Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Cleopatra multumesc foarte mult ca m-ai inscris pe listuta.

Iti doresc sa fii sanatoasa si tu si bebeii.

scuze ca intreb dar nu am gasit pe unde am citit despre tine - ai ramas insarcinata natural cu gemenii?

mersi frumos si LA MULTI ANI! tuturor pentru ziua de 8 martie

Va pup si succes,

Mara

http://tt.lilypie.com/hh1cp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele fete!

Mi-a fost tare dor de voi,in sfarsit pot sa va scriu cateva randuri ca m-au mai lasat putin durerile si nu pot sa nu va dau vesti de la doctor,de citit va citesc cum sunt iertata de dureri putin,dar de scris e mai greu din cauza starii mele,dar asta este situatia la sarcina cu gemenuti este mai mare dar si frumoasa.
Sa va povestesc cum a fost la doctor,copilasii mei dragi au crescut foarte bine,fiecare are 2kg si 150g,am observat si la burtica ca mi-a crescut brusc in saptamanile astea,din cauza aceasta am durerile, uterul creste foarte mult in volum si o sa mai creasca,e perioada cresterii rapide a copilasilor la orice sarcina.
Ce bucuroasa am fost cand i-am vazut,totul e perfect pana in prezent,sper cu ajutorul lui Dumnezeu,Maicutei Domnului si toti sfintii sa fie bine pana la marea intalnire,in Ei mi-am pus nadejdea tot timpul si am simtit marele ajutor,toate s-au intamplat numai prin rugaciuni spuse din tot sufletul atat de mine cat si de voi,va multumesc ca v-ati rugat si va rugati in continuare pentru noi.
Mi-a dat doctorul meu tratament contra infectiilor, inainte de cezariana,sa ma pregateasca.Medicamentele sunt:Dexamed(injectii)-1 fiola si 1/2 la 12 ore fiecare pentru 4 zile(astea sunt pentru maturarea plamanilor la copii daca se produce evenimentul mai repede de 2 saptamani),Augmentin 1 pastila la 12 ore de 2ori/zi(astea sunt antibiotice contra infectiilor)pentru 7 zile si Polygynax(ovule vaginale)1/seara(astea sunt contra infectiilor in sfera vaginala),pentru 6 zile,acesta e tratamentul.
Mi-a mai zis doctorul ca daca nu se intampla sa nasc pana in 15 aprilie o sa-mi provoace nasterea prin cezariana.
Sunt foarte fericita ca totul merge bine cu gemenutii mei iubiti,sper sa fie toul bine in continuare cu ajutorul Bunului Dumnezeu,durerile mele si starile numai conteaza,important este sa fie bine in continuare cu copilasii mei dragalasi.
Imi pare foarte rau dar acum nu pot sa va mai scriu ca am obosit si am si dureri de burtica,revin mai tarziu,sper sa pot.
Ma gandesc si ma rog pentru voi zi de zi,aprind lumanari,ma rog si pentru tatii incercati cu sanatatea ai celor doua fete dragi noua sa se insanatoseasca grabnic.
Va iubesc din toata inima si va doresc ca Bunul Dumnezeu sa ne dea tuturor bebelusi sanatosi,binecuvantati si frumosi!
Visul sa devina realitate cu ajutorul credintei,rabdarii si luminii care izvoraste din noi catre oameni,Dumnezeu,Maicuta Domnului si toate puterile ceresti,in Ei ne este marea nadejde!
Dumnezeu sa ne ajute la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

http://www.crestinortodox.ro/Cuvinte-duhovnicesti/Parintele_Arsenie_Papacioc_Despre_Sfanta_Impartasanie-28-7456.html

http://www.crestinortodox.ro/Cuvinte-duhovnicesti/Despre_Sfanta_Spovedanie_II-28-199.html

cleopatra70, multa , multa sanatate , tie si micutilor tai samburei ... sa va ajute DD , sa ajungeti cu bine la marea intalnire

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna tuturor,

Georgia, sunt aici... va citesc zilnic si de mai multe ori pe zi (ca de obicei). Din pacate eu nu sunt bine. Deocamdata. Ce mai amaraste profund este ca atunci cand avem cea mai mare nevoie de Rugaciune si de liniste constat ca ele ajung pe ultimul loc in viata noastra... cel putin a mea. Ma credeam mai credincioasa, sincer. Ma bucur ca Dumnezeu imi arata acum cam pe unde sunt si sper ca voi avea si inima sa recunosc, caci numai asa putem imbunatati ceva la noi insine. In continuare nu pot povesti despre ce este vorba, o sa fie bine, sunt sigura, uite, deja cum vorbesc cu voi ma simt mai increzatoare. Iti multumesc de intrebare, am sa revin curand.

