Clubul nurorilor (82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Andreiut sa va dea DD multi ani impreuna, si sa va ajute sa aveti un bebe sanatos, si o bebelina Bia cumintica, care sa aibe grija de fratiorul/surioara ei.

Fetelor, ieri am fost in muzeul satului la sarbatoarea Dragobetelui. A fost asa de frumos..erau ghiocei infloriti, muzica..lume multa cu flori. un singur lucru m-a suparat: nu am mai apucat sa cump ciubuc . stiu ca am dat in mintea copiilor..dar cand am intrat toata lumea era cu turta dulce, cu ciubuc, cu covrigi...Asa ce pofta mi-au facut de ciubuc de zici ca aveam 2 ani....Acu, eu de unde imi iau ciubuc, ca tot la el ma gandeasc??

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pai de ce nu ti-ai luat daca ti-a fost pofta?
Noi am si uitat de Dragobete, oricum n-am fost acasa.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Pai nu am mai apucat...."s-o gatat" pana am ajuns noi

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna fetelor
Multumim frumos pentru urari. Noi nici ieri nu amsarbatorit dragobetele, ca am fost la brasov sa mai facem ceva cumparaturi, si nici azi nu credca o sa sarbatorim cei 2 ani pt ca al meu sot munceste de zor la apartament. Asta e. cand ne mutam acolo, vom recupera
Eu am fost la eco vineri. Si am aflat sexul lui bb
Ma mai gandescdaca il fac public..

Andreea 21+ si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Andreiut -vb bunicii mele- "apa, paie si bataie" ....cum sa nu spui la norici..eu zic ca e ....roz

briza_marii

Mergi la inceput

Si eu tot pe roz as paria .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Veniti la o cafea, un ceai, cappuccino?
Andreea vin si eu cu urarile ( cu un pic de intarziere, da sa nu te superi pe mine LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA, SA VA AJUTE DD IN TOT CEEA CE FACETI SI MULTA MULTA FERICIRE SI COPII SANATOSI!!!!!

32 cu Diana

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Neatza! Kitzy merci, iau un capuccino.
Mai, mai ce trece timpul, deja numai putin mai ai si-ti vezi galushca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Neatza! Kitzy merci, iau un capuccino.
Mai, mai ce trece timpul, deja numai putin mai ai si-ti vezi galushca.

Daaaaaa, abia astept!

32 cu Diana

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,norici dragi!
Andreea,cu intarziere va urez si eu La multi,multi ani fericiti impreuna,sa fiti sanatosii cu totii iar puiutii sa va aduca numai bucurii!
Eu astept sa ne spui sexul lui bb,eu cred ca-i cu bleu...!
Noricilor,va pup pe toate,trebuie sa ies sa fac rezervare pt. ziua de 8 martie,voi iesi cu colegele la o inghetata...sper sa nu fie totul ocupat unde ne-am propus noi sa iesim!
La noi a venit primavara,e soare,f. cald dar cam bate vantul...in rest e suuuper,ghiocei,zambile...asteptam si fluturasii!

Mergi la inceput