Timisoara, Impreuna! (83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by Doris-Alina

[size=1]
.... maine seara veti vedea ceva unicat, o vaza din par, cu flori adevarate in ea( lalele) cel mai probabil, ceva de epoca...

Dorisake, cred ca stressu si la tine refuleaza ca la mine..cu mariri de mize si 'cu cadorisiri', a , asa-i?

pe la 6 a fost unu sa ne ia comanda la mobila de bucatarie.
cica a zis ca daca tot n-avem ce face, macar sa schimbam mobila...
si al meu a zis ca o face numai c-o conditie, sa fie plin de fripturi si prajituri prin casa
deci Laurelu, ma infiintez la tine la cursuri online, pazea!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">voteaza Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

doris, si pina la urma cum a ramas cu masinutza, ca io tot nu m-am prins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Katik, poftim ciocanul si io dau capul...tu baga mare...

No, deci, am auzit cam asa:
Vin la intalneala,
Maria
Katik
Eu
Aida
Anda
Ana( incearca), te sparg daca nu vii... mai un corset, mai o chestiune umoristica...
Danitin
Lore( luata cu japca) si tot musai sa vina...
am uitat pe cineva???
Claudia si Silva, cu locuri rezervate, si poze multe pt ele...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

cat despre machiat...puteam sa jur ca te machiezi...ti-am mai zis, ochii aia numai nemachiati nu zici ca sunt!
si cu masina nici io n-am inteles, Katik, ne-o trebui o cafea, ceva?!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">voteaza Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

no stai blind doris, nici chiar asa
mariaa, i-am zis la al meu conditia care a pus-o al tau si sti ce a zis: ca nici macar nu-i de ris si f serios, e perfect de acord!

Mergi la inceput

Da, Maria, refulez, ma stresez, destresez, dupa ocazie, si pentru Katik ca sa priceapa, mai si Fuzionez,cu Radu sper...in ultimul ceas...daca toate ne ies conform planului...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

mariaa, nu cafea la ora asta mama, o beeereee mare!

Mergi la inceput

iiii buuunnnn doris, acu' am priceput si io!!!

Mergi la inceput

Auzi, Maria, deci...du-te la Laurelu la cursuri de bucatar...la mine vii la make-up...io promit sa incep de maine seara cu primele lectii, aici, pentru voi toate...
Ce bucatarie iti iei, femeie?
Si mai ceva, sper ca nu ai vorbit serios, de 3 printese odata, fata...gandeste-te si la mine...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

deci ma duc miine la euro dupa bax-ul de fete de masa? iau unul cu printese si unul cu masinutze, spidermani si alte din astea
mariaa, tu dai drumul la tratament ca dupa aia ne descurcam noi cu printii si printesele!

Mergi la inceput