Aspirante optimiste > 20 Ani ( 265 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pipo2008 spune:

nu este Oana nici o problema!
Maine am sa trec si eu pe la farmacie sa iau acid folic!!!
Offff sambata am si examen nu am nici un chef sa invat!!!!!!
astept cu nerabdare rez de la analize endo sa vad este ok ptr bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

care mai e agitatzia pe aici?
cine mai e din bransha veche??
sper ca nimeni!!!

Ana-Maria21+
am oMARIA!!!AMR 19sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Anaxeanaaaaaaaaaa, la fete...
Intrebam mult de tine pe aici...sunteti bine?
Eu ma mai furisez pe la odisee sa vad poze cu burtik ta...

Oana

V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Anaxena, mai suntem cateva din bransa veche...nu multe, ce-i drept...
Eu am fost azi la dentist si vreau sa spun ca mi-a stricat toata buna dispozitie...in fine, saptamana viitoare mai am de mers si apoi...PA-PA...
Va pup pe toate si va urez o seara deosebita!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

salut fetele! ce mai faceti?

claudela, fata si curaj la dentist! si eu trebuie sa ajung, cat de curand, incerc sa imi fac curaj!

eu anunt sosirea rushilor, z1, cu o saptamana mai devreme decat trebuia

Mergi la inceput

ce-a facut alexa cu Hcg-ul

Ana-Maria22+
am oMARIA!!!AMR 18sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

quote:
Originally posted by pipo2008
nu este mult totusi 5 pe zi?http://tt.lilypie.com/bCuGp2.png
Ba da, Pipo, e foarte mult, e de peste 10 ori mai mult decat doza recomandata zilnic, adica 0.4 mg /zi.Medici recomandau acid folic de 5 mg ,pt. ca nu se gasea de 1 mg,dar acum se gaseste si nu mai e necesar sa iei doza de cal.Oricum acidul folic il mai iei si din alimentatie, asa ca doza de 1 mg ,e mai mult decat suficient.Doza de 5 mg este recomandata in cazuri rare,mai speciale cand sunt cazuri in care mamele au nascut copii cu defecte neuronale sau spina bifida.Vitaminele sunt bune,dar in exces dauneaza . Din cate stiu eu vitamina ,,C,, este singura vitamina,care indiferent de cantitatea ingerata,organismul isi ia cat are nevoie si retul se elimina.Mie mi-a zis doctora sa iau acid folic,fara sa-mi precizeze ce gramaj si cum nu am gasit decat de 5 mg in farmacie ,am luat asa,pana m-am intalnit cu o prietena doctorita,care era gravida si mi-a zis sa nu mai iau de 5 mg pt. ca doza este prea mare,fata de cat are nevoie organismul.Faci cum crezi

Mergi la inceput

mey fetelor acidul folic se elimina din organism prin urina..asha ca putetzi lua si 100g o data ca oricum corpul ishi ia cat are nevoie
doza zilnica ar fi de 0.4g,eu am luat de 1mg ca asha am gasit..ce era in plus s-a eliminat!!!

Ana-Maria22+
am oMARIA!!!AMR 18sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

quote:
Originally posted by anaxena
mey fetelor acidul folic se elimina din organism prin urina..asha ca putetzi lua si 100g o data ca oricum corpul ishi ia cat are nevoiedoza zilnica ar fi de 0.4g,eu am luat de 1mg ca asha am gasit..ce era in plus s-a eliminat!!!
Pai si atunci,daca organismul are nevoie de 0.4 mg si restul se elimina,de ce trebuie luate 5 pastile de 1 mg ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

despre acidul folic gasiti aici mai multe detalii si ce doze sunt recomandate:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=296

Mergi la inceput