Aspirante optimiste > 20 Ani ( 265 )
Raspunsuri - Pagina 4
arinaa spune:
multam frumos gabitza,chiar ma gandeam sa ma apuc si eu de luat acid folic...dar ceva informatii la nivel academic m-au convins in totalitate.Vad ca fetele s-au pus pe petrecut asa ca eu nu am decat sa imi inec amarul ca sunt in Z1...
arinaa
Alexa.1983 spune:
Fetelor multumesc mult!!! Sunteti extraordinare!!!!!
Nu am cazut si nici nu m-am necajit....Asta este viata!!!
Uneori ne bucuram...alteori ne ramane asteptarea.......
si nu este una urata....nu suntem singure..avem langa noi niste
barbati extraordinari(poate ultimii de pe stoc
)....
iar bebe vine...ce conteaza cand???...cat timp suntem aici
ptr ei si ii asteptam?!....Avem de la viata poate mai mult decat
ne-am propus initial(eu de ex )......
Anaxena TE IUBESC si multumesc ca te interesezi de mine...
nu pot sa realizez ca ai deja 22 de sapt...parca ieri eram
cuscre.....timpul trece...voi veni in urma ta!!!!!pupik

Oana care imi este alaturi si ma sprijina...
fara ea mi-ar fi fost fffffffff greu....
Va multumesc...nu sunt trista....de ce as fi?????
Pot sa zic ca Nu sunt insarcinata...
........dar nu pot sa zic ca nu voi fi!!!
Baby Roxana este un exemplu ptr toate...poate ar fi bine sa cautati
povestea ei.......e ceva de invatat de acolo....
si sa nu uitam niciodata ca atunci cand Dumnezeu inchide o usa
deschide o fereastra...si credeti-ma ca nu sunt de ieri pe
forumul asta...stiu exact ce inseamna sa pierzi o sarcina sau
sa speri in zadar....Am rabdare si convingerea ca poate maine
totul se va schimba....spre bine....nimik nu se pierde......
dar sunt atatea de castigat.....
Nu vreau sa va plictisesc cu un discurs inutil de lung....
Dar cand iti doresti ceva cu adevarat....asa va fi!!!!
Pup toate fetele si nu va pierdeti speranta........
....Luna asta vin 

...
LAURA
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by anidaz
Buna fetele,era sa nu va mai gasesc
LA MULTI ANI CRISA SI SA AI PARTE DE UN MINUNAT BEBE IN ACEST AN !
http://tt.lilypie.com/BWZ40.png
Anidaz iti multumesc din suflet...am ramas foarte socata cand am vazut ca m-ai felicitat.Vreau atat sa va urez multi bebei fetelor...care ii asteaptati,multa sanatate tuturor..si vreau sa va spun ca nu cred ca o sa mai scriu ..prea curand aici, m-a scarbit foarte tare o faza(nu ma puneti sa spun ce ca nu voi spune!!)si pana nu voi considera eu ca pot sa mai scriu nu mai scriu.Ma incomodeaza anumite chestii.Si ca sa nu va las chiar asa cu ochii in soare pot sa va spun ca cel mai mult pe lumea asta urasc oamenii ingusti la minte, limitati. Numai bine si multa multa sanatate!!!!VA PUP SI VA IUBESC MI-A FACUT MARE PLACERE SA VA CUNOSC(pe unele dintre voi!!
Crisa
http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu
oanaiacovita spune:
Neata fetele!
Tocmai am terminat de facut 
...va invit si pe voi cu mare mare placere...![]()
Alexa, esti o fiinta extrem de scumpa si de aceea imi face mare mare placere sa iti fiu alaturi virtual...Esti un exemplu de urmat pentru fetele de varsta ta si noi, de aici de pe forum, tie trebuie sa iti multumim ca existi si ca mai presari un pic de fericire printre numeroasele deziluzii...
Sper din tot sufletul sa ti se implineasca dorinta de a avea un bebe cat mai curand posibil si sa stii ca voi fi alaturi de tine si acum si atunci...

Crisa, imi pare rau pentru decizia ta...noi vom fi mereu aici...
Va pup si o zi buna sa aveti...
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
claudela spune:
Buna dimineata!
Oana, mereu atenta cu o cafeluta...
Crisa, nu pot sa cred ca nu mai vrei sa intri pe aici...Tu esti o luptatoare, eu una am incredere in tine!Nu te darama pe tine ceva asa usor...Ramai cu noi...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
justme25 spune:
Neata...pe scurt ca trebuie sa intru intr-o sedinta; va spun si eu ce am facut la medic aseara: aveam dreptate ca am un "ceva" acolo, ca se zbate si ca mi s-a umflat burtica de la el...din pacate nu e bebe, ci un chist cu dimensiuni astronomice care mai are putin si pocneste...bine ca m-am dus la timp..acum fac tratament pe 10 zile si cand va veni menstruatia voi plange cu siguranta de durere. Dar se va elimina ala si voi fi llinistita. Acum, ce sa zic..naspa ca nu e bebe, bine ca am descoperit la timp. Alta veste buna: sunt mandra ca imi cunosc atat de bine corpul
Va pup si va urez o zi faina la toate!!!!!
http://tt.lilypie.com/AaECp2.png
monica_dicut spune:
Alooooooooooooooo Elvetia 
????????????????
Ce se intamplape aici?
Crisama faci sa plag 

si nu e bine pt o gravida. Sper ca nu eu te-am suparat si sper ca vei mai vrea sa vb cu mine pe mess pentru ca eu te consider PRIETENA MEA!!
Alexutza foarte frumos ce ai scris tu acolo, esti un exemplu de maturitate si gandire pozitiva. BRAVO! SA iti de Dumneazeu bebelul mult dorit cat mai curand pentru ca meriti 
Anaxena ma bucur mult ca ai mai intreat pe la noi, sa-ti traiasca bebelina. Nu imi vine sa cred ca ai deja 22 de saptamani... la 40 inainte si multa sanatate. Abia astept sa o vad pe bebelina care o sa fie o frumoasa ca mamica ei 
Oana, Marynik
doua fete foarte dragi mie
Claudela, ma bucur ca termini cu dintzarul, stiu cat e de naspa
multi si tie
gabitza1977 ma bucur mult ca ai mai intrat pe la noi
Imi pare rau pt Z1, si iti doresc din suflet ca luna asta sa se intample MINUNEA 
POZNICI CU NOI
9+
EL NINO
oanaiacovita spune:
No ca imi faceam griji de ce nu mai apareti...credeam ca nu va placea cafeaua mea...
Un pup mare mare pt. o bombonica, Moni.
Claudela, pup la fata sa treaca durerile de masele ca is groaznice...
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
claudela spune:
Just, bine ca ai descoperit chistul la timp...sunt asa de "pacatoase" chisturile astea...eu stiu pentru ca din cauza unuia am ramas fara un ovar...
Monica, am terminat doar o parte cu maseaua mea...saptamana viitoare ma duc sa-mi puna coroana noua...dar asa mi s-a urat de freza aia...nu o suport...iar doctorita asta la care ma duc e "terorista"...are o placere sa ma frezeze de numa-numa...Aseara am ajuns capiata de la cabinet...numai de sot nu mi-a ars mie...
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!