Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Sfinte Antoane, mangaietorul sufletelor mahnite, priveste cu indurare si vezi cum traiesc in intristare, pentru ca Dumnezeu nu mi-a dat harul de a deveni si eu mama, sau daca devin, imi curma bucuria, luandu-mi copilul de la san. Copiii sant legatura de iubire dintre soti: mijloceste, deci pentru mine la Domnul, ca El sa ne mangaie cu un copil si sa ni-l tina in viata.

Eu fagaduiesc ca il voi creste si educa in frica lui Dumnezeu. Sfinte Antoane, pentru dragostea pe care ai avut-o fata de Pruncul Isus, dobandeste-mi acest har. Iar daca Dumnezeu a hotarat altfel, usureaza-ne, mie si sotului meu traiul, cu haruri deosebite, ca sa fim pururi resemnati in vointa lui Dumnezeu si sa ne folosim de starea noastra pentru a spori faptele bune in folosul aproapelui. Amin.
http://religie-si-viata.myforum.ro/-vp47.html
si link-ul de unde este luata rugaciunea

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Bine ati venit noile fete MaraAnisia si shaki(Mihaela) pe forumul care face minuni. Suntem alaturi de voi in lupta pe care o duceti pentru obtinerea de .
Ieri am reusit cu ajutorul Bunului Dumnezeu sa ajung sa ma inchin la moastele Sf.Cuv.Parascheva de la Iasi si sa las pomelnicul cu numele tuturor aspirantelor si gravidutelor din lista. Cum de obicei la Sf.Moaste este coada lunga, am avut timp in drumul parcurs pana la Sfanta sa ma rog pentru noi toate sa aiba Domnul mila si sa ne daruiasca cat mai repede . M-am simtit minunat rugandu-ma, am simtit pe voi toate alaturi de mine si pe mine alaturi de voi in acelasi gand si aceeasi ruga, cu smerenie, catre Domnul. Sunt foarte fericita! Medicul mi-a dat o veste buna: aceea ca am raspuns bine la tratament si am crescuti cate 4-5 foliculi mari pe fiecare ovar... Doamne ajuta sa se sparga si sa se intalneasca cu , sa se iubeasca si ... apoi . Sunt asa de optimista!! Voi ma ajutati sa fiu, si sunt optimista pentru noi toate.
Primavara frumoasa, dragele mele si ... sa ploua pe aici cu ! Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Multumesc Anadomnica pentru urari si pentru efortul de a merge la Sf. Cuvioasa Parascheva. Sigur vor fi auzite rugaciunile noastre daca au ajuns atat de aproape de Dumnezeu - am fost acum 2 ani la cateva Manastiri din Moldova si mi s-au parut minunate.
Noi am inceput sa ascultam f mult radio trinitas, mai ales seara.

iti tin pumnii sa fie bine si la tine si la toate fetele care gandesc cu credinta.

A mai intrebat cineva ieri dar nu am vazut daca a primit si un raspuns - in post avem totusi liber la ?

Va pup,

Mara

quote:
Originally posted by anadomnica

Bine ati venit noile fete MaraAnisia si shaki(Mihaela) pe forumul care face minuni. Suntem alaturi de voi in lupta pe care o duceti pentru obtinerea de .
Ieri am reusit cu ajutorul Bunului Dumnezeu sa ajung sa ma inchin la moastele Sf.Cuv.Parascheva de la Iasi si sa las pomelnicul cu numele tuturor aspirantelor si gravidutelor din lista. Cum de obicei la Sf.Moaste este coada lunga, am avut timp in drumul parcurs pana la Sfanta sa ma rog pentru noi toate sa aiba Domnul mila si sa ne daruiasca cat mai repede . M-am simtit minunat rugandu-ma, am simtit pe voi toate alaturi de mine si pe mine alaturi de voi in acelasi gand si aceeasi ruga, cu smerenie, catre Domnul. Sunt foarte fericita! Medicul mi-a dat o veste buna: aceea ca am raspuns bine la tratament si am crescuti cate 4-5 foliculi mari pe fiecare ovar... Doamne ajuta sa se sparga si sa se intalneasca cu , sa se iubeasca si ... apoi . Sunt asa de optimista!! Voi ma ajutati sa fiu, si sunt optimista pentru noi toate.
Primavara frumoasa, dragele mele si ... sa ploua pe aici cu ! Doamne Ajuta!