Cleo, ce bucurie mare!!! M-ai umplut de veselie. Mai asteptam vesti tot asa de bune!!

Bun venit fetelor noi!

Va salut pe toate, ma bucur cu gandul la fiecare!

O PRIMVARA VESELA, FRUMOASA SI PLINA DE IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE! va doresc din suflet tuturor! Dumnezeu sa va ajute in toate, sunteti minunate!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Fetelor, vin si eu cu rugamintea de a ma trece pe listuta voastra
Ne dorim tare mult un copilas si am trecut prin multe incercari nefericite
Numele meu de botez este Geanina

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna dragele mele si LA MULTI ANI va doresc si sa aveti o zi minunata in care sa va bucurati alaturi de sotii vostrii iubiti.

Bine ati venit in grupul nostru le urez celor mai proaspete aspirante si sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine de la voi. Am observat ca suntem deja 100 pe ambele listute ceea ce ma bucura si sa dea Dumnezeu sa fim cat mai multe pe lista a doua.

Cleo multumim ca ne-ai scris stiu ca iti este greu, sa ai grija de tine si de copilasii tai iubiti, ne rugam pentru tine nu mai este mult pana la marea intalnire. Multa sanatate iti doresc si Dumnezeu sa te ajute!

Livsy draga imi pare rau ca nu te simti bine, dar exista momente in care fiecare dintre noi suntem bulversate si eu am avut nu demult asemenea momente, m-am spovedit si a mai trecut. Sa stii ca exista ispite ar fi bine sa nu te descurajezi sa incerci sa te rogi cum poti. Iti spun o rugaciune simpla pe care o mai zic si eu cateodata desi ar trebui sa fie spusa tot timpul dar asta e mai uitam :
"Da-mi Doamne minte si intelepciune". Dumnezeu o sa-ti spuna ce sa faci. Acum incepe si postul te vei spovedi si o sa vezi ca o sa fie mai bine. Eu nu vreau sa-ti dau sfaturi te rog sa nu te superi. O sa ma rog pt tine sa te linistesti.

Anadomnica ma bucur pt tine sa dea Dumnezeu sa ne dai vestea cea mare cat mai curand.

Adela imi pare bine ca ne-ai scris sa-ti dea Dumnezeu sanatate ma rog pt tine.

Virginia multumesc pt cuvintele tale frumoase si eu te pup, sa ai grija de tine si de fetita ta minunata.

Gergia multumim pt link-uri. Doamne ajuta!

Tuturor va doresc multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa auzim doar vesti bune in aceasta primavara! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele,

Va multumesc atat de mult pentru sustinere! Inseamna enorm pentru mine cu atat mai mult cu cat inca nu va pot spune despre ce este vorba. Sunt SANATOASA, Slava Domnului si Ii multumesc din toata inima si toata fiinta Lui Dumnezeu pentru asta; supararea vine sau venea din alta sfera a vietii noastre... Sandaa, cum m-as supara?? Dimpotriva, cuvintele tale mi-au facut bine, m-au incurajat si m-au bucurat, pe laga faptul ca ai dreptate in tot ce spui (cred eu), grija din cuvintele tale si frumusetea gandurilor tale mi-au dat mare incurajare! Exista momente in care tare imi pare rau ca nu ne cunoastem de-adevaratelea (desi ne gandisem noi la o intalnire macar fetele din acelasi oras, dar inca n-a avut loc), poate e bine si asa deocamdata, poate Dumnezeu a randuit sa ne vedem cand vom fi mamici sau macar gravidute sau pur si simplu nu ne-a venit randul sa ne cunoastem si asa, eu sper ca se va intampla si mai ales sper ca atunci cand vom avea aceasta mare bucurie sa fim toate foarte foarte fericite! Asa sa ne ajute Dumnezeu! Iti multumesc mult mult pentru incurajari si sincer voi incerca sa urmez sfaturile tale, pe care eu le consider excelente. Multumesc!

Ma bucur enorm pentru vestile bune de pe forumuletul nostru si pentru noile fete care ni s-au alaturat la Rugaciune! Bun venit si Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Darul Vietii! Abia astept urmatoarea Veste buna!

