Timisoara, Impreuna! ( 82 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Simona eu nu am pe nimeni in Timisoara ,sau aproape pe nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mea culpa Lore, cum am zis, nu-s pe treaba mea...mi-a scapat!
atunci o scoti pe Laura la o plimbare si te opresti si acolo chiar daca n-o sa fie din prima cat ai vrea.

pentru Emma

Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Allloooo,am lipsit o ora si umplura-ti mai 3 pagini ,ce-s cu mancarurile astea apetisante ca imi chioraie si mie matele de zor de la privire,deci Laura comand si eu niste CEAPA ROSIE CU TELEMEA musai de oaie sa fie ca aia nu am mai mancat de secole,OUA UMPLUTE,PASULA CU CIOLAN si un vailing de salata de varza, Lore tu ce regim visezi,nu-s caprele acasa la tine,la 49 de kg iti trebuie regim ,baga acolo o pasula si o fripturica din aia sanatoasa .
Aida de ce nu ne scrii nimic?
Doris tu ce ai de vrei sa dai cu capul?
Anda unde esti draguta?
Lormi inca nu ti-ai revenit dupa chef de chef .
Ana stiu ca e absenta in weekend face pregatiri ptr ziua lui Alex de maine,vezi ca imi place de fiu-tu il iau de ginere sa o invete 'mate' pe fiica-mea .
Musai sa fac si eu ceva bun de mancare azi ca m-o terminat Laura cu delicatesele ei culinare. La 14 are Andi un fest catolic la gradi si mergem asa ca trebuie sa ma grabesc cu mancarica.
pe toate,ia mai terminati cu datul capului ca vad stele verzi deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetilii io ma pun sa fac paturile,apoi sa papam ceva oua umplute,ne imbracam si pe cai.....merg fuga pana la spital la soacra-mea,apropo ieri a avut niste frisoane de se cutremura salonu',apoi mergem la Chisoda ca e ziua lu' cumnatu....so pregatit sorelina mea saraca...Alexia e si ea incapatzanata,trage tot de pe masa,deschide usa aragazului,scoate tot din dulapuri....asa ca 5 min la bucatarie,10 cu nepoata'mea.
Ce au fetele asetea doua in comun,o-r fi verisoare??

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Mey Claudia hai ca iti satisfac si tie pofta culinara cu neshte Telemea,rosii umplute,ceapa dupa preferinte si neste ardei umpluti cu branza

Gata ca acusica striga Clau dupa mine ca nu mis gata si iar incepe si pana o imbrac pe bubulina tre' sa alerg dupa ea,ca nu sta la imbracat

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Merg si eu sa gatesc ca prea am lenevit toata dimineata pe aici.
M-am rasfatat eu cu mancarurile alea date de Laura dar la mine in bucatarie nu-i nimic.
Va pup pe toate si la treaba.

Mergi la inceput

Laura spor la treaba prin bucataria lui Sorela,sa-ti traiasca cumnatul sa o faca pe Sorela fericita si raportezi maine meniul servit azi la Chisoda .
Lore un ultim remediu ptr crema ta,pune zahar pudra,altceva numai stiu ce sa-ti zic,imi place tare mult tonul cu care scrii in ultima vreme,bravo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetele, aveti cap nou deschis...
Ne auzim dupa masa...
O duminica faina si linistita va doresc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz

pentru Emma

Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Iarasi liniste si pace pe aici,noi ne-am intors de la gradi unde iarasi am fost mandra de Andi ce frumos a facut partea lui de sceneta,a dansat si a facut totul ok.Azi la cina gatesc peste pane,am facut de dimineata un dobos care tocmai l-am taiat,e super,e vreme frumoasa la noi dar nu are seriful chef de nici o plimbare cu copiii,e fotbal bineanteles.
Vad ca voi aveti program ptr azi toate de nu aveti vreme de net la toate.

Mergi la inceput