care m-a incurajat la ultima vizita a "uratilor"?!!!Asa ca nu am decat sa-ti fac aceeasi urare,sa fie ultima vizita si la tine a dumnealor si sa auzim ca ai primit cel mai frumos martisor.Multa pace si lumina,ca Dumnezeu nu ne lasa.

Acum,la inceput de post,va dorim si noi,multa liniste sufleteasca,bunatate,pace,rabdare,iubire,iertare si mult spor duhovnicesc.Mi-a placut azi la Sf.Liturghie o comparatie pe care o facea parintele:postul Sf.Paste este o scara spre cer si fiecare saptamana de post tinuta asa cum trebuie(nu doar alimentar)este o treapta.Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa urcam si noi fiecare treapta, spre Slava si Multumirea Sa,care in bunatatea si rastignirea sa ne-a iertat toate pacatele.Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fetelor
Adela, deja cred ca ai nascut ...asteptam vesti de la tine , sa treaca cleo , primul bebelul nascut , prin rugaciune
chiar ma intrebam criss , pe unde esti , de nu ai mai trecut pe la noi ...
pe restul fetelor va pup , si va doresc post usor

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Nu am mai scris. Sunt obosita si de la sarcina si de la medicamente si mai ales de la prea multele ganduri.
Intru azi sa va intreb pe gravidutze cum faceti in post. Mai ales cele care poate sunteti mai la inceputul sarcinii si aveti or repulsii ori preferinte culinare in anumite momente.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_ spune:

Buna dimineata dragele mele

Va multumesc din tot sufletul celor care mi-ati scris si mi-ati alinat sufletul.
Parca a mai rasarit un pic soarele si pe strada mea (chiar daca afara e foarte urat astazi). Incerc sa gandesc pozitiv si sa cred ca daca s-a putut o data, voi ramane insarcinata si a doua oara cu ajutorul lui Dumnezeu, tot natural.
Ma straduiesc sa zambesc, chiar daca sufletul meu plange, pentru ca ma gandesc deja la viitorul copil pe care mi-l va da Dumnezeu in bunatatea lui. Si pentru el sunt datoare sa am o atitudine pozitiva pentru ca sunt convinsa ca aceasta este foarte importanta.
Ii multumesc lui Dumnezeu si ca am gasit acest subiect pe forum - pe care il citesc in fiecare zi, chiar daca nu va scriu - unde posteaza atatea fete minunate si sufletiste si implicit ii multumesc Cleopatrei, care a avut minunata idee de a deschide aceste discutii. Ma faceti sa ma simt mai aproaproape de Dumnezeu, chiar daca nu sunt o persoana foarte cunoscatoare a celor sfinte.

Va multumesc tuturor ca existati si ca va deschideti sufletele aici scriind lucruri atat de minunate .

