FIV162
Raspunsuri - Pagina 13
nusy spune:
Claudia:
sper sa fie frumosi pana maine.Ii voi introduce pe toti,pentru ca nu am cum sa congelez(ca-s putini)..iar de aruncat..nici nu ma gandesc..inclusiv cel cu fragmentatii il voi pune.
Nusy
marrina spune:
Teli, nusy, kittyke

KoraPop Eu sunt sigura ca se fac in orice zi (AMH) dar tu poti sa mei verifici.
Luca AH= assisted hatching
Teli spune:
Fetelor , Nussy , Kittike , Doamne ajuta !
Ma retrag ca am treaba "tuns si frezat" pentru punctia de maine
Multumesc pentru urari , sper sa fie bine
dream1971 spune:
Fetelor, in ultima vreme am un program infernal la servici si de asta intru mai greu (trag tare acum ca sa pot avea mai mult timp liber cand voi incepe din nou). Nu v-am parasit insa si incerc sa tin pasul cu vestile de la voi.
Blanche mult succes joi la laparoscopie. Sper sa iasa bine si sa salvezi trompele. 
Kora
ai dreptate ca trebuia sa fi facut histero mai demult. Dar deh...cel putin la mine e sablon. Trebuia sa am pierderi repetate sa faca asta...
sa fie bine la tine si sa nu gaseasca nimic.
Dariela
m-ai intrebat daca e prima histero. Joi va fi a doua. Pe prima am facut-o acum 3 saptamani. A fost una de contol iar joi fac una operatorie pentru un sept fundic.. Sper sa fi fost asta cauza pierderilor mele repetate.
Aurel_Cris
viitoarea mamica si printesa ei!
Anis
si sarcina usoara!
Nusy, Kittyke bafta multa la ET 
Cristal iti tin pumnii sa fie startul norocos! 
Zouzou, Moni voi ce mai faceti? Cum mai sunteti? 
Va
pe toate fara exceptii si va tin pumnii sa fie cu noroc!
Dream
kittyke spune:
Buna fetelor,
In sfarsit am reusit sa ajung in fata calculatorului.
Dau raportul ...nu stiu daca e bine sau nu ca nu ma pricep prea mult dar din 17 ovocite 15 au fost maturi din care 2 au fragmentatii si am 13 embrionasi de categoria A numai ca sunt foarte lenti. Am 2 de 2 celule si restul nu stiu cum o sa evolueze, oricum maine ma suna de la clinica cand voi avea embriotransferul ori maine cu Nusy ori duminica.
M-am speriat un pic dar m-a linistit Claudia (fata de la receptie) ca d-na dr. oricum o sa faca sa fie bine....si am incredere in dr.
Nusyfelicitari si bafta la embriotransfer (poate o sa ne vedem)
Teli multa bafta maine la punctie

Anisam citit povestea ta m-a impresionat, parca asa ceva se intimpla numai in povesti
Cristalmulta bafta si tie la Izrael
Zouzoucum stai cu endometrul, cand vei face embriotransferul??
Va pup pe toata fetele

Blanche25 spune:
Anis o poveste tare frumoasa. Sarcina usoara si bebe sanatos!
Dream, iti tin pumnii stransi si imi doresc tare tare mult ca urmatorul FIV sa devii mami pentru totdeauna!
Kittyke, Nusy, Teli 

luck spune:
nusy , kitty , teli
aveti rezultate super asa ca meritati din plin o activare a majoretelor
asa ca 

si va asteptam cu super rezultate , psihicul sus pentru ca este foarte important si pentru ca trebuie sa reusiti ACUM.
BAFTA !!!!!!!!!!!
anis
povestea ta este intr-adevar "de vis".Meriti din plin copiii pe care ii ai , gandeste-te ca probabil era foarte riscanta totusi sarcina ta cu nr.3 si eu cred ca DD nu e suparat pe tine dovada fiind minunea pe care o porti in burtica si care sunt sigura ca fara voia Lui nu exista.
si toate cele bune , si daca vrei pune-ne si noua niste poze sa-ti vedem minunile
mihaele spune:
nusy , kitty , teli sunt alaturi de voi va tin pumnii maine bafta o sa fie bine 

Va pup pe fircare in parte
Zouzou iubita ce faci?

aurel_cris spune:
CRISTINICI,CLAUDIA_PREA va multumesc fetelor pt urari.

DREAM

ANIS impresionanta povestea ta,sarcina usoara si un bb sanatos

NUSY stai bine,bravo

TELI bafta maine

Multa bafta la toate care sunteti in focurii dragele mele

38+
Bianca Maria