Despre gradinita Crocodil Dandi stie cineva?
Raspunsuri - Pagina 2
ZenaO spune:
Buna, fetele!
Am mai vizitat o gradi azi Mara-Maria. E in zona Vatra Luminoasa, au un site foarte elaborat care m-a incantat foarte mult. Nu e deosebita cu mult de celelalte gradinite, mi-a placut ca aveau o curticica destul de maricicacu mocheta gen iarba, cu multe masinute de plastic, cu bolta de vita. Erau copilasi cu 2 ingrijitoare, banuiesc, ca erau foarte tinere ca sa fie educatoare - de-abia terminasera liceul dupa parerea mea. Mancarea tot de la catering, am vazut meniul pt. saptamana asta - variat, ok. Fac engleza zilnic. Era sotul directoarei acolo, nu a stiut sa-mi dea foarte multe amanunte, mi-a spus ca si ei au copii acolo un baietel de 7 ani si fetita de 2-3 ani. Asta e in topul meu, problema e de distanta ca facem cam 30 min pe jos. Cred ca o sa-l iau si pe sotul meu si mai dam o tura pe la Crocodiul Dandi s-o vada si el ca e la noi pe strada si asta e marele ei avantaj. Recunosc ca m-am cam pripit cand am spus c-o tai de pe lista, toate sunt cam la fel. Tu ce ai mai facut Dana?
larypet spune:
Dragi mamici,
Referitor la gradinita Voinicelul o prietena mi-a spus ca a avut copilul acolo si conditiile sunt doar in aparenta bune. Locul de joaca este intr-o curte unde sunt tinuti si 3 caini, salile de clasa sunt mici si trebuie sa urci pe niste scari abrupte, personalul care ajuta educatoarele sa puna masa copiilor spala si grupurile sanitare, copii se joaca, mananca si dorm in aceeasi incapere. Pretul era de 600 lei taxa lunara, masa in regim catering vreo 200 lei, optionalele separat (dans si vara inot fiindca altceva nu exista decat in oferta) si daca aveai nevoie si de transport inca aproximativ 200 lei.
Daca aveti posibilitati exista gradinite consacrate care intr-adevar educatia copiilor si confortul sunt prioritare.
dana d spune:
N-am mai facut nimic, adica n-am vizitat nimic inca, tot incerc sa fug de la serviciu o ora pana la Crocodil Dandi si eventual si la Gradinita 154 de la Piata Minis. O am si pe aia in calcul.
Si ma mai gandesc la o varianta: sa o las la gradinita actuala ca fata cea mare tot ramane la scoala actuala care e chiar langa gradinita si probabil le va aduce sotul cu masina pe amandoua. Eu as fi vrut sa-mi tin copila langa mine, sa o duc dimineata in drum spre serviciu si sa o iau la intoarcere dar ramane sa ne mai gandim si mai ales sa vad si eu gradinitele astea. Ziceam ca mai am timp de aia nu m-am grabit sa le vad pana acum.
La Voinicel am vazut si eu un caine din ala parca un Chow Chow tare jegos, atarna blana de pe el. Si locul de joaca l-am zarit in momentul cand a intrat o masina in curte, tot atunci a iesit si cainele pasnic de altfel saracul. Locul de joaca e mult prea mult spus, era ceva foarte foarte mic, niste plastice acolo intr-un colt al casei, nu m-am uitat prea atent, doar o privire. Da, clar, Voinicelul iese din discutie.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Daemia spune:
Buna ziua,
Sunt o mamica din zona Titan Minis si am un baietel care va face 2 ani in august. Am inceput cautarile pt gradinita (nu de stat), dar nu gasesc niciuna mai mare prin zona. Sunt cateva in apartamente de bloc, care nu imi inspira incredere.
Are cineva copilul la Gradinita Dandi? Sau la cea de germana de dincolo de intersectia Baba Novac?
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii, pareri sau sfaturi.