Timisoara, Impreuna! (83)
Raspunsuri - Pagina 16
katik spune:
doris, si io ma inscriu la cursurile alea ca mi-s afoana la capitolul machiat (tot cu oarece alergii la activ)
Mariaa spune:

1 fata pentru Doris
1 fata pentru Aida
1 fata pentru nasa'mea
bun? bun! ![]()

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">voteaza Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
aidaciolac spune:
Da ce aveti azi?
m-am dus dincolo sa trag o pipa si gasesc 2 pagini 
Fug sa citesc
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Auzi, Maria, deci...du-te la Laurelu la cursuri de bucatar...la mine vii la make-up...io promit sa incep de maine seara cu primele lectii, aici, pentru voi toate...
Ce bucatarie iti iei, femeie?
Si mai ceva, sper ca nu ai vorbit serios, de 3 printese odata, fata...gandeste-te si la mine...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Stai linistita ca ma bag si eu sa te ajut cu placere macar cu una
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
nu fugi departe ca mai bagam 2 pagini ![]()

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">voteaza Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
katik spune:
ma duc si eu sa ma pun la orizontala ca azi cred ca am facut pe jos vreo 10 km
, plus ca acusika incepe si meciul!![]()
somn usor sa aveti, ne auzim miine!
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
1 fata pentru Doris
1 fata pentru Aida
1 fata pentru nasa'mea
bun? bun!pentru Emma
noi, impreuna
Uite ma ca m-a bunghit

... imi da si mie una la nasit 
Bey ce inseamna sa fi calare pe aceeasi unda

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Aidoooooo, ti-o las tie pe prima nascuta,
eu o iau pe a doua,
si la nasha-sa aia, stie ea care, i-o dam pe ultima, aia mai mica si mai firava...
Bey, Aidoo, cand vii de la galati, merem la Botezatu la Bucuresti, sa ne dam comanda la rochii de seara, si la Albu sa ne tregem papuci cu Swarovski pe toace...
de ciufulit, te ciufulesc eu...![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by aidaciolacquote:
Originally posted by Mariaa
1 fata pentru Doris
1 fata pentru Aida
1 fata pentru nasa'mea
bun? bun!
Uite ma ca m-a bunghit... imi da si mie una la nasit
Bey ce inseamna sa fi calare pe aceeasi unda
Aida
beiii, la cat imi sunteti de dragi, io as face una/unu pentru fiecare!!!
da' mi-e ca ma impusca al meu..nush daca atata ar mai putea duce

pentru Emmawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">voteaza Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna