Despre gradinita Crocodil Dandi stie cineva?

Despre gradinita Crocodil Dandi stie cineva? | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos, am gasit-o pe net si pare ideala pt ce caut eu. Totusi am nevoie de parerile celor care o cunosc mai bine pentru pe pe site stiu ca totul pare roz.
Asta este: www.gradinitadandi.ro
Va multumesc!

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Nu pot decat comenta ce vazui in poze (si evident ca sunt carcotasa): ca nu arata nici o imagine cu curtea si locul de joaca adica o parte importanta din activitatile copiilor. Mi se pare usor ciudat ca somnul se intampla in aceeasi camera unde se joaca copii, poate sunt care nu au chef de somn si incearca sa se mai joace si ii perturba pe ceilalti.
Si si lipsa unor detalii despre mancare si cum sunt structurate activitatile mi se pare ca schioapata.
Nu vreau sa te stresez cu comentariul asta, eventual iti poti finaliza o lista cu nedumeriri si intrebari.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Ai dreptate, si eu am observat ca nu au poze in curte dar oricum, mai bine decat la Peter pan intr-un apartament de bloc, ca asta era alternativa.
Despre dormit in aceasi incapere nu pot sa spun ca ma deranjeaza, asa doarme de un an jumate si e ok. Mie spatiile mi se pare dragutze si largi, mobilele noi si frumoase, iar locatia ma avantajeaza. Problema e ca nu am gasit altceva in zona, de aia m-am agatzat de asta. Despre masa nu stiu daca e un dezavantaj sa fie in sist cathering sau nu... parca as prefera sa fie bucatarie interna dar nu m-as impiedica de asta.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Buna, Dana!
Eu sunt Zenaida, stau la 5 min de gradinita Crocodilul Dandi si ma intereseaza si pe mine ca din sept vreau sa-l dau pe fii-miu care o sa aiba 3 ani. Fetele tale ce varsta au?
Eu le-am dat un mail si mi-au raspuns foarte promt, invitandu-ma la ei si o sa ma duc maine seara cred. Tu i-ai vizitat?
Astazi am vizitat gradinita Voinicelul care e in zona Muncii sinu mi-am facut o parere foarte buna. Cred ca si ei sunt aproape de tine daca stai in zona, vezi ca au site.

Zina si bb Matei 11 aug '05

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Zenaida, fetele mele au 13 resp. aproape 5 ani. Ilinca va merge la toamna la grupa mare inca nu stiu unde. Nu am vizitat gradinita, am sunat si m-au invitat si pe mine sa o vizitez dar nu am ajuns inca. Pe la Voinicelul am fost si eu dar nu am intrat, mi-a dat impresia de puscarie pe afara. Cineva aici pe site o lauda mai demult.
De la Crocodil Dandi am cunoscut o mamica multumita. Avea copilul la program scurt si nu a putut sa-mi dea toate relatiile cu privire la masa si somn ca nu statea decat pana la 1.
Am inteles ca masa este in sist, cathering dar ca e buna si nu s-a imbolnavit nimeni. Taxele nu mai sunt cele de pe site, era de asteptat. Masa deja e mai scumpa iar taxa se mareste din toamna cu 1 mil la fiecare cat de program. Cam atat stiu, mai mult astept de la tine dupa ce o vizitezi. Chiar astept cu nerabdare impresiile tale ca eu nu stiu cand ajung pe acolo, in nici un caz saptamana asta.
Voinicelul nu imi e aproape decat de serviciu, in iunie ne mutam in Titan la Diham (parca asa se cheama).

Fetele mele

Mergi la inceput

Ai fete mari! Sa-ti traiasca! Eu am emotiile de inceput cu gradinita si la Voinicelul in nici un caz. Nu am vazut curte, cu toate ca e intr-o curte vila aceea, dar pe poarta care da spre curte scrie garaj, deci n-au loc de joaca afara, scarile sunt foarte abrupte, si inguste, are 3 nivele, 2 sali/nivel, am fost dim la 8 si erau vreo 7 copii peste 3 ani si la alt nivel o dulceata de nici 2 ani care plangea dupa mami si n-o baga nimeni in seama. Era curat, frumos, dar cam intuneric, n-am vazut sala de mese sau de dormit. Dna Directoare probabil care mi-a prezentat gradinita mi-a dat si fisa de inscriere repejor. E 5 mil programul scurt, au o ora de engleza/ zi, nu mi-a zis de costuri suplimentare pt. masa care e tot catering...poate sunt buni, atenti cu copii, dar nu mi-a placut si pace. Iti povestesc ce impresie imi lasa si Crocodilul Dandi, dar sper sa nu te influenteze parerea mea. Ce nu mi-a placut in pozele lor - sunt numai fete si copii mari. Var ma edific maine.

Zina si bb Matei 11 aug '05

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Da, si mie mi s-a parut suspect si ciudat ca e doar un grup de fete mari probabil de la afterschool, si acelasi grup in toate pozele, clar regizat pentru pozat.
Abia astept impresiile tale.

Fetele mele

Mergi la inceput

Buna! Am reusit sa ajung la Crocodilul Dandi pe seara, mai erau 3 copiilasi. prima impresie e ok, dar....e cam mica, pe dinafara pare mai mare, 2 camere pe etaj, macarea de la catering, o incalzesc la microunde, curtea de 2-4m cred cimentata, erau cateva jucarii de plastic de exterior, dar era o masina parcata acolo. Educatoarea care mi s-a parut amabila, draguta cu copii mi-a explicat ca ii scot pe copii afara cand s-o incalzii!? si masina o sa dispara. Pana acum programul pana la 14 era 3 mil, posibil din toamna sa-l faca 4, masa 100/ zi. Nu mi-a zis nimic de engleza sau alte activitati de-astea ...Cred c-o tai de pe lista cu potentiale gradinite, e ieftina, e f aproape de casa, dar nu vreau doar un loc unde sa-si petreaca timpul, asa poate sta bine mersi in continuare acasa. Cautarea continua...

Mergi la inceput

Zina, ti-a spus ca nu fac engleza in taxa de baza?
Eu nu cred ca nu fac, trebuie sa te lamuresti exact, e pacat sa o tai de pe lista asa usor. pentru mine conteaza mult sa fie si aproape.
Din tot ce ai spus cel mai mult imi displace chestia cu mancarea incalzita la microunde, dar cred ca ar putea sa inteleaga ca prefer sa ii dea mancarea rece decat iradiata. In rest... despre curte bine ca e si atat, altele sunt in apartament de bloc si au preturi mai mari.
In principiu eu n-am exclus-o dar ma gandesc serios si la gradinita 154 de langa Piata Minis. Trebuie sa ma duc sa le vizitez pe amandoua si sa vad ce sanse am la cea de stat.
Tine-ma la curent cu cautarile, ma intereseaza cercetarile tale si iti multumesc.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

dana, ma tot mananca degetele sa-ti scriu de ieri, cand am citit subiectul tau..azi am fost la gradi si cand am vazut-o pe Ili, iar mi-am amintit-sfatul meu este sa nu renunti asa usor la gradinitele de stat din sectorul 3. Eu am auzit foarte multe lucruri bune despre ele-am avut colege care au lucrat in 3(dar care au parasit sistemul din septembrie..), iar inspectoarea de la invatamantul prescolar este un soi de "zbir" cu cerinte foarte mari de la cadrele ei, uneori exagerate(oricat de incomode si exagerate pentru educatoare, foarte benefice pentru copii).Dezavantajul este numarul mare de copii la grupa( 30 de copii este ceva frecvent).
Nu vreau sa militez pentru gradinitele de stat, sunt convinsa ca sunt si foarte multe gradinite particulare foarte bune, dar merita sa faci o incercare si la cele de stat- mai ales ca Ili are deja 5 ani( inscrierile se fac mai greu la grupa mica...iar voi puteti incerca un transfer, pe motiv de schimbare de domiciliu- sper sa nu te dezinformez, eu imi amintesc ca ar exista posibilitatea asta).
Sper sa gasesti gradinita potrivita pentru Ilinca frumoasa si desteapta !!(recunosc ca sunt fanul ei)

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Buna Miky! Iti multumesc ca ma ajuti in alegerea celei mai bune solutii pentru noi.
Poate eu am o impresie gresita despre gradinitele particulare in general, poate le-am urcat pe un piedestal nemeritat dar in capul meu e ceva idilic: o vila frumoasa intr-o zona linistita de case, cu o gradina verde cu jucarii de gradina pentru copii, interior spatios si luminos mobilat modern cu mobile colorate vesel, doamne dragutze, tinere dar totusi cu o minima experienta si mai ales cu dragoste de copii si deschise catre comunicare cu parintii. (pana aici nimic prea diferit de gradinita de stat)
Doamnele vorbesc cu copiii preponderent in engleza sau vorbesc si in romana si in angleza acelasi lucru asa incat toata ziua sa fie o lectie de conversatie fara a fi de fapt ora de engleza. Cred ca ma intelegi, se joaca, lucreaza, orice activitate in engleza si romana.
In rest nu vreau nimic in plus fata de o gradinita de stat, poate doar numarul de copii in gupa. Nu cred ca mai sunt gradinite cu adevarat cu conditii proaste..
Am mai vorbit pe aici despre gradinita asta 154 de langa Piatza Minish. Am trecut asta vara pe acolo si m-a fermecat curtea ei, era mai frumoasa ca la Albinutza, poate nu asa mare dar mai ingrijita cu un gazon verde si pomi, umbroasa si cu spatii amenajate de joaca pentru grupe. Aia era cea mai aproape de viitoarea noastra locuintza si imi convenea de minune. Ramanea doar sa aflu niste pareri, impresii despre personal ca personalul e mai important decat infrastructura. Am intrebat pe aici si nu am gasit pe nimeni sa stie ceva despre ea dar am inceput sa am indoieli mari ca as gasi loc pentru Ilinca acolo stiind ce nebunie a fost cu locurile in Bucuresti si ca grupele mari sunt deja formate si poate mai sunt si altii pe liste de asteptare...
Acum nu mult timp am gasit o mamica cu baietelul acolo, este multumita dar baiatul ei e la program scurt si mi-a spus ca gradinita nu mai are curte deloc ca in curtea aia ca un coltisor de rai e acum un mare si murdar santier al altei gradinite care probabil nu va fi gata pana la toamna. Pacat...oricum eu am sa mai merg pe acolo si am sa incerc inscrierea si am sa merg si la Crocodil Dandi si poate si la Peter Pan chiar daca functioneaza intr-un apartament de bloc, am sa le vad pe toate personal inainte sa iau o hotarare.
Daca o s-o inscriu la stat o s-o inscriu si la un curs de engleza probabil la Lexis daca nu gasesc altceva. Ce sa-i faci, damblaua mea e limba engleza, am mai spus, vreau sa-i ofer mai multe posibilitati cand va fi mare si cred ca are potential, de ce sa-l risipesc..
Inca o data iti multumesc ca incerci sa ma ajuti si mai astept sfaturi de la tine.. si daca afli ceva de gradinita asta 154 (sper sa nu gresesc nr) si ce se construieste in curtea ei, ti-as fi si mai recunoscatoare.

Off topic: ma bucur sa-ti place de Ilinca, am intrebat-o, simpatia e reciproca si Stefanut e la mijloc

Fetele mele

Mergi la inceput