Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Magdita,multumim mult pentru pomelnic,mare minune sa fim pomenite in perioada postului.Dumnezeu nu va lasa fara raspuns rugaciunea curata a preotilor si a calugarulor,iar pe tine te va rasplati pentru iubirea si bunatatea ta.Doamne ajuta!!!

Anadomnica,multumim si tie pentru efortul de a ajunge la Cuvioasa Paraschieva cu numele noastre,sa te rasplateasca Dumnezeu cu un prunc sanatos chiar acum,dupa acest tratament.Ne vom ruga si noi ca totul sa fie bine,dar roaga tu pe Sf.Parinti Ioachim si Ana,sa te aiba in paza,mai ales ca ai nume sfant.

Sukisuki,sanatate multa tatalui tau,Dumnezeu il va intari si-l va pune pe picioare pentru rugaciunile Maicutei sale.Cu regim atent,am inteles ca are diabet(ca si mama)se va vindeca perfect.Dar cel mai bun tratament vine tot de la Dumnezeu.Convinge-l tu sa se spovedeasca,sa primeasca Sf.Impartasanie chiar acolo in spital,sa fie ferit de toate infectiile si sa se vindece rapid.Imi cer iertare,dar nu am retinut numele dansului de botez??!!!Doamne ajuta sa fie bine!!!

Cami,intareste-l pe tatal tau spunandu-i ca s-au refacut oameni dupa operatii pe inima,iar bunica mea,la 84 de ani si-a revenit din accident vascular,a mers normal.Trebuie sa-l ambitionezi cu bebelasul care va veni,ii spui ca are treaba de aici incolo,ca eu asa faceam cu mama:mai in gluma,mai in serios,desi nu venise nici un bebe,ii spuneam sa se faca bine ca are treaba,nu-i timp de stat si nici de plecare.

Cleo,Adela si Aditi,ma gandesc la voi si la pruncii cumintei care asteapta sa vina pe lume!!!Sa dea Dumnezeu sa fie cumintei pana la termen si Maicuta Domnului sa fie langa voi la nastere.

Livsy,Marryan,Georgia,sunteti niste scumpe si umpleti de bucurie topicul de cate ori scrieti,plus ca-mi trece ziua tare repede cu voi.V-as lua pe toate la mine,mai ales ca stau cam mult acum...Bineinteles ca e vorba si despre toate celelalate fete,numai ca memoria mea nu vrea sa faca nici un efort sa-mi dea toate numele
,asa ca va pup pe toate,va imbratisez si astept sa va dau vesti bune,pentru ca azi mergem sa ne lua analizele si poate zilele viitoare ajungem si la eco,sa ne vedem si sa masuram colul ala,sa vedem cat e de scurt(speram cat mai lung).Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Buna fetelor,
Ma reprimiti si pe mine printre voi? Am postat la acest subiect cand era la inceput dar apoi m-am luat cu problemele si nu am mai postat nimic aici. Am reusit insa prin toamna anului trecut sa duc listuta cu numele tuturor la Manastirea Namaesti,Arges.
Sunt casatorita de 6 ani si impreuna cu sotul meu ne dorim foarte tare un bebe. Dupa investigatiile de rigoare am facut 2 FIV-uri si 1 ET, nereusite Acum ne pregatim pentru o histeroscopie (12.03.)si FIV 3 si ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne ajute in acest demers.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilica75 spune:

buna fetelor.va urez si eu o primavara frumoasa si plina de bucurii
chiar daca scriu rar sa stiti ca va urmaresc zilnic si ma rog alaturi de voi
am pus si eu pomelnicul nostru si la schitul de la putna si poate il mai pun si la manastire ....
vroiam sa va intreb in legatura cu postul:voi il tineti si trupeste ...duhovnicul meu nu mi-a zis nimic si nu stiu ce sa fac
Doamne ajuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura2008 spune:

Multumim fetelor care duc listuta la manastiri,biserici sau Cuvioasa Parascheva, sa fim pomenite postul acesta.
Sanatate la toate aspirantele si viitoarele mamici si parintilor vostri.
Ne rugam in fiecare zi pentru ca rugaciunile noastre sa primeasca raspuns.
Veti vedea ca pimavara asta vine barza la noi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Buna fetele mele dragi!Va iubesc! Va multumesc la toate: cami_antonia, Livsy, Sandaa, sukisuki, ainigriv, Dariela (multa bafta! sa fii primavara asta) si celorlalte care ati citit si ati spus un gand bun si o rugaciune petnru mine. Am mare nevoie sa fiu incurajata si am mare credinta ca daca sunt mai multe rugaciuni Domnul se va indura de noi, asa ca voi raspunde la randul meu cu cate o rugaciune oridecateori una din fete are nevoie.
Acum ma pregatesc sa merg la medic la Iasi (eu locuiesc intr-o comuna la 40 km distanta de iasi) si am copiat frumusel cele 2 liste: cea cu aspirantele la si cea cu fericitele mamici in devenire. Am scris sa ne ajute Domnul pe toate sa nastem prunci vii si sanatosi. Doamne ajuta! Urmeaza Postul Mare si rugaciunile au mai mult efect in perioada asta pentru cei care se infraneaza si pentru cei pentru care acestia se roaga.
Va mai spun ca asta vara am fost la manastirea Ramet si o maica mi-a dat de acolo actistul Maicii Domnului Pantanasa (care se traduce Atotimparateasa) E un acatist facut in cinstea icoane facatoare de minuni cu acelasi nume de la Muntele Athos. Icoana Maici Domnului Pantanasa e renumita pentru ca cei care se roaga cu credinta la ea sunt izbaviti de boli grave (in special cancer). Mi-a spus atunci ca daca voi citi acatistul in fiecare seara Maica Domnului ma va asculta... insa luata cu treaba uitasem de acest sfat duhovnicesc. Mi-am adus aminte (ca tot omul pacatos) doar acum in prag de tratamente si investigatii si am inceput sa ma rog.
Va doresc la toate post usor si plini de rugaciuni calde catre Domnul Iisus si Preasfanta sa Maica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Salut,

O primavara frumoasa va doresc si eu, cu implinirea tuturor dorintelor, cunoscute si necunoscute .

Dupa cum am mai scris, as dori sa fiu si eu inscrisa pe listuta voastra - Mara Iulia. sau va rog sa-mi spuneti daca ma pot trece singura in listuta.

Va multumesc,

Mara

http://tt.lilypie.com/hh1cp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shaki spune:

Servus,
Sunt noua pe aici si as dorii sa ma inscriu si eu pe :lista aspirantelor la un copilas prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti". Numele meu e Mihaela.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna seara fetele mele!

bine ati venit mihaela si mara.....ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe aspirante care se roaga impreuna cu noi si care dau listuta noastra pe la diferite manastiri si biserici.....sa va ajute Dumnezeu sa va indeplineasca cea mai mare dorinta....aceea de a avea un bebe....

toate fetele care suntem pe listuta aspirantelor asta ne dorim....si cu ajutorul celui de sus vom reusi....chiar daca avem momente de ratacire....si poate uneori chiar de renuntare....

deocamdata nici eu nu am nici o veste buna....desi eram convinsa ca dupa operatie va fi bine....
merg mai departe.....si asta e.....

anadomnica si noi te iubim pe tine si de aceea suntem aici cu tine....sa te ascultam...sa te ajutam cu rugaciunile....si la randul nostru sa fim ajutate.....sau poate macar ascultate.....

laura 2008 intr-adevar si eu cred ca in primavara asta va veni barza la toate aspirantele.....pentru ca daca anii trecuti au fost anii casatoriilor.....anii acestia trebuie sa fie anii botezurilor....

lilica 75 eu te sfatuiesc sa vb cu duhovnicul tau si sa ii ceri dezlegare daca stii ca ai o problema grava de sanatate.....si daca incerci de foarte multi ani.....daca se poate amana atunci tii postul nu numai de mancare ca atunci nu mai este post .....este doar cura de slabire.....sau mancare vegetariana......nu...postul presupune mai multe....bunatate ...abtinere de la pofte....rugaciune....mers la biserica.....ca doar este o infranare de la cele pamantesti.....dar totul depinde de duhovnicul tau.....el stie cel mai bine.....

virginia multumesc de incurajari....e adevarat ca multi si-au revenit din aceste accidente vasculare....el este tanar....dar e la al doilea accident deja....si facand si un infarct e putin mai grav....dar ii voi spune de bebe....asa cum ai facut si tu....poate se tine mai bine cu moralul caci il are foarte slab momentan.....

suki suki sanatate tatalui tau.....si Doamne ajuta sa se refaca....bine.....sa ne spui numele lui sa il pomenim cu cel al tatalui meu.....hai ca trebuie sa fim tari....multa rugaciune si credinta.....

eu v-am scris mai mult in seara asta fetelor pentru ca vineri dimineata plec iar in bucuresti la tata....si ne mai auzim poate maine seara putin si mai mult abia luni....

sa va rugati si pentru mine si pt tata.....
si sa ne ajute Dumnezeu sa devenim toate mamici .....caci e groaznica dorinta si durerea ce se cantopesc atunci cand vad un copil mic si cand ma gandesc ca as vrea sa fie al meu.....dar mereu ma ridic din amortire si merg mai departe....cred ca fiecare dintre noi avem nevoie de incurajari la un moment dat....

va pup pe toate si sa nu uitati sa va rugati

DOAMNE AJUTA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

MaraAnisia si Shaki,bine ati venit in "familia"noastra plina de lumina si pace sufleteasca.Cleo o sa va treaca in listuta cand o sa poata,dar noi o sa va trecem deja in listele noastre,sa ne rugam impreuna si cu rabdare si credinta sigur bunul Dumnezeu va ingadui un prunc la fiecare.