Doamne ajuta

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Dragele mele,

Mare bucurie azi pe la noi se va naste primul bebelus prin credinta si iubire fata de Dumnezeu,Maicuta Domnului si toti sfintii nostri dragi.
Draga mea,Adela ma bucur ca ai reusit sa ne dai frumoasa veste ca azi iti vei tine iubitul tau copilas in brate,sunt asa de emotionata cand iti scriu aceste randuri incat nu ma pot abtine sa nu plang de fericire,o sa simti cele mai frumoase momente din viata ta.
Iti doresc o nastere usoara cu ajutorul Lui Dumnezeu,Maicutei Domnului si a tuturor sfintilor.Maicuta Domnului sa va ocroteasca cu sfantul ei acoperamant si sa fie langa voi tot timpul pana la marea intalnire.
Doamne ajuta sa nasti repede,sa ai un travaliu usor si sa fiti protejati secunda cu secunda de energia divina.
Sa dea Dumnezeu sa ai un copilas sanatos,frumos si binecuvantat!
Ne vom ruga pentru tine azi neincetat,asa cum ne-am rugat si pana acum.Dumnezeu sa va aiba in paza impreuna cu Maicuta Domnului!
ainigriv,ma bucur ca esti bine impreuna cu printesa ta frumoasa!
Sa fii linistita cu colul sa nu faci efort,ca totul o sa mearga perfect,Dumnezeu si Maicuta Domnului te va ocroti si vei fi o mamica fericita.
Ai scris foarte frumos despre post,asa e sa urcam cu o treapta spre Dumnezeu in ceruri in aceste saptamani frumoase prin faptele noastre bune pline de iubire si recunostinta,sa ne fie iertate pacatele sa reusim sa fim binecuvantate zi de zi.
Dumnezeu sa va dea multa sanatate,liniste,bucurii si mai asteptam vesti frumoase de la voi.Dumnezeu sa va ocroteasca neincetat!
Aditi,ma bucur draga mea ca ne-ai scris m-am tot gandit la tine si m-am rugat ca totul sa decurga bine si sa nasti la termen,nu inainte.
Referitor la diazepam parerea mea e sa nu-l mai iei,eu nu am luat nici in spital cand am fost,am facut si eu perfuzii cu gynipral,dar a dat perfuzia sa curga incet si nu am avut palpitatii,am luat acasa gynipral pastile si la fel nu am avut nici o reactie de genul acesta,iau si acum ca mai am si eu contractii uneori dar fara diazepam,asta e parerea mea.
Nu fac echo 3D ci 2D,dar doctorul imi spune tot timpul cate kg au copilasii,cred ca se vad la orice echo kg,sa-ti intrebi doctorul la urmatorul echo.Eu pun tot felul de intrebari,mi se raspunde la orice intrebare,am o colaborare foarte stransa cu doctorul meu,are suflet bun.
Sa stai linistita,sa nu-ti mai faci ganduri rele ca totul o sa fie bine,tu esti o fata puternica,ai trecut de ce a fost mai greu cu ajutorul credintei tale puternice in Dumnezeu,sigur o sa fie bine pana la termen totul.
M-as bucura sa nastem amandoua odata,ar fi bine,eu ma rog zilnic pentru tine ,Dumnezeu nu te va lasa si te va ajuta in continuare,numai sa fii linistita.
Iti multumim ca ai dus listuta noastra la Maslu,Dumnezeu te-a intarit si ai reusit sa stai,mare e puterea Lui,ma bucur ca ai reusit sa te spovedesti si impartasesti,si eu trebuie sa merg dar nu am reusit datorita durerilor mari care le-am avut si le mai am.
Asteptam sa ne mai scri,sa vi cu vesti minunate,poti sa ma intrebi orice in legatura cu sarcina,iti voi spune ce stiu eu din experienta mea.
Dumnezeu,Maicuta Domnului si toti sfintii sa va dea multa sanatate,bucurii si sa aiba in grija clipa de clipa.Dumnezeu sa va ajute!
criss,ce bine ca ne-ai scris m-am gandit la tine,ce mai faci de nu ne mai dai nici un semn.
Draga mea, sa nu mai fi niciodata dezamagita,sa fii optimista sa-ti gasesti puterea interioara cu ajutorul Lui Dumnezeu ca vei reusi sa-ti indeplinesti marea dorinta,sa ai o energie cu multa lumina de sa-ti fie vazuta de toti oamenii,ca vei reusi,deznadejdea nu duce la nimic bun.
Sunt sigura ca o sa-ti gasesti aceasta lumina interioara si vei fi din nou fericita si vei reusi sa ne dai vestea cea mare cat de curand.
Iti doresc sa te ajute Dumnezeu si toti sfintii sa fii linistita sufleteste,credincioasa in continuare,luminoasa si bucuroasa!
Dumnezeu sa-ti trimita in pantecel un prunculet sanatos si binecuvantat!Dumnezeu sa fie cu tine zi de zi!
Te mai asteptam sa ne scri mai des,ca te vei simti mult mai bine cu noi,aici,eu o sa te ascult si te voi ajuta cu ce pot.
marryan,mare bucurie mi-ai facut ca ne-ai scris,asa de frumos ne scri incat cuvintele tale ma ung la suflet.
Iti multumesc pentru urarile tale pline de iubire si credinta!
Imi place ca esti optimista si puternica in continuare,tot asa sa fi.
Dumnezeu,Maicuta Domnului si toate puterile ceresti sa te ajute sa faca un miracol pentru tine si sa fii binecuvantata in pantecel cu un bebelas sanatos si frumos,astept acest moment cu mare bucurie,trebuie sa se intample cat de repede.
Dumnezeu sa te protejeze cu energia Lui divina secunda cu secunda si sa te ajute!
sukisuki,iti multumim pentru urarile tale frumoase!
Sa dea Dumnezeu sa ne bucuri cu vestea cea mare ca ai primit darul vietii in pantecel!Deabia astept sa se intample minunea.Dumnezeu sa te ajute si sa te protejeze neincetat!
maryb,iti multumim pentru urarile tale deosebite,ma bucur ca ne-ai scris!Iti multumesc si pentru urarile pe care mi le-ai adresat!
Ce mai face copilasul tau iubit?Nu ne-ai scis despre el,asteptam sa ne dai vesti bune in continuare!
Dumnezeu sa va dea multa sanatate,bucurii si binecuvantari in continuare pana la termen!Doamne ajuta!
Livsy,draga mea ma bucur ca te simti mai bine sufleteste!
Sa ne scri tot timpul ca aici la noi o sa gasesti multa iubire si liniste care te vor ajuta in fiecare zi,poti sa ma intrebi orice ca iti voi da sfaturi din experienta mea cu mare placere si iubire.
M-am rugat si ma rog pentru tine zi de zi sa-ti revina zambetul tau frumos si starea ta de fericire pe care ai avut-o mereu.
Toate gandurile si ispitele sa se evapore din calea ta si sa fii luminata si binecuvantata de Dumnezeu si toti sfintii incat sa poti primi darul vietii cat mai repede,imi doresc foarte mult sa vina acea clipa,sa ne bucuram aici la noi.
Dumnezeu,Maicuta Domnului,Sfanta Ana si toti sfintii sa fie cu tine ,sa-ti trimita multa lumina si liniste sufleteasca!
Doamne ajuta sa fii sanatoasa si sa ai protectie divina neincetat!
Georgia,iti multumesc pentru urarile tale frumoas pline de iubire si pentru linkurile postate,ne sunt de mare ajutor!
Dumnezeu sa-ti ajute sa fii binecuvantata cat de repede cu un copilas sanatos si frumos cu mare binecuvantare!
Sa fii protejata de energia divina secunda de secunda si sa te bucuri de fiecare clipa a vietii!Deabia astept sa ne dai vestea cea mare.
Va scriu mai tarziu cand ma simt mai bine ca iar am obosit si si-au facut aparitia durerile.
Va iubesc si va doresc un Post linistit,binecuvant si luminat!
Dumnezeu sa ne ajute la toate si sa ne ocroteasca cu energia Lui divina tot timpul!Sa avem multe gravidute, mamici fericite si sanatoase!
Asteptam ,vesti frumoase de la voi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

cleopatra, despre bebelusul meu nu am scris nimic pentru ca inca nu am ajuns la eco. Martea viitoare am programare si am foarte mari emotii numai cand ma gandesc. Ma rog la Bunul Dumnezeu, la Maicuta Domnului si la toti Sfintii sa am un copilas sanatos in burtica si sa fie bine de data asta pana la capat. Doamne Ajuta !!! Va voi tine la curent cu vestile despre bebelusul meu. Multumesc frumos pentru urarile de bine, la fel iti doresc si tie.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

adela achim, Doamne Ajuta sa fie totul bine astazi si sa iti tii copilasul mult iubit in brate.

cris_2081, multumesc pentru urari. Si eu iti doresc numai bine si sa auzim curand vesti bune de la tine.

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Multumesc mult pentru primire si pentru ca m-ati adaugat si pe mine pe listuta voastra
Sunteti un grup de fete inimoase aici care dovedesc ca se poate, cu multa credinta si vointa se poate
Numai bine va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

adela nastere usoara si abia astept sa vii sa ne povestesti cum a decurs mare intalnire..................
oana ma bucur ca te-ai hotarat sa te alaturi fetelor......
sunt niste fete extraordinare sa stii, care te vom sustine mereu si la bucurii si la necazuri!!!!!!!!!!!!!!
imi pare rau ca nu am mai intrat dar in ultima vreme nu prea mai stau decat la servici la calculator...........
am scris azi pentru ca vreau sa va dau o veste buna:
pentru noi normal.........
mi-au venit rezultatele la triplu test si au iesit foarte bine, pt. toate trei a iesit risc foarte scazut si la dozarea de rh mi-a iesit ca nu s-au format anticorpi.
deci sunt foarte fericita azi............. si vroiam sa va povestesc si voua.
dozarea de rh trebuie sa o repet la 30 de sapt.
deci bebe e bine si creste normal..........
pupici la toate!!!!!!!!!!!!!

ROXANA+18 de Bianca Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Fetelor,

Ma alatur si eu voua daca ma primiti. Va citesc de mult timp si de multe ori m-au incurajat vorbele voastre. Eu incerc de 3 ani si jumatate sa raman gravida si nu reusesc iar de un an merg prin doctori. Acum sunt pacienta doctorului tutunaru si sper ca cu ajutorul dumnealui si a lui Dumnezeu, ni se va indeplini si noua visul de a fi parinti.
Vreau sa va zic ca eu trec prin chinuri sufletesti de foarte multe ori. Tot timpul ma gandesc ca poate Dumnezeu nu-mi da copil pt ca sunt mult prea rea si pentru ca am facut mult prea multe pacate. Tot timpul ma gandesc si ca poate voia lui dumnezeu este sa adoptam un copil. In aceste conditii, de multe ori am hotarat sa intrerup mersul la doctor si sa adoptam.
Acum, vreau sa tin si eu macar prima si ultima saptamana din post, sa ma duc in fiecare duminica la biserica, sa incerc ca macar pe perioada postului sa nu mai fiu rea cu cei din jur, sa nu mai critic, sa nu mai barfesc si sa ma straduiesc sa aprind acea lumina in sufletul meu pe care o aveam in copilarie.

Va multumesc ca existati.
Va pup, silvy

Doamne ajuta.

Mergi la inceput