FIV162

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Nusy, Kittyke, asteptam vesti bune de Sf. Valentin!!!!
Crystal, tu te duci in Israel inainte de punctie, si vei sta pana cand iti faci BHCG? Unde vei sta atata timp? Apoi cand vei fi gravi, nu e problema sa mergi cu avionul? Multa multa bafta iti doresc, foliculi frumosi si embrioni perfecti. Israel e o tara tare frumoasa, ai foarte multe lucruri de vazut, (Zidul Plangerii e tare emotionant). Pupici dulci. Eu nu m.am gandit sa vb cu doctorul, sa vada intai cum arata totul pe acolo, daca trompa stanga e asa de mare si plina de lichid, as prefera sa o scot, iar cea dreapta inca nu era deformata de la lichid, si as prefera sa o pastrez, deci sa o clipseze. Sper sa nu gaseasca si altceva pe acolo....
Kora, eu voi face laparoscopia in Spania, nu il voi obosi deloc pe Marinescu
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Misa , eu sunt babeta , am 40 de ani si sunt la a 4-a incercare.
Chiar vorbeam ieri cu dr Cocei care imi povestea despre o pacienta care a reusit a 5 oara cu toate ca ea(doctora) facuse de fiecare data tot posibilul.
Acest fapt imi inatareste mie convingerea ca reusita in fiv depinde de organismul nostru si de fapt de ceea ce ne este "scris".
Dariela , eu la Gyuli sunt , la dr Dracea.
Tratamentul a fost ca de fiecare data dipherelin+5menogon , vad ca raspunsul e cam la fel .Analizele hormonale sunt aproximativ OK pt varsta mea , adica am un FSH spre limita superioara ,restul in parametri normali.
Nu am luat nimic suplimentar decat ceva vitamine pe care oricum le iau in perioada rece a anului.
Sunt f nepasatoare si am de gand chiar sa merg la servici imediat dupa ET.
Cam atat , nici nu-mi vine sa cred ca maine fac punctia ,n-am fost niciodata asa aeriana , cred ca sunt zombi de la gripa asta jegoasa.
Va tin pumnii si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Poate unele dintre voi va mai aduceti aminte de mine..am scris si eu o parte din povestea mea, pentru cine are rabdare s-o citeasca
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113141&whichpage=13

Multa noroc fetele care sunt in asteptare dar si cele care urmeaza sa faca punctia!

*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

anis wow....extrem de emotionanta povestea ta....iti doresc sarcina cat mai usoara si iti mai doresc din suflet ca sotul tau sa inteleaga si sa fie de acord sa il pastrati pt ca stiu sigur ca tu il vei pastra oricum pe bebe3,sa ii explici ca e si bebele lui,va fi totul bine sunt sigura.DD te iubeste tare mult si pt ca ai suferit atat de mult pt o greseala care ti-a fost mai mult impusa sa o faci,acum te-a raplatit.Sarcina cat mai usoara ,copilasi sanatosi si o familie frumoasa si fericita!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

anis am inca lacrimi in ochi, sunt sigura ca sotul tau va accepta fara probleme bb3, mai ales dupa ce a vazut prin ce ai trecut psihic. Va doresc tot binele din lume si bb sanatosi.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Aaaa, nu se pune problema sa nu accepte sotul.!A fost de acord cand ne-am hotarat sa mai facem inca unu...ca sa reparam greseala...deci doar eu nu ii spun inca..din egoism ...vreau doar eus a fiu cu mine si sa imi alin durerea..atat...o sa vad ..poate ii spun chiar azi de sf Valentin

*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor,inca nu am vesti,nu m-au sunat.Cred ca o sa dau eu telefon,sa vad care-i treaba.

Luck,Dariela,Blanche: multumesc,va

Marrina: mi-a dat progesteronul de la punctie pana la test.

Kora: e progesteron injectabil de 100 mg(Prontogest din Italia) si mi-a dat sa fac zilnic o fiola,dar fara sa mai pun utrogestan.Eu am facut analiza progesteronului in z21,pe ciclu normal,anul trecut,inainte de primul FIV si era aproape de limita superioara.Acum nu am mai facut-o,dar am de gand s-o fac la 3 zile dupa ET,sa vad daca asimilez bine.Mersi mult pentru pumnii stransi!

Teli: tin pumnii pentru maine!

Luca: problema este ca o sa am din cele 8 ovocite embrioni putini,de aceea nu merge blastocist.La noi,pentru blastocist trebuie sa ai macar 8 embrioni( nu ovocite).

Anis: m-a impresionat povestea ta,eu personal te felicit pentru aceasta sarcina si iti urez multa sanatate si s-o duci cu bine la capat.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

TELI,....EU sunt babeta!!!Rau de tot ca am 43!!!

Dar,nu ma las,ca ma simt ca la 23!!!

Te pup si sa reusesti neaparat ca sa imi dai sperante!Succes din suflet iti doresc!

Eu voi face la Gynera,deci tot cu acelasi dr.In martie am 3 luni dupa primul fiv si sper sa imi dea "verde" imediat.Pe 14 am programarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Am sunat si rezultatul este urmatorul: s-au injectat 5 ovocite mature,au rezultat 4 embrioni: 2 de 2 celule, 1 de 3 celule si 1 de 4 celule,dar cu mici fragmentatii.Sa vedem cum vor evolua...oricum,maine la 14.30 ET.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Nusy, e bine, vei avea embrioni frumosi. Te-ai hotarat cati vei introduce? Iti tin pumnii 2 saptamani si o zi.
Anis, impresionanta povestea ta. Sa ai o sarcina usoara si poate-ti da DD un baietel de data asta.
Kitty, tu nu ai vesti? Te asteptam!
Pupici tuturor.

Mergi la inceput