Aspirante optimiste > 20 Ani ( 265 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Am si eu o prietena care a pierdut un ovar din cauza chisturilor. Sa speram ca la mine se va rezolva fara interventie chirurgicala!

http://tt.lilypie.com/AaECp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

claudela, te inteleg perfect. Eu am cautat pana am gasit un dentist sa ma duc cu oarecare "drag" (daca pot spune asa)

just, imi pare rau pt chist. Va trece si va veni bebe

POZNICI CU NOI

9+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Fetelor, vroiam sa completez ceea ce ne-a spus Alexa ieri...foarte mare intelepciune in vorba ei...
Vroiam sa va spun sa nu va pierdeti speranta niciodata!Un bebe va veni cu siguranta la fiecare dintre noi!
Eu ma dau ca exemplu de speranta si credinta (cateodata putina - recunosc)...desi am ramas cu un singur ovar, eu sper la bebe al meu...si va spun ca exista putinta la fiecare dintre noi...eu am avut certitudinea ca Dumnezeu exista de multe ori in viata mea...Si credeti-ma chiar orice ni se intampla in viata sunt daruri de la Dumnezeu!
Iar binecuvantarea de a deveni parinti e o taina la care Dumnezeu ne face partasi cand considera momentul ca ne-am maturizat si responsabilizat indeajuns...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Macar asa stiu ca am ovulatie...(privesc si eu partea buna a lucrurilor, ca deh..asa e romanul, face haz de necaz). Uitati ce am gasit pe net despre chisturi "Daca din sase in sase luni fiecare femeie si-ar face o ecografie a ovarelor, ar putea descoperi din timp un chist ovarian. Nu este cazul sa te sperii, chistul ovarian este foarte raspandit in special la femeile care au un ciclu mentrual ovulatoriu."

http://tt.lilypie.com/AaECp2.png

Mergi la inceput

Just, eu cand am descoperit chistul eram in clasa a opta...abia ce imi venise si mie ciclul de 2-3 luni...am trecut prin cele mai de cosmar clipe...aveam un "chist" gigant...m-a operat Dr. Marinescu...nu a mai putut salva ovarul, din pacate...
Vorbind cu doctorul meu de aici, din Slatina mi-a spus ca el ar fi optat pentru a salva o parte din ovar si nu intelege de ce a optat Marinescu pentru asa o solutie extrema...Eu nu am raspunsul pentru el...si nici nu vreau sa imi scormonesc mintea...Consider ca Marinescu mi-a salvat viata...puteam sa fac septicemie...cand m-au taiat chistul s-a spart...
asa ca....viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Claudela, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat..dar asa cum spui, trebuie sa credem ca va veni si momentul mult asteptat si pentru noi...

Si eu am avut probleme cand eram micutza..la 15 ani mi-a descoperit 11 chistuletze pe unul din ovare si de atunci am inceput prima data cu AC. Cat luam AC, totul era ok, cum faceam pauza, cum apareau. De asta acum sper sa raman gravi cat mai repede sa nu ajung iar la durerile din "tinerete"..

Aaaa....azi e prima zi de Closty...sa imi tineti pumnii...

Oana

V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2

Mergi la inceput

Oana, faptul ca am reusit sa raman insarcinata in vara e un motiv in plus sa cred ca ovarul meu isi face treaba cum trebuie...deci, sa nu incetam sa ramanem optimiste pana la capat...
Cand ni se va implini dorinta vom fi cele mai fericite...sunt sigura...sa nu uitam ca Dumnzeu e "responsabil" cu minunile...asa ca sa ne rugam sa punem inceput bun in tot ceea ce facem...
Sunt mandra sa fac parte din grupul acesta de "aspirante optimiste", sa impart cu voi bucuriile si deznadejdile mele...Va multumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Claudela,
Te dereanjeaza foarte tare daca imi povestesti ce s-a intamplat in vara?! Sunt mai noua pe forum si nu stiu povestea...

Oana

V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2

Mergi la inceput

Nu ma deranjeaza...am pierdut sarcina la 5 saptamani...

Mergi la inceput

E bine ca nu s-a intamplat mai tarziu...doctorul mi-a explicat ca daca exista o nepotrivire de ordin cromozomial, corpul elimina acea sarcina...deci, e un raspuns natural a organismului...sunt multe cazuri de genul asta...
Intre timp ca sa fie tacamul complet am descoperit un chistulet in apropierea ovarului ramas...si am urmat tratament cu AC...avand un singur ovar, ideea era si de conservare a lui pana in mometul in care hotaram din nou sa avem bebita...Iar noi am hotarat ca ACUM e vremea noastra...asa ca am purces din nou la drum...

Mergi la inceput