un nou membru

un nou membru | Autor: TUK

Link direct la acest mesaj

Sunt noua pe forum si aici sper sa gasesc multe prietene.
Anul trecut am pierdut sarcina in cinci luni,bebe avea hidrocefalie.Am trecut prin multe si credeam ca nu voi m-ai vrea vreodata sa am un bebe.Credinta,familia si prietenii m-au ajutat sa-mi doresc din nou un bebe,sa pot fi mama.
Mi-am facut analizele,sunt bune si de luna asta incepem un nou drum.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Tuk, bine ai venit pe forumul.
Imi pare tare rau de bb tau...Apreciez dorinta ta de a deveni mamica.
Aici pe forum sintem multe fete care visam la clipa in care vom deveni mamici. Cu siguranta vei gasi sprijinul de care ai nevoie.
Succes!

http://news.webshots.com/album/561332501UFlQsF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Buna Tuk

Imi pare rau ptr ce ai patit...desi...vorbele sunt de prisos...
Te astept,daca vrei pe forumul nostru de "aspirante optimiste"
unde sunt fete care au trecut prin experiente similare si acum
isi doresc bebe si lupta ptr el.....

http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=116035&whichpage=8

Te asteptam acolo....sa si sa impreuna...sa ne
cautam de simptome de sarcina...pupik

....Luna asta vine ...

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Tuk-imi pare foarte rau pentru ceea ce ti s-a intamplat.Din pacate am trecut si eu printr-o tragedie ca a ta...mi-am pierdut fetita la 24 saptamani fiind diagnosticata cu hidrocefalie.A fost cea mai groaznica perioada din viata noastra,ne-a trebuit atata putere sa ne mentinem pe linia de plutire....Tie ti-au spus cauzele?Si mie mi-au iesit toate analizele bune si ale mele si ale sotului insa din pacate nu am mai ramas gravida nici pana acum...Activeaza-ti pm-ul daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TUK spune:

Multumesc mult pentru primirea facuta,voi fi alaturi de voi
Michell81 imi pare rau si iti inteleg durerea.Nu stiu de la ce a putut sa se intample o astfel de problema la el,nu au stiut sa-mi spuna.Adevarul este ca eu am luat o perioada antibiotice si nu am stiut ca sunt insarcinata(m-a luat pe nepregatite),posibil si de la ele sa se fi intamplat,nu stiu.Eu am avut intreruperea de sarcina in iulie.Au trecut 7 luni si vrem sa incercam din nou.Tu de cand incerci?
p.m imi pare rau, inca nu m-a descurc bine cu site-ul,nu stiu unde trebuie sa m-a duc sa activez pm-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

imi pare tare rau ca ai trecut prin asta. Daca vrei, poti intra sa vorbesti cu alte fete care au trecut prin aceesi durere. Uite aici :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115797

Iti doresc mult noroc!

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Tuk-eu nu am luat nici unb medicament nici inainte de sarcina si nici in timpul sarcinii.vestea ne-a lovit intr-o zi cand ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa zi.totul era bine pana in ziua cand am fost la eco sa vedem sexul copilului si atunci ne-a dat vestea...ne-a spus ca nu e grav...dar s-a dovedit dupa multe si multe investigatii ca e grav si trebuie sa fad intrerupere.am nascut normal o fetita de 780 grame care arata perfect normala(nu cap marit si alte cele) pe 26 octombrie 2006...Chiar daca toate analizele sunt bune nu am mai ramas gravida...iar riscul ca problema sa se repete exista...asa mi-au spus doctorii,desi nu mi-au spus cauza pentru ca nici ei nu au inteles.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Tuk, DD sa aiba grija de tine
Michelle,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

TUK-bine ai venit pe acest forum,sincer imi pare rau de ce ti-sa intamplat,am trecut ei eu prin perioade grele dar nu renunt ma chinui de 2ani de la ultima pierdere si nu am reusit nici acum sa raman,dar nu renunt,asa ca fii tare si mergi mai departe,o sa reusim sa devenim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Tuk, bine ai venit la !

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput