Durerea unei pierderi de sarcina (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,

Imi pare tare rau ca s-a ajuns la astfel de discutii.Si pe mine m-a intristat mesajul Idairei!
Eu incerc sa evit sa vorbesc despre tot ce este legat de sarcina mea si nu povestesc nimic decat daca sunt intrebata,in special de Flavia,careia ii multumesc!
Eu stiu foarte bine ce este in sufletul meu si as putea vorbi tot timpul despre trauma prin care am trecut si inca trec pentru ca niciodata nu voi uita. Chiar astazi ma gandeam la fetita mea care ar fi implinit in mai 2 anisori si ce frumoasa ar fi fost viata mea.Din nefericire toate lacrimile mele nu o pot aduce inapoi!
Din pacate nu exista cuvinte de consolare pentru cineva care a trecut prin asa o durere,cu toate stim cat este de coplesitoare durerea asta care nu te lasa sa respiri,sa zambesti,sa visezi...dar sunt momente in care simti ca cineva acolo sus iti da putere sa mergi mai departe.Am suferit enorm si sufar inca,incerc sa ascund tot ce simt,dar sunt momente in care totul revine,plang si ma incurajez singura spunandu-mi ca intr-o zi va fi bine si am credinta in Dumnezeu fiindca El este singurul care hotaraste ce si cand daruieste fiecarui om.
Alte persoane ar spune ca am motive sa plutesc de fericire dar eu stiu prea bine ce usor poti trece de la extaz la agonie cand e vorba de o sarcina si nu ma pot bucura pe deplin.
Simt ca foarte putine persoane inteleg ce este in sufletul meu,in afara de voi,bineinteles!

Eu nu cred ca anumite fete au decis sa nu mai scrie aici din cauza ca ne-am indepartat de subiect ci pentru ca au nevoie sa-si regaseasca linistea sufleteasca.E foarte dureros sa vezi cum in fiecare luna ti se spulbera visul dar tot ce trebuie sa facem este sa mergem mai departe pentru ca numai asa vom reusi!
Cred ca fiecare stie ce este mai bine pentru el indiferent de parerile noastre si sunt sigura ca legatura care s-a creat intre noi le va face sa revina!

Va doresc din suflet sa vi se implineasca cat mai curand visul de a deveni mamici! Sunteti in rugaciunule mele fiecare dintre voi si sunt sigura ca in curand veti primi cel mai de pret dar pe care il poate primi o femeie.

Va si va imbratisez cu drag!

Mirela 15w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna seara la toata lumea !
M-am hotarat cu greu sa scriu, pentru ca ceea ce am citit ca s-a scris pe ultimile pagini, m-a intristat sincer foarte mult...nici nu stiu ce sa spun...e foarte adevarat, ca prin denumirea aceastui topic, ar trebui aici sa-si gaseasca loc cele care au trecut prin tragedia pierderii unei sarcini sau a mai multora, indiferent de varsta celei care a trecut prin asa ceva si indiferent de nr. de saptamani de sarcina cand s-a intamplat asta... iar daca ar fii sa ne luam dupa asta, cu siguranta ca locul meu nu este aici, pentru ca eu nu am avut nenorocul sa trec prin asa eveniment nefericit, doar am nenorocul sa-mi doresc enorm un copil si sa nu-l am inca. Ceea ce m-a apropiat de fetele de aici, a fost faptul ca stiind cat de mult imi doresc un copil, imi inchipuiam durerea enorma pe care o femeie o are atunci cand se intampla lucruri, la care de multe ori, niciodata nu se primeste un raspuns sau eventuale explicatii, din motive....mai mult sau mai putin intelese. Credeam ca aici, pot oferi din optimismul meu, din puterea mea de a nu renunta, de a nu ceda si de a lupta in continuare pentru ceea ce orice femeie normala, isi doreste la un moment dat: un . Desi poate cateodata ne gasim cu greu cuvintele (pentru ca uneori cuvintele sunt prea sarace sa exprime pe deplin ceea ce simtim), ajungem sa scriem mereu sau de multe ori niste fraze stereotipe, dar sunt sigura ca in sufletul fiecareia de aici, este durere cand citeste ca inca o fata a trecut prin "Durerea Unei Pierderi de Sarcina"... chiar daca suna dureros, e dureros de Real...
Nu cred ca, respectand titlul topicului, aici ar trebui sa fie doar jale, doar durere, doar lacrimi ci si exemple ca se poate, ca exista minuni, miracole si lucruri bune. Cred ca scopul acestui topic este de a impartasi cu fetele de aici si ganduri triste dar si bucurii, de ce nu? Cred ca in aceeasi masura, si necazurile si bucuriile, fac parte din viata, viata noastra. Sper sa nu fiu inteleasa gresit, dar...nu-mi mai gasesc cuvintele in legatura cu discutiile care au aparut...ma doare, ma intristeaza si nu stiu....eu m-am atasat de voi toate, imi sunteti dragi toate, imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin momente mai mult decat triste si sper ca viata sa fie mai buna cu toate de acum in colo....
Va si va pe toate, fara nici o exceptie.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

pe mine fetelor ma stiti cam de 1 an si 7 luni la subiectul asta, am scris tot timpul de atunci, ca am fost gravida, ca am nascut, ca am bebe, ca am fost bolnava,am scris, am felicitat, am plins, am intrebat DE CE, am tinut umarul la cine a vrut sa plinga pe el, am incurajat, etc, etc.........NECONDITIONAT, nu am asteptat nimic de la nimeni, daca pe cineva a deranjat faptul ca mi-am spus despre unele din problemele mele din acest moment imi cer scuze si-mi pare rau ca s-a ajuns la astfel de discutii, michelle nu a plecat ptr ca gravidele scriu aici sau cele care avem copii, din contra. am simtit tot timpul forta acestui grup sufletist, acuma din pacate NU o mai simt si sint trista si pling ptr ca am investit enorm de mult suflet !

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

buna! sunt noua aici pe forum si ma alatur voua cu o mare tristete in suflet. acum 2 luni pe data de 13 decembrie am avut si eu un avort spontan...sac gol, a fost groaznic, dar a trecut. acum avem unda verde sa inceram din nou.
sper sa fie bine de acum, nu cred ca as mai putea psihic sa trec prin asa ceva a doua oara.
imi pare rau pt fetele care au trec prin asa ceva , dar viata merge inainte si trebuie sa fim optimiste.
numai bine si sa ne auzim cu bine!
DNP:iulie 9, avort la 8 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Stau 1 zi departe si uite ce discutii apar. Sunt de acord cu Idaira si cu Jasmine. Topicul asta are un scop. Dar, pentru mine topicul asta este CEL MAI IMPORTANT de pe tot DC !!! Ce ati vrea sa fac? Sa nu mai intru ?? Sunt aici cand cineva isi impartaseste o durere o neliniste. Inca mai simt ca pot sa ajut pe femeile care pierd o sarcina. Daca voi nu credeti asta o sa stau deoparte o vreme si asta e.

Am facut febra azinoapte. Am ajuns la 38.3 la un moment dat si nu mi-a mai scazut cub 37.2. Am luat un Paracetamol simplu ca nu am avut ce face... Imi este destul de frica... Ce stiti de febra in sarcina? Ce experiente aveti?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Mi-am luat inima in dinti ca sa scriu, desi aveam unele retineri, insa m-am atasat prea tare de fetele de aici, ca sa nu mai scriu asa, pur si simplu. M-as bucura mult, si nu cred ca sunt singura, daca toate aceste discutii la care eu nu le vad rostul decat intr-o anumita masura, sa se linisteasca si sa redevenim grupul sufletist si puternic despre care spunea draga noastra Flavia. Nu cred ca e corect ceea ce se intampla, nu cred ca fetele care au avut experiente triste nu au avut parte de compasiune si sustinere din partea celorlalte. Stiu, e foarte adevarat ca nu toata lumea trece prin durere la fel, stiu ca unele fete sufera mai mult si le e mai greu sa depaseasca situatia, dar la fel, mai sunt fete care sunt sensibile de fiecare data cand se aminteste de momentul dureros prin care au trecut, deci asa cum am spus, fiecare trece diferit printr-un moment delicat al vietii. Haideti mai bine sa ne detasam de discutiile sterile care nu fac decat sa sparga grupul si sa redevenim ceea ce am fost. Sper ca nu arunca nimeni cu roshii pentru cele scrise, dar efectiv am scris ceea ce am simtit ca vreau sa spun.
Va si va pe toate.

Lau-Meli si

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

alinushca uite ce am gasit eu despre asta : " E indicat ca in primele 8 saptamani de sarcina sa incercati sa evitati sa raciti. Daca totusi se intampla asta, beti multe lichide, in special ceai de tei si mancati multa lamaie, pentru a creste imunitatea. ". si sanatate multa.

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Am mai gasit si asta aici pe forum.

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna dimineata!
Alinush, f bine ca ai luat paracetamol, offf te inteleg ca esti speriata...nu stiu ce sa-ti zic de febra, eu nu am avut, dar si cumnata si o prietena se plangeau de asta la inceputul sarcinii, insa pana la urma a fost ok, bb bine si ele la fel.

Vreau si eu sa va spun cateva cuvinte in legatura cu discutiile care au aparut. Pe mine nu m-a deranjat niciodata continutul subiectului, ca a fost durere sau ca fetele au intrat sa povesteasca ce li se mai intampla, fara legatura cu titlul, mi s-a parut normal, era in primul rand un loc in care comunicam si invatam sa traim cu "durerea unei pierderi..."
Eu nu am mai intrat sa scriu, pentru ca asa am simtit, am nevoie o perioada in care sa nu ma mai gandesc zilnic la faptul ca nu am copii. Deja nu ma mai puteam bucura de nimic altceva si vreau sa invat sa traiesc fara sa ma gandesc tot timpul la ce mi s-a intamplat. Deocamdata, ma simt putin vinovata ca nu ma mai gandesc la asta mereu, dar sunt mult mai bine psihic...
Fiecare fata, indiferent ce-a scris, m-a ajutat intr-un anume fel si m-am simtit apropiata de ea.
Cand am intrat prima data la subiect, fetele mi-au spus ca pot citi din urma, erau o multime de povesti triste, dar si un capitol care incepea cu glume facute de Liana si Laura_Ioana. Eu nici nu mai puteam sa rad atunci, ma simteam vinovata si cand zambeam, dar atunci am ras cu ele si mi-a facut bine.

Idaira, Jasmine, imi pare rau daca ati simtit ca durerea e marginalizata sau bagatelizata aici. Eu i-am scris lui Consi ca nu mai am cuvinte...desi stiu ce inseamna durerea ei, nu am mai putut spune nimic, ma durea pe mine ce i s-a intamplat, dar pe ea... Poate n-a fost cea mai fericita reactie si imi pare rau daca am dat impresia ca nu ma intereseaza...

Eu sunt alaturi de voi orice ati spuneMirela a spus esentialul mai sus: legatura care s-a creat aici nu o sa dispara

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by L5845

Nu cred ca e corect ceea ce se intampla, nu cred ca fetele care au avut experiente triste nu au avut parte de compasiune si sustinere din partea celorlalte. Stiu, e foarte adevarat ca nu toata lumea trece prin durere la fel, stiu ca unele fete sufera mai mult si le e mai greu sa depaseasca situatia, dar la fel, mai sunt fete care sunt sensibile de fiecare data cand se aminteste de momentul dureros prin care au trecut, deci asa cum am spus, fiecare trece diferit printr-un moment delicat al vietii. Haideti mai bine sa ne detasam de discutiile sterile care nu fac decat sa sparga grupul si sa redevenim ceea ce am fost.
Va si va pe toate.

Sunt de acord cu tine!

Imi pare rau daca am deranjat pe cineva sunand despre sarcina mea.Eu m-am bucurat pentru fiecare fata care a reusit sa ramana si sa-si tina copilasul sanatos in brate!
Am sa incerc sa nu mai spun nimic despre ceea ce simt si poate ca am sa intru atunci cand cineva va avea nevoie de cuvinte de consolare pentru ca din pacate,mai mult de atat nu putem face!

Repet ce am spus la postarea anterioara,nu cred ca fetele care nu mai scriu o fac pentru ca ne-am indepartat de subiect ci pentru ca asa au crezut ca este mai bine pentru ele!Cand se vor simti mai bine sigur vor reveni pentru ca legatura care s-a creat intre noi este foarte puternica!

Va pe toate!Sa aveti o zi asa cum v-o doriti!

Mirela 15w
Our little Miracle!

Mergi la inceput