FIV162

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

De Teli stiti ceva? PArca vinerea trecuta era prin ziua 7 de stimulare. Ar trebui sa faca zilele astea punctia.

nusy, kittyke Azi asteptam vesti despre embrionasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Blanche vei face laparo cu prof. Marinescu?Bafta muuulta,eu am sa astept sa se termine laparoscopiile si apoi voi face histero,sper sa nu-l extenuati pe prof prea tare !
Nusy ce doze de prog inj iei?La cete zile?Ai facut analiza progesteronului in zi 21 si acum dupa punctie?Sa il mai repeti si dupa vreo 5 zile de la ET!Tin pumnii stransi pt embrionasi,sa ne dai vesti bune azi!
Cristal Doamne ajuta,voi fi cu gandul la tine!
Marina multumesc mult;esti sigura ca se face analiza in orice zi de cm ,nu in zilele 2-3 cum trebuie pt inhibina B?Am sa o intreb si pe Cocei despre aceste analize si probabil le fac luna urmatoare.Tie cum ti-au iesit anticorpii antimullerieni?Bafta in continuare!
Kittyke bafta multa si tie,san e dai vesti bune azi despre copilasii tai!Tu iei prog inj?
KITTA ma bucur ca am stat de vorba la tel.Bafta cu analizele,sa scada FSH-ul si sa fie totul cat mai bine!
Anca sper sa mai vorbim curand,macar la tel.Bafta cu hartiile stii tu care!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna dimineata!
Eu fetelor , am punctia maine pe la 11.30 .
Ieri la eco aveam 6 foliculi de 18 -18.5 fiecare , endo de 13 trilaminar.
Pentru varsta mea e bine , sper sa contina si ovocite .
Mai prost e ca eu de duminica ma lupt cu o gripa ,cu febra , cu tuse , cu nas infundat , tot tacamul , am inghitit tot felul de homeopate si nehomeopate , sper sa nu fi facut rau la ovocite .Imi vine sa mor de ciuda , dar acuma nu-mi doresc decat sa fiu apta maine pt punctie.
O sa fie embriolog tot dr Cocei , de data asta mi-a promis ca daca voi avea embrioni de calitate imi face AH.
Va pup si va doresc mult noroc si voua

Mergi la inceput

Teli asteptam si eu vesti de la tine.Iti doresc bafta multa maine!Daca ai timp spune-ne ce tratament ai luat,cat erau valorile hormonalelor din zi 2 si orice alte amanunte.Sper sa iti treaca gripa cat mai curand.Mananca multe citrice,miere,ceaiuri caldute.Pana la ET ai timp sa iei chiar si niste nurofen pt raceala si gripa,nu cred sa existe vreo contraindicatie intre punctie si ET din moment ce se recomanda chiar si antibiotice ( ceea ce la gripa nu e cazul).Si mie mi-a promis dr. Cocei AH acum la FIV3....sper sa fie de ajutor.Iti tin pumnii stransi si nu uita ca te asteptam cu vesti!Bafta maxima!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Kityy, Nusy - Asteptam vesti bune!
Cristal - Sa ai un start bun. Miercuri dupa amiaza mai esti pe aici?
Teli - Stai super bine! Mergi tot la Giuly? Sper sa treaca si raceala pana la ET!

dariela

Mergi la inceput

Husky am vazut ca ai dat un semn de viata.Tu ce faci,pe cand fiv2 si unde?Baftaaaaa!
VERET dar tu unde ai disparut,care e planul tau?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Fetelor, multumesc frumos pt. raspunsuri.
Voi urmari foarte atent evolutia endometrului, si voi vedea in functie de asta la care din variante voi apela.
Tulli, sa stii ca te poti trata in perioada stimularii, si eu am fosta racita si mi-era teama sa iau ceva, insa mi-a spus medicul ca nu-i nici o problema, doar ca eu eram la inceputul stimularii. Multa sanatate si cat mai multe ovocite la punctie!
Cristal, iti tin pumnii, sa dea DD sa reusesti in Israel, si sa va intoarceti mai multi acasa!
Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Buna fetelor!

TELI, daca nu te superi citi ani ai?
Ca si eu am cam multi si asta ma sperie cel mai tare cu toate ca analizele sunt ok.

Oricum sa dea DD sa ai 8 din 8,desi si 6 ovocite ar fi super si sa fie cu burtica!Mult noroc miine!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

zouzounaki noi locuim peste tot. :) .mai mult in Bucuresti. Destul de des in Atena. Tu ce protocol ai? Eu incep ziua 21 cu suprefact - 0.5ml/zi (abdominal) pana in prima zi a ciclului urm. Dupa urmeaza gonal.
By the way...ai informatii despre mitera?

Pup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Hello all. :)

Tin si eu pumnii lui Nusy & Kitty pentru embrioni. Doamne-ajuta!

Dar am o intrebare: Nusy zicea, imediat dupa punctie, ca pentru ca a avut "doar" opt ovocite (media fiind 9, cel putin in Fr, din ce am inteles eu) nu exista posibilitatea sa se astepte pana la Z5, pentru blastocist(i). Iar Kitty era sigura ca la ea da. Sa inteleg ca numarul ovocitelor recoltate e criteriul? Ca mie biologista mi-a spus ca nu are a face cu numarul de ovocite si nici cu sperma, ci decizia se va lua strict in Z2, in functie de evolutia embrionilor: daca exista doi care se "evidentiaza" flagrant, se implanteaza in Z2; daca sunt mai multi la acelasi nivel iar evolutia pare a decurge ok, se asteapta pana in Z5 si se implanteaza blastocistii (maxim doi).

Aaaaa, si inca ceva: ce inseamna "AH"? (scuzati ignorantza:)

Mergi la inceput