Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(8)
Raspunsuri - Pagina 12
cami_antonia spune:
Buna feteleeeeee!!!!
eu intru mai greu acum de cand cu tata pentru ca nu prea imi mai sta gandul decat la el.....dar cand ma simt prea daramata intru sa ascult incurajarile voastre care imi dau curaj mult pentru mai departe.....
hera 25 sa de-a Dumnezeu ca totul sa fie bine si sa ai parte de bebele pe care ti-l doresti....sa nu uiti sa ne spui ce faci in continuare....
livsy....ai dreptate intr-adevar cu ceea ce ai zis despre virginia....mi-a placut ca s-a gandit la ai nostri tati....la al meu si la al lui sukisuki.....sa le de-a Dumnezeu sanatate macar sa ajunga bunici sa se bucure de nepotei.....virginia esti o super draguta.....imi place cum gandesti....si ma bucur cand aud ca esti si tu si bebele bine.....
livsy da am intrat pt tine ca si pt mine au intrat sa scrie multe fete dupa ce m-am operat....asa ca tin acum sa incurajez si eu pe toata lumea la randul meu.....sa iti de-a Dumnezeu toata intelepciunea daca trebuie sa iei vreo decizie importanta....ai rabdare mai ales....ca e de aur.....
magdita.....multumim ca ai dus listuta noastra iar la rugaciuni....cu cat se vor ruga mai multi preoti pt noi cu atat va fi mai bine.....chiar....altcineva nu mai duce listuta pe cate undeva ca tot incepe postul.....ar trebui sa o mai ducem pe cate undeva.....eu nu prea mai am cum acum ca tre sa fac naveta la tata la bucuresti.....si imi este cam greu dar daca ajung pe vreundeva o voi lasa cu siguranta......
cleo esti o adevarata femeie....multumim ca scrii atat de frumos si ca ai atata rabdare cu fiecare in parte.....sa de-a Dumnezeu sa iti fie bine cu gemenii....si eu mi-as dori....dar nu am exemplare in familie.....apropo tu ai ramas ca e genetic sau de la tratamente????
sa ai grija de tine sa fiti bine toti trei.....abia astept sa ne trimiti o poza cu voi.....caci tu insufletesti mereu acest site....te pupam....si ne rugam....si ne gandim la tiune....
voi reveni
va pup pe toate
DOAMNE AJUTA!
cami_antonia spune:
AM REVENIT......
SUKISUKI.....am uitat sa-i urez tatalui tau multa multa sanatate....si sa-i transmiti ca are un coleg de suferinta....ne vom gandi unii la altii mai ales in rugaciunile noastre
te pup si ai nadejde
DOAMNE AJUTA!
cami_antonia spune:
REVIN IAR
VA ROG SA O SCOATA CINEVA PE HERA 25 DIN LISTUTA DE SUS DE ASPIRANTE....EVENTUAL DUPA CE NE CONFIRM SI EA CA TOTUL E OK,....CA AM VAZUT CA E TRECUTA IN AMBELE LISTUTE...
ALINUSKA MAI SCRIE-NE ATAT DE FRUMOS....CA NE INCANTI....
DOAMNE AJUTA!
anadomnica spune:
Maine merg la medic la control dupa injectiile de stimulare cu Menogon. Am rugamintea sa spuneti o rugaciune scurta si petnru mine sa fie cu ochi la final de tratament. Tot maine cand ajung la Iasi vreau sa trec pe la Sf.Cuvioasa Parascheva si am sa dau un pomelnic cu toate numele din lista sa fim pomenite macar pe perioada postului. Doamne Ajuta!
Eu cred ca se va umple lista de gravidute primavara asta! Doamne Ajuta!
marryan spune:
buna dragele mele,
Multumesc pentru cuvintele frumoase care mi le-ati adresat, sper ca Dumnezeu sa va auda si sa-mi bucure sufletul cu un bb in primavara aceasta frumoasa.
Cleo multumesc tare mult sa stii ca intotdeauna cuvintele tale au fost mai speciale pentru mine, mau incurajat de fiecare data cind eram trista, si imi redau speranta mereu. Sunteti asa de maricei deja, intradevar trebuie sa stai mai mult culcata dar si sa te mai plimbi tot trebuie, miscare sa faci numaidecit cit de putin. Ma bucur ca sunteti bine si sper incontinuare sa fiti tot asa de bine pina cind va veni ziua si ii vei vedea in brate pe iubitii tai ingerasi. Abea astept sa ne povestesti.
Hera stai fara grija ca inca e mica sarcina si deaceea nu se vede bine, acum trebuie sa i multumesti lui Dumnezeu de minunea care te a binecuvintat si sa te gindesti numai la bine. Doamne Ajuta.
Alinuska ma bucur ca ai auzit inimioara lui bb asta inseamna ca sunteti bine. Sa dea Dumnezeu sa fie tot asa de bine pe tot parcursul sarcinii, sa nu ai probleme si numai sa te bucuri de aceste momente unice si fr frumoase din viata unei femei.
La restul fetelor care sunt inca la titlu de mamici aspirante, va doresc ca Dumnezeu sa va implineasca visul cit mai curind asa cum spunea si cleo in aceasta primavara frumoasa!
Va doresc numai bine si fie ca lumina si credinta in Dumnezeu sa nu ne paraseasca niciodata!
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
nu a mai ramas mult pina voi afla ca s 
cami_antonia spune:
buna fetele!
vad ca azi nu prea a avut lumea timp sa scrie....
eu am intrat sa o rog pe anadomnica sa ajunga la Iasi si sa incerce sa ne puna la pomenire acolo si la moastele Sf. Parascheva daca ajungi si e mai liber poate ne rostesti numele tuturor fetelor....te rog.....si cand dai pomelnicul sa scrii ca ne rugam pt a deveni mamici si pentru a naste copii sanatosi....
anadomnica sa ne dai si vesti bune legate de tine si de pantecul tau
...ne vom ruga
marryan...curaj si credinta multa...
DOAMNE AJUTA!
Livsy spune:
Anadomnica, fii sigura ca ne vom ruga pentru tine! Iti multumim ca duci listuta cu numele noastre, este mare lucru si Dumnezeu te va rasplati, sunt sigura! Asteptam sa ne mai dai vesti despre tine! Sa fie totul bine si sa vina si Vestea cea mare cat de curand! 

Marryan, ce bine ca aparusi!! Eu m-am bucurat tare mult sa citesc despre tine si iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase adresate tuturor! De-abia astept sa ne dai Vestea cea mare despre care vorbesti in semnatura! Sa iti ajute Dumnezeu in tot ce faci! 

Cami, da, nu prea a avut lumea timp astazi, dar uite tot ne-am strans cateva :-) Ce bine ca tu poti sa scrii mai des (dupa cum ziceam eu intru mereu sa "verific" ce s-a mai scris, chiar daca nu am timp sa raspund sau nu stiu ce sa raspund :-) ). Salutari si de la mine, Sanatate multa tatalui tau si sa dea Dumnezeu sa ne aduci curand Vesti bune! 

Pe toata lumea o imbratisez cu multa multa dragoste! 

TUTUROR!
Va iubesc! 
sandaa spune:
Buna fetelor si o primavara frumoasa va doresc si eu. Sper ca in aceasta primavara sa se umple lista cu gravidute.
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, eu am ramas in urma a trebuit sa recuperez.
Hera FELICITARI. Dumnezeu te-a rasplatit pentru credinta ta mare. Ma rog pentru tine sa fie bine si peste noua luni sa-ti tii copilasul in brate.
Cleo multumesc, esti o draguta. Intotdeauna ne scrii la fiecare si ne incurajezi. Sa ai grija de tine si de ingerasii tai noi stim ca tu te gandesti la noi toate. Ma bucur ca sunteti bine.
Aditi ma bucur ca ne-ai scris si ca esti bine iti doresc sarcina usoara in continuare si nastere usoara cand va veni vremea atat tie cat si adelei.
sukisuki, cami va doresc sanatate tatilor vostri si sa aveti sperante ca vor fi bine.
Alinushca ma bucur ca esti bine.
Marryan ma bucur ca ne-ai scris te mai asteptam.
Anadomnica multumim ca duci lista noastra la rugaciune si o sa ma rog pt tine. Doamne ajuta sa ne dai vestea cea mare cat de curand.
Virginia, livsy ma bucur cand va citesc scrieti asa frumos. Sa va ajute Dumnezeu.
Va pup pe toate sunteti minunate imi face placere de cate ori intru sa citesc ce ati scris.
Doamne ajuta!
cami_antonia spune:
am revenit p[utin
intr-adevar livsy....ne-am strans cateva si in seara asta....ma bucur ca am reusit....
sanda te salut si pe tine....ma bucur ca ai apucat sa scrii cate ceva pt noi....
eu as vrea sa va dau cat mai repede vesti bune ....dar cu tata merge la fel de rau ca pana acum.....are moralul la pamant si plange destul de mult ceea ce nu ii face bine.....
gata cu tristetile.....sa de-a Dumnezeu ca sa aflam cat mai multe ca suntem insarcinate....
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!!!!!
VA PUP
DOAMNE AJUTA!
sukisuki spune:
buna seara fetelor
uff acum am venit si eu de la serv si am dat fuga sa va citesc mesajele
cami sanatate multe tatalui tau , al meu a facut ieri operatie si nu e tocmai bine ,,,,dar cu multa rugaciune sper sa fie bine si sa se bucure de napoteii care sint sigura ca vor venii!!
anadomnica ne vom ruga pt tine !!! sa dea DUMNEZEU SA FIE ASA CUM ITI DORESTI !!!

MULTUMESC TUTUROR CARE MI TI TRIMIS URARI DE BINE SI SANATATE PT TATAL MEU !!! SA VA RUGATI SI PT NOI !!!
ANADOMNICA iti multumes si eu ca ai dus listuta noastra la biserik si sa fii rasplatita pt bunatatea ta cu un bebic sanatos si frumos !!!
sinteti toate minunate si scrieti asa de frumos ca nici nu stiu cui sa mai raspuns asa ca va trimit tuturor numai ginduri bune ,sanatate multa ca e mai buna decit toate si daca e sanatate vom trece si peste multe probleme si DOAMNE ajuta sa um plem lista de 

va iubesc