LA MULTI ANI in ziua aceasta frumoasa! Va doresc sa primiti Binecuvantari, Bucurie, cat mai multe Daruri Spirituale si incredintarea ca Dumnezeu va face Minuni cu noi la timpul potrivit!

Va iubesc!
Va imbratisez cu mult mult drag,

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele, va doresc si eu un 8 martie plin de bucurie si fericire.
fetelor insarcinate le doresc multa sanatate lor si bebelusilor si urmatorul 8 martie sa-l sarbatoreasca in calitate de mamici.
celorlalte fete care aspira in continuare la un bebelus le doresc ca Bunul Dumnezeu sa le dea cat mai curand aceasta minune si sa fie cele mai fericite.

cleopatra, ma bucur enorm ca vestile despre gemanutii tai sunt foarte bune, tineti-o tot asa pana la marea intalnire. Nu mai este mult si ii vei tine la pieptul tau. Doamne Ajuta in continuare !!!

maryb 6+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sukisuki spune:

SALUTARE FETELOR

PRIMAVARA SA VA ADUCA UN MARTISOR DE SANATATE ,UN GHIOCEL DE NOROC
O ADIERE CALDA DE FERICIRE SI UN SOARE STRALUCIATOR ASEMENI SUFLETELOR VOASTRE!!! SI DUMNEZEU CA NE AJUTE PE TOATE SA NE TINEM PRUNCII IN BRATE CIT DE CURIND.

TIN SA UREZ BUN VENIT FETELOR NOI SI MULTA CREDINTA SI NADEJDE IN CURIND O SA NE BUCURAM UNA PT CEALALTA LA PRIMIREA DARULUI CEL MAI DE PRET.

CLEO SA ITI DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE IN CONTINUARE SI TOATE CELE BUNE ITI DORESC TIE SI BEBEILOR !!!

VA PUP PE TOATE SI DUMNEZEU SA FIE CU NOI SA NE AJUTE IN MOMENTELE GRELE SI SA NE LUMINEZE SPRE BINE ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

"La Multi Ani,fetele noastre dragi!!!"Aceasta zi sa va umple sufletul de bucurie si credinta ca intr-o zi vom fi cu toate mamici,ca numai Maicuta Domnului stie ce inseamna durerea de a nu tine un prunc in brate,asa ca ea va mijloci pentru noi toate!!!

Oana_oana,bine ai venit,Dumnezeu sa-ti auda rugaciunile si impreuna cu noi sa primesti Darul mult asteptat!!!

Cleo,ne-ai facut cel mai frumos cadou,spunandu-ne ca sunteti bine si va pregatiti pentru marea intalnire,mai ales ca vad ca esti pe mainile unui medic nemaipomenit.Nu am mai auzit pana acum sa pregateasca atat de minutios o cezariana si pentru asta trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu si sa-l rugam sa va aiba in contiunare in paza,sa iti dea putere si rabdare,ca nu mai este mult si vei tine doua minuni in brate.

Livsy,scumpa noastra,ai un suflet atat de frumos,incat nu se vede din afara supararea ta,atat esti de bogata,incat transmiti liniste si caldura.Sa nu ai nici o indoiala,toate vor trece ca un vis urat si credinta ta va fi mai puternica datorita acestei incercari.Roaga parintele duhovnic sa se roage pentru voi,ca noi nu avem intotdeauna putere,decat daca ne da Dumnezeu!!!

Noi suntem bine,cumintele ,jucause,chiar daca am crescut mai putin in ultima saptamana,adica avem 25 saptamani,dar dimensiunile sunt pentru 24 de saptamani.Nu-i nimic,am fost agitata eu cu colul acela scurtat(masoara 28 mm)si probabil de aceea,dar o sa ne ajute bunul Dumnezeu sa recuperam.Important este ca suntem sanatoase si pentru asta multumim lui Dumnezeu si Maicutei sale.

Va pupam pe toate,Dumnezeu sa ne pazeasca de toate relele,sa ne daruiasca pace si bucurie sufleteasca,sa vedem frumusetea in orice lucru de langa noi si sa ne bucuram de viata,indiferent de incercarile prin care trebuie sa trecem.Asteptam vesti bune,mai ales ca ne e dor de multe fete.Criss,mai vii pe la noi ?Inca o mie de pupici si Doamne ajuta tuturor.

Mergi la inceput