Durerea unei pierderi de sarcina (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

buna fetelor..as avea si eu o intrebare..e posibil sa fiu insarcinata ? Am o intarziere de ciclu destul de mare sunt in a 40 zi de la data ultimului ciclu(12 ian)....am facut si azi dimineata un test de sarcina si a iesit negativ...la ginecolog am fost ieri insa m-a lasat in ceatza a zis ca nu se vede nik la echo..dar asta nu exclude o sarcina..cica poate e prea mika sa se vada..si sa revin peste 2 sapt...ce usor de vorbit ..dar nesigurantza asta ma termina...ceva greturi usoare am...dar le pot pune si pe baza psihica..naiba mai stie...oare mai sunt sanse sa se pozitiveze testul?..in rest nu am nici un simptom...

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

pe 13 aprilie se implinesc doi ani de cand am fost nevoita sa fac curetaj in urma pierderii unei sarcini extrem de dorite...aici am gasit mult sprijin, am inteles ca viata merge inainte iar "de ce-urile" nu au nici un sens. Am aflat de tragedii uriashe ale unor fete care nu aveau ca si mine un copilash (la acea vreme Ozi a mea avea aproape 7 anisori)...dak initial imi spusesem ca renunt, sunt batrana (aveam 33 de ani!) am gasit aici puterea de a o lua de la capat. Acum cu mare bucurie va spun ca am un baietel de trei saptamani, Tudorash cel simpatic foc.
Multa sanatate si va doresc ca Dumnezeu sa va fie alaturi in realizarea acestui mare vis!!!

mami de Ozi si Tudorash

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Consi, draga mea, am fost socata sa citesc. Ce e in sufletul tau, numai tu poti sti, cu siguranta ti-e tare greu. Dumnezeu te va ajuta sa iti indeplinesti visul candva. Imi pare atat de rau. O imbratisare stransa.

Teo felicitari pentru bebe mic si scumpic. Sper ca sunteti bine amandoi, sunt convinsa ca n-ai timp zilele astea de nimic, daramite sa intri pe aici.

Alinushca, mai e putin si ceri sfaturile despre bebe mic... 9 luni sunt lungi, dar trec asa de repede... Felicitari! Sa te ajute bunul Dumnezeu sa iti tii minunea mica in brate, sa te bucuri de ea pana la adanci batraneti.

Mariaana, cumva am sentimentul ca numele subiectului reflecta din pacate starea de spirit a multora dintre fetele care scriu si citesc aici. Si poate de-asta nu s-a ajuns sa se schimbe totusi titlul. Si eu mi-as dori ca fetele sa incerce sa vada partea plina a paharului, sa nu se mai lasa prada disperarii amintindu-si ce a fost si cum a fost. De fapt e motivul pentru care m-am hotarat pana la urma sa scriu la subiectul asta. Nu stiu daca schimbarea titulaturii chiar ar conduce la o stare de spirit mai vesela (reala bineinteles, nu fortata, nu de genul hai sa ne prefacem ca suntem fericite cand de fapt plangem toata ziua). As vrea sa pot da putin din dorinta mea de a merge inainte si de a ma bucura de viata asa cum e ea, cum ne e data, si la celelalte fete, dar e greu, oamenii sunt diferiti, simt diferit, vad lucrurile diferit. Eu totusi iti dau un posibil titlu nou si ceva mai optimist. Nu sunt sigura daca e frumos sau daca fetele vor vrea in final sa schimbe: " O batalie pierduta, razboiul continua". Imi aduce aminte asa de mult de Liana, de curajul si optimismul ei in ciuda durerilor prin care a trecut, de puterea ei de a spune: eu merg inainte chiar daca inima imi sangereaza. M-am lungit. Poate n-ar fi rau sa gasimt un nume care sa cuprinda in el toate durerile de la acest subiect si in acelasi timp sa ne indemne sa mergem inainte.

Medamaya, cand iti e dor de ea, de Maya ta draga, inchide ochii si simte-o. Ea e acolo sus dar si aici cu voi, se roaga pentru voi. E ingerul vostru.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Consi... durerea nu ti-o poate lua nimeni si te intelegem perfect toate cele care suntem aici.Multa sanatate si nu-ti pierde speranta!
Am o veste buna ca de luni misca bebelina,sper sa fie fata ,la cele 3 echo mi-au spus ca s-ar putea sa fie fetita dar nu imi da un raspuns sigur decat in martie.In rest mi-au trecut greturile dar pun kilo multe :)Am deja 12 in plus.Oricum nu conteaza sa fim sanatosi.
Va pup pe toate.
Michelle
16+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaatti spune:

Buna fetelor ,eu sant noua pe aici si sper sa ne cunoastem mai bine,
PT Consi ,imi pare rau prin ce ai trecut ,te inteleg perfect pt ca si eu am trecut prin momentul acesta neplacut dar am fost nevoita sa merg mai departe ,,va fii greu dar va veni alt bebe atunci cand nu te vei astepta.,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetelor!
Am trecut sa va ofer o felie de tort si un pahar de sampanie pentru ca azi am implinit 27 de ani!

Va pup pe toate si va doresc sa aveti parte de multa liniste sufleteasca si sa fiti fericite cel putin cat sunt eu astazi!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

NINIA,sa fii fericita, sanatoasa si iubita!
Asta iti doresc.Sa ti se indeplineasca toate gandurile bune si toate dorintele.
LA MULTI ANI!!!!

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

sunt si eu alaturi de voi..va imbratisez cu drag..va inteleg durerea.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE !!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

La multi ani Ninia! Numai fericire iti doresc si sa ti se indeplineasca toate dorintele

alycia - poate este cu ochisori, am inteles ca sunt fete ale caror teste s-au pozitivat foarte greu. Mai mergi la alt ecograf...sau mergi si fa-ti dozare de B-HCG, asta sigur iti va da raspunsul.

Seara frumoasa,
Miha

http://tt.lilypie.com/tWBGp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput