Durerea unei pierderi de sarcina (62)
Raspunsuri - Pagina 13
Pepsi spune:
ninia, la multi ani draga mea, f bun tortul, sa fii sanatoasa si sa ai pe bebe mult dorit intr=o zi
gratiela, felicitari din suflet, bravo, ai reusit, sanatate multa la voinic
mina, oau, fetita, bravo, felicitari,si sarcina usoara in continuare
mirelush, cum te simti?
miaatti, imi pare rau de pierderea suferita, curaj sa mergi mai departe (consi nu era la prima pierdere)
mariana, ptr ca m-ai intrebat direct iti voi raspunde, de fiecare data cind s-a pus problema schimbarii titlului acestui subiect s-au iscat certuri/discutii si grupul a riscat sa fie destramat(fetele mai vechi stiu f bine) niciodata nu s-a inteles lumea asupra noului titlu, daca e bine sa fie schimbat, ptr ca trebuie sa ne gindim si la fetele care din pacate si ca vrem sau nu, vor mai avea nevoie de umarul nostru pe care sa plinga, si daca schimbam numele ele vor intelege ca aici pot gasi sprijin? eu una cel putin am trecut prin furtuna de intentie de a schimba titlul acestui subiect de cel putin 2 ori, si a iesit urit, si apoi a durat sa mai fie din nou aceeasi atmosfera de calm si pace care este acuma. de aceea supuneti voi la vot si eu ma supun majoritatii, pe mine ma intereseaza sa vorbesc cu voi, mai putin titlul. durerea este, si va fi tot timpul si nu va disparea, trebuie sa inveti sa traiesti cu ea si-ti va fi mai bine poate.
lau, repara netul ca mi-e dor de tine
va pup tare
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
c.myry spune:
Ninia -
LA MULTI ANI!!!!
Multa sanatate, fericire, prieteni adevarati, toate dorintele sa ti se implineasca si un an plin de realizari!
si o seara placuta tuturor!!!
myry
26+
Sara Denisa
Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=myry&year=2008&month=5&day=26&babycount=1
http://community.webshots.com/user/Myryella
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
dan_ny spune:
buna seara fetele mele dragi si sufletiste. off...am sperat sa va gasesc numai cu vesti bune...
considraga de tine, mi se rupe sufletul...nu am cuvinte, te imbratisez tare, tare, sa-ti ami iau din durere.
Am vazut ca ni s-au mai alaturat fete noi...dragelor, aici sper sa gasiti putina alinare si putere sa mergeti mai departe si sa va vedeti visul implinit.
alinushca inteleg ca in sfarsit s-a intamplat minunea? Doamne ajuta, sa fie bine si sa te vad si pe tine ca pe teo acum.
teo felicitari mamico, sa-ti traisca si sa fiti sanatosi. Parca mai ieri ne dadeai vestea cea mare...Doamne, nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul...si acum iata-te fericita, cu puiul tau in brate.
ninia la multi ani, sa-ti dea Dumnezeu tot ce stie el ca ai nevoie
liana, michelle, flavia, mav
imi pare rau pt indelungata mea absenta, dar va spuneam la un moment dat ca incerc sa fac niste schimbari in viata mea, si am cam reusit. m-am mutat in sibiu. am fost tare prinsa cu o gramada de lucruri, cu transferul- lucrez la aceeasi firma dar in alt departament, e muuuuulltt mai bine, nu-mi vine sa cred- cu mutatul, cu cautatul locuintei- momentan stau cu chirie- in fine, o multime de lucruri necesare in astfel de situatii. sunt tare incantata, acum sper sa-mi gasesc si eu in sfarsit linistea, am mai mult timp, programul e mai lejer si nu mai e stresul de dinainte. si mai ales, am scapat de nebunia din bucuresti. dar cam atat, ca as fi in stare sa povestesc pana maine dimineata si nu cred ca e cazul.
fetelor, va pup pe toate 
mi-a fost tare dor de voi.
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
iarna 2007-2008
Ninia81 spune:
Va multumesc din suflet dragele mele! Este prima data cand sunt felicitata pe forum! Sper ca data viitoare sa va bucurati pentru mine ca voi fi graviduta! Doamne ajuta! Am avut parte de o zi superba...m-am simtit rasfatata, amprimit multe cadouri...si...chiar ma simt cu adevarat fericita!
Sunteti minunate fetelor si va doresc sa fiti rasplatite pentru aceasta bunatate si bogatie sufleteasca pe care o aveti!Va
pe toate fara exceptie si inca odata va multumesc ca ati fost alaturi de mine in acesta zi! Pentru asta mai primiti o feliuta de tort si inca un pahar de sampanie!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
andreea16 spune:
Ninia, LA MULTI ANI!!!!
SA fii fericita si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!
Te pup
Andreea
31+ cu
David
consi_s spune:
Ninia, La multi ani!
Sa fii mereu iubita, admirata, rasfatata, sanatoasa, fericita!
La anul, iti doresc din suflet sa impartasesti fericirea in trei!
Consi
ziua in care am spus DA
monysorescu spune:
Salutare fetelor!
Consi imi pare nespus de rau ptr ce ti s-a intamplat. Stiu ca sunt de prisos cuvintele insa tu stii ca aici gasesti o gramada de fete care sa te ajute sa mergi mai departe.
Ninia, desi cu intarziere, vreau si eu sa iti urez la multi ani, multa sanatate, fericire si fie ca toate dorintele sa ti se implineasca!
O zi buna fetelor!Va pup pe toate!
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]
mariaanna spune:
Buna dimineata, fetelor!
Am inteles problema cu schimbatul titlului...Si aveti dreptate.Daca ne-am numi altfel, cele care vor avea nevoie de un sprijin nu vor sti unde sa vina...Iertati-ma!
Atunci cand voi putea imi voi atribui mie o titulatura optimista, din care sa va dau si voua, precum Liana cu butoaiele ei...
Va pup si sper sa va fie bine...
Mariaanna, mami de
Alex nazdravan ![]()
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
mariaanna spune:
Si tot pentru voi, fetelor, cateva cuvinte;eu ma regasesc perfect in ele...
Am invatat... ca nimeni nu este perfect...
Pina cind nu te indragostesti.
Am invatat ...ca viata e dura...
Dar eu si mai si!!!
Am invatat ... ca sansele nu trebuie niciodata sa le pierzi.
Acelea pe care le pierzi tu le prinde din zbor o alta persoana.
Am invatat ca atunci cind porti pica si amaraciune fericirea se duce in alta parte.
Am invatat...
Ca ar trebui mereu folosite vorbe bune...
Pentru ca miine poate va trebui sa le retragi.
Am invatat ca un suris e un mod economic pentru a-ti imbunatati aspectul.
Am invatat ca nu pot sa aleg cum ma simt...
Dar pot mereu sa fac cite ceva.
Am invatat...ca atunci cind fiul tau nou nascut iti tine degetul in micul lui pumn... s-a lipit de tine pentru toata viata.
Am invatat...ca toti vor sa traiasca in virful muntelui...
Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
Am invatat ...ca trebuie sa te bucuri de calatorie si sa nu te gindesti doar la scopul ei.
Am invatat .. ca e mai bine sa dai sfaturi doar in doua situatii...
Cins sint cerute si cind de ele depinde viata cuiva.
Am invatat ca cu cit irosesc mai putin timpul... mai multe lucruri reusesc sa fac.
Mariaanna, mami de
Alex nazdravan ![]()
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra