Clubul nurorilor (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Oho, lume noua . Cami ce fain ca la voi a venit deja primavara. Si la noi e destul de frumos si s-a mai incalzit, dar tot nu-mi 'miroase' a primavara autentica.

Fetelor, va astept cu sarbatoritii de martie!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!
iata ca sosi si primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

in sf reusesc si eu sa va mai "vad". De trei zile nu am avut net, a fost un adevarat chin. Acum sunt constienta ca pe langa cafea sunt dependenta si de net. A, si am mai invatat ca RDS e un mare ..exact ca in filmele cu prosti: 2 zile ii suni de iti vine rau sa le spui ca nu merge nici netul nici tel si ca e ceva de pe scara, iar ei te iau cu replici celebre...apoi vinr o echipa, se uita..da, e ceva ars..si pleaca....urmand ca adoua zi sa vina alta echipa...

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Martisorul prins in piept,
Si daruit de cind e firea,
Sa va ocroteasca gindul drept
Si rostul casei si... iubirea!

Va doresc o Primavara minunata cu multa sanatate,putere de munca si o multime de clipe fericite alaturi de cei dragi voua!!!

Mergi la inceput

Va doresc o primavara frumoasa, fetelor!

Tot nu mi-ati spus daca avem sarbatoriti in martie.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

Helaaaauuuu! Pe unde v-ati ascuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Aly, cred ca ne-a zburat vantul.
Ieri am suferit de cald, azi sunt intepenita de frig. Doamne cat de frig poate sa fie!!!! Am avut de umblat pe afara :mi-au inghetat urechile, ma dor ochii, mainile nu va mai zic cum le am....Si tocmai in weekend am fost harnica si mi-am bagat toate hainele gorase si mi-am scos camasile si bluzitele

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ziua buna!
Aly tata e nascut pe 9 martie.
Ce ma distram daca era pe 8 martie

33+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Kitzy s-a notat. Intr-adevar, ar fi fost simpatic daca se nastea chiar de ziua femeii.

Briza si eu am avut ieri nitzelush de umblat, cum spui tu, mi-au inghetat mainile pe umbrela, urechile nu mai zic, cand am ajuns acasa imi vajaia efectiv capul si nu mai eram buna de nimic. Deci tu te-ai grabit cu hainutzele. Eu inca n-am facut nici o modificare in dulap, desi abia astept caldura si timpul frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Aly,fratele meu are ziua pe 29 martie...
Si eu mi-am scos pantofii si sacourile,marti la noi au fost 20 de grade iar miercuri,brrr,vreo 10!
Fetelor,se apropie ziua noastra,ce la "sugerati" sotilor ca ati vrea sa primiti?Eu voi iesi sa-mi fac de cap cu gagicile mele de la job sambata,oricum al meu sot e plecat in deplasare si ajunge saptamana viitoare,ma bazez pe mama sa stea cu copiii ca deh,am si eu nevoie de putina relaxare...!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput