Durerea unei pierderi de sarcina (62)
Raspunsuri - Pagina 21
alinushca spune:
Daca deschizi una bucata Odisee vin si eu sa bag nasu cu tine acolo.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
L5845 spune:
mav ai mare dreptate, trebuie privita mai ales partea plina a paharului, pentru ca daca mereu am vedea-o pe cea goala, nu am mai gasi nici un sens la viata, nu am mai vedea ratiunea pentru care sa traim, cel putin eu asa cred. Cred ca a fost traumatizant pentru tine sa vezi acea scena, dar, face parte din viata, la fel ca si multe altele.
si tie si la Sebi.
maryb nu-ti fa probleme, tu ai grija de samburel sa fie totul asa cum trebuie, ca noi suntem tot aici, alaturi si de tine si de celelalte fete, indiferent daca e vb. de vesti bune sau mai putin bune.
alinushca
pe burtica in crestere.
Haideti fetelor, cine-si face avant sa deschida capitol nou? 
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
dan_ny spune:
Intotdeauna e nevoie de un echilibru iar daca acest subiect nu l-ar fi avut, cred ca s-ar fi desfiinat de la sine. Daca nu s-ar vorbi si de lucruri bune, de intamplari frumoase, daca nu ar fi si persoane mai optimiste pe-aici, nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar arata acest topic si nu stiu cat de util ar mai fi. Cat despre raspunsuri, cred ca toate ne dorim asa ceva, dar nu stiu cate dintre noi le-au si aflat sau daca le vor afla vreodata.
Din cate am vazut eu pe acest forum, aici se discuta si despre analize, interventii si alte proceduri care fac obiectul acestui topic, si nu cred ca cineva a intrebat vreodata ceva si a fost ignorat. Intotdeauna s-a raspuns la intrebari, dupa stiinta si din experienta fiecareia.
Fiecare om e diferit, si isi exprima sentimentele in mod diferit, unii se exprima mai usor, altii dimpotriva. Cred ca fiecare fata de aici a incercat, in felul sau, sa aline si sa consoleze, nu stiu daca e normal sa analizam felul in care a facut-o, sa cantarim cate cuvinte a folosit si ce expresii. De multe ori, o imbratisare face cat o mie de cuvinte, fie ea si virtuala.![]()
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
iarna 2007-2008
brigita spune:
fetelor! Va mai amintiti de mine
? dupa cum am spus o sa fiu cu ochii pe voi si nu a fost zii in care sa nu intru ,sa vad ce mai faceti. Dar n-am scris nimic. De ce? Pur si simplu nu am putut.... Cred ca mi-a fost teama sa nu ranesc pe cineva, ma gandeam ca poate va ganditi , ce cauta asta pe aici? Da, a pierdut un copilas , dar acum e mamica fericita la doua fetite!Nici cu sfaturi medicale nu puteam sa va ajut! DANANGIE -no comment.... cred ca ar trebui sa cititi randurile ei cu multa atentie , ar fii mult de invatat! Motivul ptr. care am scris la acest topic , a fost acela de a va arata ca , DA se POATE, ca dupa o asemenea tragedie trebuie sa ai puterea de a merge mai departe! Numai asa vei reusi, asadar incercati sa fiti mai optimiste si nu in ultimul rand nu renuntati la ideea de a avea un copil, intr-un fel sau altul! Cu toate ca am doua fetite splendide, mai nou am inceput sa ma gandesc la ideea de a adopta un copilas....asta ptr. ca n-as mai risca a patra cezariana, oricum am trompele legate... sincer am inceput sa ma gandesc la modul cel mai serios, inca mai
analizez problema dar cred ca pan la urma asa vom face... CONSI
sunt alaturi de tine, stiu ca doare muuuuult, dar nu ai de ales si trebuie sa mergi mai departe!Sunt sigura ca vei reusii!!!TEO- felicitari ptr.
MIHNEA, sa te bucuri de el alaturi de cei dragi tie. Ptr. proaspat
- ALINUSHCA si MARYB o sarcina usoara si frumoasa va doresc, si nu uitati sa ganditi pozitiv,nimic rau nu se poate intampla! Ptr toate
si aspirantelor va doresc sa simtiti bucuria, fericirea,vecina cu extazul ce am simtit-o eu la nasterea fetelor! Si ia puneti voi mana pe barza aia, cum spunea o fata draguta de pe aici , si lasati-o fara pene
! FLAVIA, MAV, IRENACAM,MUSETTEPINK, BLUEEYES ce-mi doresc mie, va doresc si voua
Oricum
toate fetele de aici
BRIGITA mami de
TIMEA(13.11.2001) si
ADRIENN(16.10.2004)
musettepink spune:
Brigita
pt tine si 
pt fetitele tale!![]()
Danangie m-a impresionat mult ce ai scris,ma bucur ca acum tu si sotul sunteti fericiti si urmeaza sa aveti si un baietel!
MaryB felicitari din tot sufletul!Sa ai parte de o sarcina minunata!
Despre discutile care s-au creat aici nu vreau sa ma pronunt,inainte sa raman insarcinata si eu am renuntat o perioada la acest forum si mai ales la acest subiect pt ca simteam ca atata durere ma va face sa-mi pierd mintile.Aveam nevoie sa vad si partea plina a paharului.Fiecare dintre noi isi invinge durerea si merge mai departe in felul ei,iar daca uneori nu am stiut ce sa spun cuiva in fata durerii pe care o simtea imi pare rau!
Va pup pe toate!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
sufletistele spune:
flavia sint, eu am deschis noul subiect, si sper ca la fiecare nou capitol sa ne bucuram de cel putin o graviduta!
am sa mai scriu citeva mesaje pe sufletistele sa scapam de moderare, rindul trecut nu fusese moderat, sau nu mi-am dat seama
sufletistele spune:
tot eu sint, tot asa mesajul este ca sa se adune cele sa scapam de moderare, ca voi scrie ce am de zis sub numele meu, si la noul capitol
Pepsi spune:
nu reusesc sa scriu ca inca este moderat noul subiect si se face tirziu la mine, si noapte ma scol de 3-4 ori la puiul mic, asa ca scriu aici si copiez cind se poate dincolo!
m-am tot gindit ce voi scrie, cum voi scrie. si am zis ca voi fi eu insumi ca de obicei. subiectul asta cu durerea a fost creeat ca femeile care trec printr-o astfel de durere sa reusesca sa TRAIASCA in continuare, sa mearga mai departe, sa inteleaga de ce, sa vorbeasca una cu alta, sa vada ca nu sint singure, sa gaseasca alinare, confort si intelegere, etc etc. nicidecum nu cred ca a fost creeat ptr a face o depresie in grup ca altfel nu ar mai scrie nimeni aici. nu la toata lumea place ce se scrie tot timpul, de ex pe mine nu ma intereseaza despre teste de ovulatie, sau despre alte analize ca nu am facut niciuna, dar ptr aia am citit, sau nu am citit ce nu ma interesa, doar nu m-a obligat nimeni ce si cum sa fac. cind cineva e trista si nu are chef sa citeasca mesaje vesele, sa sara peste ele, sa le citeasca pe cele triste doar. sau cind cineva e vesela si da peste un mesaj trist, sa sara peste el daca asa vrea. nimeni nu e obligat sa faca ce nu vrea, de aceea eu voi continua sa scriu asa cum o fac de aproape 2 ani la acest subiect cui nu-i place SA NU MAI CITEASCA! e simplu, nu sintem aici cu nici un contract, nu-ti mai place pleci, ai nevoie de o pauza o iei, apoi revi daca vrei.pina acuma s-a creeat un nucleu la acest grup de fete SUFLETISTE care tot timpul a ramas, valurile treceau(vorba lianei) si grupul aici a ramas. cine vrea sa vorbeasca despre durere s=o faca ptr ca niciodata nimeni nu a fost ignorat aici! asta niciodata!pe mine ma socheaza cind vin fete noi, care nici macar nu au citit putin din urma, sa ne cunoasca sa vada ce si cum e grupul, sa se integreze, ca si vine cu schimbari, ca nu e inteleasa, ca de ce azi nu plinge toata lumea ca ea plinge. pai nu merge asa treaba, cind tu consolezi pe altii, atunci poti cere si tu consolare, cind tu ai intins mina si te-ai bucurat ptr altcineva poti cere ca acel cineva sa plinga ptr tine, altfel.....grupul nostru se imparte in categoriile care sint pe prima pagina, asta este diversitatea, ne impartim in gravide,cind o fata ramine gravida ne bucuram cu toate din suflet ptr ea, de ce ele sa nu scrie aici apoi? de ce sa se simta prost? va zic eu, ca e tare greu, a naibi de greu sa treci prin cele 9 luni(care ti se par 9 ani) ti-e frica.....da o frica ce nu ati simtiti in viata voastra, va zic, eu, ca si gravida nu mi-am gasit loc la odisee, nu am reusit, mai ales dupa ce aparusera si niste discutii ca de ce tot ne gindim la lucruri negative......pai da ptr ca noi stim cum arata iadul, am fost si ne-am intors de aia....si atunci gravidele dupa o pierdere de sarcina ce ar trebui sa faca, unde sa scrie, mai ales daca sint apropiate acestui grup, cine zice ca ele NU mai au voie sa mai scrie aici? CINE? sau poate ar trebui sa-si deschida ele subiect sau odisee, gravide dupa o pierdere de sarcina! si eu mai vreau un bebe, dar mi-e atit de frica, nu stiu daca as suporta din nou acele 9 luni, de cosmar, de spaima, de frica sa te bucuri sa nu cumva sa cada din nou cerul pe tine, ......apoi sint fetele care aspira, sa fie intr=o zi mamici, care discuta de teste, si altele, apoi sint fetele care sint deja mamici, si care au discutii de genul ale mele, copii mai fac aia, eu lucrez acolo, dar sa nu uitam ca pe toate ne leaga DUREREA, ptr ca orice facem noi in viata, si oriunde am ajunge intr=o zi, aceasta durere este prezenta, la fiecare din noi, si nu e nevoie sa ne strigam durerea asta in fiecare zi, durerea ca am pierdut un SUFLET (sarcini, bebelusi).
acuma daca cineva este deprimat si scrie despre asta, e ok, intotdeauna a fost consolata, cum s-a putut, daca una ramine gravida, sigur ca ne bucuram ptr ea, si vrem sa mai intre aici sa mai dea speranta si altora(ati vazut la dana daca a baut dupa fetele gravide?), putem chiar schimba sfaturi intre mamici(sigur vor folosi la toata lumea ptr ca toate veti avea bebeul vostru intr-o zi sint convinsa(uitati pe prima pagina cite exemple pozitive).
cum am zis, daca pe cineva deranjeaza ca se vorbeste ceva, sa nu citeasca, faptul ca mai multe fete iau pauza de la forum, nu e vina nimanui, e alergerea lor, cit de bine ne pica cind sintem felicitate de ziua noastra de nastere?! si asta e un subiect pe dinafara nu?
de ce tot timpul cineva vrea sa se impuna cu despre ce trebuie sa vorbim? cum trebuie sa se cheme subiectul? si asa nu am trecut prin atitea, haideti sa fim mai bune, sa zimbim mai des ca viata e scurta, sa facem un bine neconditionat, sa fim mai pozitive si pozitivul se va intoarce la noi(uitati ce bine a functionat la dana, curind isi va tine flacaul in brate) haideti sa ne petrecem timpul placut impreuna pe forum, sa vorbim despre ce vrem si ne macina pe fiecare, fara sa venim sa dam cuiva in cap! e loc ptr toata lumea, haideti sa ne folosim timpul facind ceva pozitiv una ptr alta, si asa viata asta e grea, sa n=o facem noi si mai grea. eu zic ca tot timpul ne-am respectat una pe alta, nimeni nu a exagerat si nu a jignit pe nimeni, e loc ptr toata lumea aici, cu bune, cu rele, haideti sa fim SUFLETISTELE pe care le stiu eu!imi sinteti dragi fetelor!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Pepsi spune:
si tot eu,
nu am felicitat=o pe teo cum trebuie, felicitari din suflet draga mea, ma bucur ca ne-ai scris povestea nasterii lui mihnea, bebe mic e norocos cu asa mamica, ma bucur ca ai nascut natural pina la urma, sa fiti sanatosi amindoi si recuperare rapida
maryb, felicitari din suflet, sarcina usoara si un bebe sanatos
liana, sper ca esti bine(te mai citesc pe la fiv)si ti-am dat si pe mess dar nu mi-ai raspuns
idaira, tu ai un suflet tare bun, si-mi esti tare draga(si nu sint singura sint convinsa) stii bine ca tot timpul ai putut vorbi aici cu noi ?! cind ai facut fivul ti-am fost alaturi, cind ai pierdut ultima sarcina atit de rau mi-a parut......am fost aici, si sintem aici sa te ascultam in continuare, vorbeste numai, ca sigur te ascultam, si te ajutam cu mare drag, si voi fi aici poti fi sigura sa-ti fac galerie la nasterea lui bebe mic. capul sus, stiu ca esti satula de texte dinastea, dar vin din suflet.
brigita, eu ma bucur tare mult cind scri, poti s-o faci mai des
michelle, mi-e atit de dor de tine, poate intr=o zi vei citi tot ce s-a scris zilele astea, ma bucur tare mult ca vorbim pe mess, vei ramine gravida intr=o zi sigur, si te voi convinge sa te intorci aici, dar ptr moment e mai bine sa nu mai fi aici, desi mi-e atit de dor de tine.....tot timpul caut mesajele tale....apoi imi amintesc.....
dana, frumoasa graviduta, mi-a placut cum ai scris, meriti din plin sa fii fericita, si sotul tau il va invata pe bebe mic fotbal, cum in va chema?
mirelush, ai pus poze noi?cu tine gravi? abia astept sa aflu ce ai! scrie aici, nu vreau sa pleci si tu
alinushca, normal ca aici vei scrie in continuare, cum te simti?
mav, pupic
irinel, imi esti draga,te admir
musette, sarcina usoara in continuare
irina, sotul meu nu vrea sa deschida inca cabinet pe cont propriu ptr ca inca nu este pregatit si nici nu avem banii de plecare. cu jobul meu am primit ieri o veste buna, m-a sunat sefa mea si am reusit sa negociez cu ea la singe, imi da tot ce am cerut si sint f multumita, ramin la ea. pe 28 mergi la medic?
lau, draga mea, cit sufelt ai pus si tu, te va rasplati Dzeu
mi-e dor de fetele care au ajuns mamici si nu mai scriu, sau scriu mai rar!
andreea, abia astept sa-ti fac galerie
irda, ce este pina la urma, putulica, sau floricica?
mina, sa mai scri, ce mai face bogdan?
adela, ce mai face sotul, cum se simte dupa operatie?
ale, cred ca ti-ai inchis contul ca nu am reusit sa mai dau de tine, imi lipsesti
roxana, cum esti?
vivela, sa ne mai spui ce face piticul, am reusit sa fac rost de filmul acela, il primesc in curind
nana, ma rog ptr micutul tau, cum mai sinteti?
miha74 ati demarat ptr adoptie?
caty, sa ne mai scri cum esti de fericita
jojo, mai zi=ne despre tine si printesa
bibi, imi pare tare rau ca nu mai scri aici
laura, irlandeza, slimatei ce mai fac printesele?
cristy, nu ai mai scris de mult
myry, cum te mai simti
chantal nu te-am uitat si mi-e dor de tine, asa as vrea sa mai stiu ce faci, cum esti, nu mi-ai raspuns la nici un pm, la nici un mail ce ti l=am dat
irene, imi esti draga
oana, te-ai retras, imi pare rau ca vestile nu au fost bune, zi=ne cum esti? sintem aici
mcrissa, spor la jumulit, pune de=o parte si ptr citeva fete de aici
consi, stiu ca citesti, sint alaturi de tine
dany, ma bucur cind scri
ninia, cum e cu pregatirile de nunta
mariana, ce mai faci?
ella, nu mai stim nimic de tine, cum esti, ce mai faci?
ma bucur tare mult ptr cele care ati reusit, cele care sinteti gravide sarcina cit mai usoara sa aveti in continuare, si cit mai putine cosmaruri, ginditi pozitiv, nu aveti de ales, cele care asteptati sa ramineti va doresc cit mai repede sa prindeti barza si s=o jumuliti
iar cele care suferiti sa nu va lasati, va rasari si soarele, dar trebuie sa trageti perdelele ca altfel nu=l veti vedea ce frumos e!
va pup tare pe toate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David