Durerea unei pierderi de sarcina (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Consi- Imi pare enorm de rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva din nou. Sincer sunt muta in fata durerii tale. Te imbratisez tare si ma rog sa iti revii dupa aceasta lovitura.

tuturor!

myry 26+Sara Denisa

Mami si tati te asteapta
http://bd.lilypie.com/2VaDp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=myry&year=2008&month=5&day=26&babycount=1
http://community.webshots.com/user/Myryella
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

consi, nici nu-mi gasesc cuvintele, imi pare atit de rau.....of, saraca de tine, cita durere. te string tare in brate draga mea, imi pare tare rau

dana, ziceam ca 37.3 C aici nu este considerata febra, abia de la 38.5C este considerata febra, ca e gravida ca e nou nascut, ca e copil....lasa ca la noi au fost ieri +10 si joi vom avea iar -10 si ma mai mir ca astia mici au muci si dominic iar are febra. michelle, e bine draga de ea, atit cit se poate

mamagiuliei, imi esti tare draga cum esti tu alaturi de noi

va pup tare fetelor

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Consi te si ma la DD sa-ti dea putere sa te ridici si sa mergi mai departe.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Am reusit sa pun mana pe telefonul sotului ca sa intru aici, ca de cateva zile nu am net , si-a revenit putin azi, am apucat sa citesc putin din urma si iar a picat . Asa ca pana se rezolva, mai "rapesc" telefonul sotului sa am vesti de aici . Va si va pe toate.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Buna dimineata!

31 cu Diana

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata!
Ma bucur sa aud vesti despre Michelle!Pepsi, hai, fii tu mai inspirata si ajuta-ne sa redenumim subiectul nostru altfel.N-as vrea sa fie un nume predestinat.Am scris si ieri despre asta, dar n-a zis nimeni nimic.Copiez o parte si o mai pun o data:
Cred ca ar trebui sa disparem toate de aici...sau, cel putin, sa schimbam titlul acestui subiect...Deja cand il citesc, ma intristez...Haideti, fetelor sa-l numim altfel!
E ca si cum ne-am arunca cu buna stiinta int-o prapastie mare pe care scrie :Pierderea unei sarcini.
Haideti sa ne aruncam in altceva, sa zburam in sus, nu in jos...
Am vazut cateva propuneri de titlu pe prima pagina, dar nu mi se par potrivite.Sa nu ne lovim zilnic de amintirea dureroasa, ci sa gandim pozitiv.
Ce ziceti?
Sper sa nu va suparati pe mine, dar eu asa simt.
Va pup pe toate si va imbratisez strans...sunt alaturi de voi toate.Ma bucur si ma intristez alaturi de voi.Daca as putea, as lua de la voi toata tristetea si v-as da inapoi fericire.Dar nu pot...
Meda,Alinusha,Musette, Consi, Miha si toate celelalte Sufletiste

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Neatza fetelor,

Consi,

Marianna, s-a mai discutat despre schimbarea titlului subiectului dar pana la urma s-a hotarat ca este mai bine asa,pentru ca din pacate, sunt multe fete care trec printr-o astfel de durere si atunci nu si-ar mai gasi locul aici.
Oricum,nu numai parerea mea conteaza,eu ti-am spus doar ce s-a discutat.Daca fetelor vor,eu nu am nimic impotriva.

Alinushca, ce faci?Cand mergi la eco?Au inceput sa apara simptomele?

Restul fetelor,va pe toate si va doresc numai bine!

Mirela 14w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna fete dragi!

Mariana eu nu am nimic in potriva schimbarii numelui,nu ma deranjeaza nici daca ramane asa nici daca se schimba,cujm vor si restul fetelor,e adevarat poate ar fii bine sa dam un nume mai optimist la acest capitol dar cum vor si restul fetelor!

Michelle,Pepsi,Ninia,Miha,Blueeyes,Cmyry,Mcrissa,L5845, va pup si va imbratisez pe toate!

De Teo mai aveti vreo veste?

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Blueeyes,
nu ma intelege gresit.
Nu vreau neaparat sa schimb eu titlul.
Imi face placere sa vorbesc cu voi,va caut in fiecare zi, dar ma strange inima cand dau clic pe ,Durerea unei pierderi de sarcina".
Poate ar trebui sa ma retrag si eu de pe aici, dar imi va fi dor de voi.
Va iubesc, mi-ati fost de mare ajutor,dar pur si simplu,titlul ma inspaimanta.daca nimeni nu doreste schimbarea, asta e.Ma voi conforma .

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

marianna, am inteles ce vrei sa spui!

Mirela 14w
Our little Miracle!

Mergi la inceput