Dariela,bine ai revenit,cu siguranta esti intotdeauna bine venita,ne bucuram sa ne scrii si multumim pentru pomelnic.Fie ca bunul Dumnezeu sa te rasplateasca acum cu un prunc sanatos.In pregatirile tale pentru FIV ar fi bine sa te spovedesti si sa primesti Sf.Imparatasanie,ca sunt Sf.Taine si mari minuni face Dumnezeu prin ele.O sa ne rugam si noi sa fie bine,dar roaga tu,fierbinte,pe Maicuta Domnului sa mijloceasca pentru tine,ca numai ea stie durerea fiecareia.Doamne ajuta!!!

Lilica,iti multumim din suflet pentru pomelnic,mai ales ca ajungem greu in locuri atat de sfinte!!!Dumnezeu va raspalti bunatatea ta,sa ne rugam sa fie cat mai curand un prunc sanatos.Ar trebui intr-adevar sa vorbesti cu duhovnicul,nu este o rusine sa intrebam si astfel de lucruri,insa eu iti spun ca s-a intamplat ca fix dupa operatia de extrauterina sa intram in postul Pastelui si nevoita fiind,am tinut si postul trupesc.De atunci,postul inseamna infranare si nu este nici o problema,se poate!!!Duhovnicul ne spusese ca daca incercam sa avem copii,putem incerca si in post,insa citisem cartea parintelui Arsenie Boca:"Copii nascuti in lanturi" si stiam ca nu e bine.Asa ca am zis ca daca Dumnezeu va vrea sa ne dea un prunc ni-l va da oricum,fara sa prestam noi in momentele cheie,desi ai senzatie ca pierzi timp pretios.Asa a si fost pana la urma,Dumnezeu a stiut cand sa ne trimita un prunc.Pe de alta parte,Cami are dreptate,postul inseamna bunatate,iertare,ajutorul celor de langa tine,nu numai post alimentar si trupesc.Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa-l tinem asa cum trebuie,ca doar este rastignit Domnul Iisus pentru noi,pentru pacatele noastre!!!

Laura,esti o scumpa,optimista de fiecare data,ceea ce inseamna mare credinta si iubire fata de Dumnezeu.Acolo unde apare indoiala isi baga necuratul coarnele.

AnaDomnica,si eu primisem la fel ca tine de la o maicuta,o carte cu multe rugaciuni catre Maica Domnului si multa vreme am citit alte acatiste,iar de acea carticica am uitat.Acum inteleg ca mesajul a fost clar sa ma rog Maicutei Domnului in fiecare zi.Fie ca sub acoperirea ei sa fim toate,sa se roage pentru noi sa ni se ierte pacatele,"ca toate le poate,cate le voieste".Doamne ajuta sa ne dai vesti bune cand te intorci de la medic.

Cami,multa putere sa-ti dea Dumnezeu la Bucuresti,stiu ca nu este usor ce vezi acolo,mai ales ca sufletul plange pentru cei apropiati cand sunt bolnavi,dar sa stii ca rugaciunea copiilor pentru parinti este foarte puternica,asa cum si cea a parintilor pantru copii face minuni.Roaga-te in gand cand ajungi la tatal tau si ai sa vezi minuni!!!Doamne ajuta sa ne dai vesti bune!!!

Sandaa,am uitat sa-ti dau un pupic ieri,asa ca azi ne luam revansasi asteptam sa ne mai dai semne de viata,ca tare multa bunatate ai in sufletel.

Noi suntem bine,am primit ieri analizele si in afara de leucocite cam multe(14800),restul sunt bune,probabil mai cresc in sarcina,nu stiu,poate fetele ma pot ajuta.Va pupam pe toate,va iubim si asteptam sa ne intalnim cat mai multe pe aici.Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ca face fetele ?
ma bucur sa vad ca ne inmultim ... le urez si io bun venit noutelor
am si io o rugaminte la voi .. vreau sa-mi povestiti cum se fac moliftele sf vasile ... stiu sigur ca stiti cum , caci la un moment dat povestea cleo despre ele ...
va pupacesc si va doresc o zi frumoasa

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput