Durerea unei pierderi de sarcina (62)
Raspunsuri - Pagina 19
Idaira spune:
Eu stiu ca atunci cind cineva are o problema, metoda de solutionare a acesteia e confruntarea cu acea problema,analizarea ei,generarea de idei si apoi cautarea de solutii. Nu scapi niciodata de o problema,fugind de ea,nevorbind despre ea,pt ca te va urmari tot timpul.
Opinia mea nu ar trebui sa va supere ci din contra ...de ce ar trebui sa deranjeze daca e intr-adevar ceea ce simt?! Anularea sau neconsiderarea mesajului meu ma face sa interpretez ca mi se intoarce pur si simplu spatele.
Intentia acelui mesaj a fost ca el sa fie perceput ca o realitate a cuiva si nu cu alte intentii.
maryb spune:
buna dimineata dragele mele,
nu pot sa nu-mi impartasesc marea bucurie cu voi, Bunul Dumnezeu m-a binecuvantat din nou. Azi dimineata am facut un test de sarcina, fiind prima zi de intarziere si....

E CLAR POZITIV !!! 

va pup dulce si va doresc si voua sa vi se indeplineasca din nou acest vis minunat.
maryb
4+
L5845 spune:
Idaira iubito, nu cred ca cineva a ignorat sau nu a luat in considerare mesajul tau, din contra, faptul ca s-a scris in continuare ar trebui sa fie dovada clara ca mesajul tau a fost luat in considerare. Asa cum am spus si in celelalte mesaje, trebuie sa ne ajutam intre noi, sa discutam despre ceea ce ne framanta si sa incercam, ca din experientele celor din jur sa invatam si sa incercam impreuna cu ceilalti sa gasim o explicatie, altfel decat cea care ne este oferita de medicii care ne au in supraveghere. In acelasi timp, discutiile de aici, ar trebui sa fie percepute si ca un fel de "pansament pentru suflet", un fel de consiliere psihologica, dar nu in sensul profesionist ci in directia experientei de viata pe care o are fiecare dintre noi. Sper sa nu interpreteze nimeni gresit ceea ce am scris si la fel, ma repet, cum am scris si mai devreme, sa redevenim puternicele care ne ajutam si ne sprijinim intre noi, atunci cand este nevoie. 
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Si acum? Ce ar trebui sa fac, sa nu ma bucur? Nu pot sa nu fac asta, asa ca...
FELICITARI maryb !!!
Sa ai parte de o sarcina usoara, la termne si un
sanatos si mancacios!
Lau-Meli
si 
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Idaira spune:
Departe de mine gandul de a nu se bucura la acest topic...ar fi absurd,nu?!
Reiterez ceea ce am scris pt ca asa vad eu lucrurile.
Idaira spune:
quote:
Originally posted by lisa79
buna! sunt noua aici pe forum si ma alatur voua cu o mare tristete in suflet. acum 2 luni pe data de 13 decembrie am avut si eu un avort spontan...sac gol, a fost groaznic, dar a trecut. acum avem unda verde sa inceram din nou.
sper sa fie bine de acum, nu cred ca as mai putea psihic sa trec prin asa ceva a doua oara.
imi pare rau pt fetele care au trec prin asa ceva , dar viata merge inainte si trebuie sa fim optimiste.
numai bine si sa ne auzim cu bine!
DNP:iulie 9, avort la 8 saptamani.
Daca simti nevoia sa te descarci,sa exprimi ceea ce simti,sa-ti scrii gandurile,sa intrebi,sa nu te opresti sa o faci,te va face sa te simti mai bine...ai sa vezi!
miha74 spune:
Buna fete dragi!
Idaira- cred ca toate fetele au luat in considerare cele spuse de catre tine, prin urmare multe si-au spus punctul de vedere. Nu vad de ce ti-am intoarce spatele? Din contra, eu m-am gandit sa stii adesea la tine, ca nu ai mai intrat si vroiam sa stiu cum iti este.
si eu m-am atasat de ce acest topic, si sunt fete deosebite, nu am foarte mult timp ca sa scriu...dar citesc de fiecare data cand timpul imi permite.
Deasemenea, e adevarat, ca eu nu sunt foarte "maestra" in a pune in scris ceea ce simt. De multe ori scriu, si apoi sterg, ca mi se par cuvinte goale...e minus-ul meu.
Hai povesteste-ne despre tine, cum esti?

Miha
http://tt.lilypie.com/jQRrp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
L5845 spune:
Idaira daca tu asa simti si crezi...no comment...dar vreau doar sa mai adaug un lucru: la topicul asta, de foarte multa vreme se discuta mai multe lucruri in paralel, lucruri din viata fiecareia dintre noi, lucruri pe care fiecare le-a impartasit celolalte, pentru ca asa a simtit, de ce crezi ca e asa rau asta tocmai acum? Oricum, am inteles din mesajele tale un lucru extrem de clar: strigi dupa ajutor, iar noi suntem aici, sa te sustinem, sa te ajutam, sa te imbarbatam, sa nu uiti asta. Mie imi pare tare rau ca inca suferi, stiu ca ti-e greu, stiu ca doare, chiar daca nu am trecut prin asta si sunt alaturi de tine. Sper sa reusesti, in timp, sa te ridici si sa vezi viata putin mai frumoasa decat o vezi acum.

Lau-Meli
si 
Concediul visat
Doi zapaciti!
miha74 spune:
maryb- Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai 9 luni usoare. 

teo - ai vazut? nu e pentru cine se pregateste e pentru cine se nimereste! Sa iti traiasca flacaul si sa va bucurati de el!

Nu stiu daca voua vi se intampla asemenea, dar eu traiasc alaturi de cele care reusesc, ma bucur din toata inima....![]()
Sa aveti o zi minunata...si haideti la soare ca ESTE...si va veni si pe strada noastra, nu?
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
Lau-Meli - ce frumos ai spus tu!
Cand ne gandim puternic la tine, pe 28 februarie, nu????