Durerea unei pierderi de sarcina (62)
Raspunsuri - Pagina 10
irinabobe spune:
consi cuvintele sunt de prisos
. sper sa ai forta sa o iei de la capat cat mai curand.
oana_oana26 spune:
Consi, suntem cu gandul la tine, ne rugam la Doamne Doamne sa-ti dea putere, sa fii tare si sa treci peste asta
Stim , este nedrept, nimeni si nimic nu poate lua durerea pe care o traiesti tu, of, e atat de greu
Suntem alaturi de tine, as vreau sa-ti spun ceva care sa-ti fie de un real folos, dar nici nu stiu ce, probabil ca sufletul tau va fi cel care va cerne durerea si te va ajuta sa mergi inainte
IreneCAM spune:
Consi, 

, imi pare nespus de rau...vreau sa stii ca suntem alaturi de tine. Cuvintele sunt de prisos.
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
musettepink spune:
Consi imi pare extrem de rau,nici nu stiu ce sa-ti zic....iti doresc din suflet multa putere sa poti trece si peste aceasta tragedie!!!!!Imi pare f rau!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra
miha74 spune:
Buna fetelor!
Consi - stiu ca in aceste momente cuvintele sunt de prisos, dar te imbratisez cu drag!
Se pare ca si la mine a fost un avort menstrual, sau cel putin asa sustine dr...
...stiti ca va povesteam ca m-a pocnit cm in z16, foarte abundent si cu cheaguri mari, asa ca am dat buzna la medic...de fapt cand eu am crezut ca au venit uratii (in z35)...si am avut doua zile niste chestii maronii, nu erau uratii. Nici teste nu am mai facut...dar ma simteam tare rau, ca si cum as fi fost gravida, dar mi-am zis ca sunt doar in capul meu.
Ei bine dupa ce am avut acest ciclu si simptomele au disparut.

Dar acum am alta actvitate, am inceput sa strang actele, si saptamina asta depun dosarul de adoptie. Va tin la curent.
Poate fac" un bb inainte de 9 luni ![]()
mcrissa - hai tu cu vesti bune
idaira - unde esti? da-ne vesti despre tine
http://tt.lilypie.com/tWBGp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
slimatei spune:
of....consi imi pare nespus de rau... Doamne-Doamne sa-ti ajute sa treci peste... si sa ai rabdarea de a o lua de la capat....
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita
...si o broscutza ![]()
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
mariaanna spune:
Buna dimineata !
Haideti din nou la o cafea , cu bune , cu rele!
Viata pare sa-si arate din nou coltii de fiara si musca fara mila, de data aceasta din Consi, saracuta!Nu stiu ce cuvinte as putea sa mai spun acum...E foarte greu sa speri, sa astepti minunea si apoi sa n-o mai ai...
Dupa vestile bune pe care le-am citit ieri, dupa o absenta de cateva zile, azi aflu iarasi nenorociri...
Consi, nu pot sa spun decat ca trebuie sa fii tare si sa accepti durerea ce ti-a fost data de catre cel atotputernic.Toate au o cauza si un scop...Poate ca la tine , durerea aceasta mare ce te-a lovit iti va fi rasplatita cu o bucurie imensa peste ceva timp.
De fiecare data cand vad ca se intampla asa ceva, ma duc cu gandul la Laura-Ioana,a carei poveste o stim cu totii si care a dovedit ca orice este posibil si ca marile pirderi pot fi rascumparate cu un sufletel de copil...
Nu am cuvinte...dar cred ca dupa pedeapsa vine si iertare...
Cred ca ar trebui sa disparem toate de aici...sau, cel putin, sa schimbam titlul acestui subiect...Deja cand il citesc, ma intristez...Haideti, fetelor sa-l numim altfel!
E ca si cum ne-am arunca cu buna stiinta int-o prapastie mare pe care scrie :Pierderea unei sarcini.
Haideti sa ne aruncam in altceva, sa zburam in sus, nu in jos...
Am vazut cateva propuneri de titlu pe prima pagina, dar nu mi se par potrivite.Sa nu ne lovim zilnic de amintirea dureroasa, ci sa gandim pozitiv.
Ce ziceti?
Sper sa nu va suparati pe mine, dar eu asa simt.
Va pup pe toate si va imbratisez strans...sunt alaturi de voi toate.Ma bucur si ma intristez alaturi de voi.Daca as putea, as lua de la voi toata tristetea si v-as da inapoi fericire.Dar nu pot...
Mariaanna, mami de
Alex nazdravan ![]()
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
consi_s spune:
Multumesc din suflet pentru cuvintele si imbratisarile voastre.
In momentul de fata simt ca nimeni si nimic nu-mi poate lua durerea (ma refer nu neaparat la cea fizica, ci la cea psihica), dar probabil ca timpul isi va face si de data aceasta datoria.
E greu, e trist, e revoltator, dar probabil Doamne-Doamne a mai avut nevoie de un ingeras langa el...si s-a gandit la sufletelul meu... Nu pot sa ma gandesc decat ca ii e bine acolo, langa ingerasi, unde este el acum. Ar fi trebuit sa se nasca exact de ziua mea...
Toate statisticile din lume au fost de partea noastra, dar se pare ca 99% nu inseamna 100%. Am fost exceptia care a confirmat regula.
Incepe acum lantul de analize, investigatii, probabil toate vor fi bune si nu vom gasi nici de data aceasta vreun raspuns.
Am gasit cu greu vaccinul pt RH negativ, in dupa-amiaza aceasta merg sa il fac.
In rest, viata merge mai departe!
Aveti grija de voi,
Consi
ziua in care am spus DA
medamaya1 spune:
Consi, draga mea, imi pare tare tare rau, nu pot sa spun decit ca sint alaturi de tine, de voi, va pup si va imbratisez pe amindoi.
Intr-adevar e nedrept ca ptr unele din noi poate fii atit de greu , iar pentru altele care nu au nici o treaba cu copii care nu se ingrijesc , nu au nici o anexita , nimic si fac copii pe banda , pe care mai apoi ii dau, ii omoara sau pur si simplu ii vind. E tare trist, dar din pacate nu depinde de noi.
Azi se fac 3 luni de cind a murit Maya, incerc sa nu cad din nou in prapastie si sa merg cu speranta spre viitor, caci fara speranta cred ca as lua-o si mai tare razna.
Alinush, iubita baga multe ceaiuri cu lamiie si eu am fost racita la inceputul sarcinii, nu foarte tare si am pus 2-3 lamii taiate bucatele la fiert cu miere si atrecut foarte repede.Multa sanatate tie si bebicului
Miha 74,imi pare rau, dar iti tin pumnii macar sa mearga repede cu adoptia
Marriana
Va pup pe toate

30+ cu
Diana