Clubul nurorilor (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

S-a notat, Cami .
De 8 martie nu stiu ce sa spun, eu nu i-am sugerat nimic sotzului si nici nu tin foarte tare la ziua asta.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Hellooo,trezirea...nu-i nimeni pe aici?Mai,nurorilor,e posibil sa va gasesc pe pagina 3?Ce faceti,va pregatiti pt. 8 martie?
Noi aseara am avut serbarea la scoala si asa m-au emotionat poezioarele copiilor,fie-mea mi-a facut si o scrisorica,d-na i-a pus sa scrie acolo sentimentele lor pt. mama...va sciu ce mi-a scris Georgi:
"Draga mami
Vreau sa stii ca te iubesc mult de tot si imi pare rau cand te mai supar dar as vrea sa stii ca pt. mine esti cea mai frumoasa si cea mai desteapta fiinta de pe pamant!
Mama mea are ochii verzi si parul catifelat,eu sunt foarte fericita cand zambeste si se joaca cu mine,cand eu si fratiorul meu suntem bolnavi ea nu doarme nopti intregi si are grija de noi,ne-a invatat sa fim politicosi si sa nu mintim.
Eu iti promit ca voi invata bine pt. ca stiu ca te bucuri cand iau FB si vreau sa te fac tot timpul fericita si sa fii mandra de mine!
Te iubesc,mami!
Cu multa dragoste,Georgiana!"

Sunt si acum f. emotionata,fiecare serbare de 8 martie ma copleseste...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neta avem si noi timp de o wow.. camelia ce emotionant.. abia astept si eu clipele astea...dar acum suntem inca la inceput de drum ..toata atentia si timpul meu e dedicat ei.. nu mai am timp nici de mine..dacat sa merg la baie pt. strictul necesar....in rest respir doar pt. ea... dupa cand mai creste e altceva..da acum... cred ca ma intelegeti...ca intru asa de rar.. dar observ ca m-am mai revenit...oricum...

aaa. eu i-am sugerat sotului ..se poate spune ca i-am susurat(adica i-am dat o idee..ca sa nu se mai incurce saracul)..ca vreau o cina romantica, o floricica, si cateva clipe doar pt. noi...sa ma duca sa vad privelistea de sus de pe munte(ca si asa e in spatele casei)... nu cred ca i-am cerut prea mult ...

va pupsi va urez zile cat mai senine chiar daca afara ploua...sa fiti iubite si fericite!

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

la multi ani sa va fie inima plina de fericire! sa aveti parte numai de bucurii si lucruri bune..primiti un www.youtube.com/watch?v=tCtHl9KdfXI" target="_blank">un trandafir?

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

'Neatza!
Va invit la o cafea ...si va doresc un inceput de saptamana fain!
Kitzy...La multi ani tatalui tau si sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Kitzy tatalui tau!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Kitzy La multi ani. Sa iti traiasca taticul
Cami cred ca erai franjuri cand ai citit. Imi amintesc ca pe la 25 de ani i-am scris mamei o felicitare de 8 Martie ( imi pov cum au primit colegile ei de la copilasi, si m-am gandit ca ce daca sunt femeie pt ea tot copil raman). Nu va spun ca nu se mai oprea din plans. M-a impresionat profund reactia ei.
Lasa Stefca imediat trece timpul si o sa iti scrie si tie strumfita ta..
Eu sapt asta o am plina de audituri, inclusiv sambata, asa ca o sa mai intru seara sa mai vad ce faceti.
Pup si va urez o sapt mai usoara ca a mea!

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!
ce mai faceti?
iata ka inviasi si eu un pic

Mergi la inceput

Nico mai scoti si tu nasul de prin hartzoage?
Briza spor la audituri!

Mergi la inceput