http://tt.lilypie.com/hh1cp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Anadomnica - Multumesc de urare! Sa dea Bunul Dumnezeu la toate fetele bebi sanatosi!
Si eu am o carticica de rugaciuni pe care am cumparat-o acum 2 ani, dar doar am frunzarit-o. Mi-am propus sa citesc in fiecare seara, macar o rugaciune cat de mica, si atunci cand e posibil sa citesc unul din cele sapte acatiste.
Iti multumim pentru pomelnic. Ma bucur ca ai raspuns bine la tratament. Sa dea Dumnezeu sa mearga totul bine in continuare!
MaraAnisia, Shaki - Bine ati venit in grupul acestor fete inimoase. Cred ca Cleopatra va va trece pe listuta (daca nu cumva a facut-o deja)
Cami antonia - Multa sanatate tatalui tau!
Ainigriv - Multumesc penrtru sfaturi! mamica si burtica

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,

Vroiam sa va spun ca va citesc aproape zilnic, insa nu prea am mai avut timp sa va scriu. Nu e nevoie sa imi multumiti pentru acatist, sunt convinsa ca fiecare dintre noi face ce am facut eu si cu cat se roaga mai multi preoti pentru noi, cu atat sansele noatre cresc. Mai ales ca incepe postul. Sunt sigura Dumnezeu va asculta aceste rugaciuni spuse sincer si din tot sufletul si ne vom implini visul.
Anadomnica, mi-au dat lacrimile citind postarea ta. Iti doresc din tot sufletul sa reusesti si in curand sa ne dai vestea cea mare II
Va pup pe toate si Doamne ajuta !

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karelina spune:

Dragele mele prietene,
Va citesc in fiecare zi si ma bucur cand n-i se alatura fete noi in grupuletul nostru.
Hera 25 vreau sa te felicit pentru sarcina ta mi au dat lacrimile cand am citit ca esti insarcinata.Doamne ajuta!
Bine ati venit in grupuletul nostru anadomnica,Mara Anisia,]Shaki.
Dariela draga mea bine ai revenit intre noi
Cami antonia, suki suki dragele mele ma rog in fiecare seara pentru tatici vostri .
Draga mea Cleo cum te mai simti cu burticuta mare si gemanutii tai cum se simt?Mai este un pic pana la intanirea cu ei.
Fetelor eu cu parere de rau astazi anunt ziua 1 si ma gandesc din ce in ce mai serios la o inseminare .Astazi am trimis rezultatul analizele sotului meu sa speram ca avem un raspuns favorabil ca sa incepem programarea la un doctor care se ocupa cu asa ceva.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetele mele dragi...ma bucur ca subiectul nostru a prins iarasi viata,si ca tot mai multe fete ni se alatura...sa ne ajute Dumnezeu la toate sa ne auda rugaciunile....Domane ajuta!

Noi tot asa sintem,dar se pare ca nu mai e mult,deja incepe colul sa se dilate,e tot mai greu dar cu ajutorul lui Dumnezeu nadajduiesc sa trec cu bine peste....asa ca va rog sa va ginditi si la noi si sa va rugati si pentru noi....
Sper sa ne auzim cu vesti bune....Doamne ajuta!
Aditi ma bucur mult ca ai aparut si ne-ai adus vesti mai bune...

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

livsy , ce mai faci ?...
adela achim, cat mai ai pana la termen ?.. sa-ti ajute DD sa fie bine

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura2008 spune:

Buna fetelor si la multi ani pentru ziua de maine
Am vrut sa fiu prima care va felicita pe toate!
Mara Anisia si shaki, bine ati venit printre noi. Aici veti gasi o multime de prietene care se roaga pentru voi si astfel foarte curind veti deveni
Cami antonia si suki suki, nu disperati parintii se vor face bine dar trebuie sa le dati un motiv de a trai, sa-i sustineti, sa se simta iubiti si doriti aici alaturi de voi. Va spun asta ca si eu anul trecut am avut o problema cu tatal meu cand i-a amputat un picior, si spunea ca fara picior nu mai vrea sa traiasca, era cu moralul la pamant. De aceea noi l-am incurajat, si i-am spus ca il iubim, si-l vrem aici alaturi de noi, si ca se va putea punea pune proteza, etc. Sa stiti ca dragostea si rugaciunea invinge orice boala. Initial nu voiam sa va indispun cu problemele mele, dar mi-am luat inima in dinti ca sa va incurajez.
Felicitari ana domnica pentru foliculi, poate va fi cu ochi de data asta, sa ne spui repede, vestea buna
Fetele insarcinate, primavara asta vin URA!
Deci fetele fruntea sus, ca maine e 8 marie, si dupa cum v-am mai spus primavara asta va aduce multe si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele mele, va urez un 8 Martie insorit, cu multe bucurii si voie buna, sa fiti iubite, rasfatate, iar anul urmator de 8 Martie sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fim toate mamici fericite sau macar gravidute !
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu !

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput