un nou membru

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TUK spune:

Multesi pentru toate.Am scris si la "aspirante optimiste"ne gasim si acolo
Michelle mi-am activat pm-ul,sunt alaturi si de toate fetele si cu incredere in noi si in DD vom reusi.
Michelle,eu am facut cezariana,mi-a fost teama sa nasc normal.Doctorul mie nu mi-a spus ca sar m-ai putea repeta tragedia.Cateodata pot fi pur si simplu intamplari.Nu sta cu teama ca s-ar intampla acelas lucru,fi optimista.Ai incredere in DD, multi doctori din pacate spulbera sperante dar tu trebuie sa crezi in minuni.Ele exista si sunt convinsa ca nu te vor ocolii.Cum de altfel pe nici una din noi care nu renunta la visul de a deveni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

BUNA FETELOR

fetele unde sunteti,nu mai scrie nimeni
pupicila toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TUK spune:

buna fetele,sa sarbatoriti azi cu o si cadoul cel mai frumos pentru ai nostri soti un test de sarcina pozitiv.
LENY tu de cand incerci pentru un bebe?
Michelle nu m-ai stiu nimic de tine:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

TUK-mie greu sa-ti zic,istoria mea suna cam asa:de 5ani astept undar am avut 2 sarcini oprite din evolutie ,ultima acum 2ani si de atunci nu am ramas deloc,am facut o groaza de analize toate sunt ok la amandoi,anul trecut am incercat cu 3 inseminari in TM dar nereusite,iar anul asta in ianuarie am mai facut o inseminare la Szeged la fel nereusita,acum fac pauza pana in martie cand voi incepe tratamentul pentru FIV,cam asta ar fi istoricul meu pe scurt,ce sa zic sper sa fie cu reusita de data asta.

BAFTA LA TOATE FETELE CE-SI DORESC UNPUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelageo spune:

buna fetelor,si eu am avut un bebe cu hidrocefalie.
Dar spre deosebire de voi,sa vazut ca are hidrocefalie in ziua in care am si nascut la 40 de sapt,si o zi.Pana atunci la nici o ecografie nu sa vazut ca are bebe ventriculi dilatati.Oare ginecologul era orb?Si in toata sarcina baietelul meu era fetita.Avea putica prea mica,sau ce?
Bebe meu a pierit la 6 luni de viata,din care 3luni de coma profunda,dar nu regret nici o clipa ca la-m nascut ,ma bucur ca mi la lasat bunul Dumnezeu macar 3 luni normal,ca sa-l cunosc,era un bebelus tare cumintel...
Ami pare rau pt. puisorii vostri,viata este tare dura cu noi,nimic nu este sigur intr-o lume nesigura.
Multa sanatate si craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput