nu mai stiu ce sa cred
Raspunsuri - Pagina 8
daiana_raluk spune:
Eu totusi nu pricep o chestie:de ce barbatii,cel putin asemeni sotului meu,nu recunosc in ruptul capului,nici macar cand nu mai au nimic de pierdut,ca totusi au inselat,ce-i costa sa o faca#536;Mai ales ca noi suntem si in divort,iar el ar putea sa fie macar acum corect....
ileanna spune:
Nu-l intereseaza sa fie corect.
Este doar disperat.
Iar faptul ca nu recunoaste nimic este ultima lui fortareata.
Eu nu sunt printre cele care te sfatuiesc sa-l ierti sau sa-i mai dai o sansa. Tu singura stii cel mai bine cum te poti privi mai bine in oglinda maine. Daca nu te poti privi stiind ca traiesti langa un barbat care te-a tradat ... MERGI MAI DEPARTE.
Nu sunt de acord cu cele care ti-au dat sfaturi - sa te mai gandesti din cauza copilului. Asta e o prostie.
26S cu bb Vlad
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png
aiuras spune:
Daca nu era in campanie pentru primarie iti ziceam si eu sa te mai gandesti.
Dar acum am o alta viziune. Amanta a fost eradicata brusc din viata lui ca sa dea bine la alegator. Amanta era un fel de exercitiu secundar de imagine macho si nu iubirea vietii lui dar ea spera mai mult. Amanta repudiata si cu sperantele de viata mai buna spulberate a actionat. Tu ai explodat. Sotul a incercat sa aplaneze, amanta te tine calda ca sa nu renunti la divort iar sotul incerca acum un scenariu penibil ca sa nu dezamageasca electoratul.
Parca as fi Sergiu Nicolaescu
daiana_raluk spune:
pai si ce,divortul da bine la electorat,mai ales ca e acuzat de infidelitate!! n-as prea crede.Eu daca as fi in locul lui as recunoaste totul,poate as avea sansa sa fiu iertat.Am uitat sa va spun ca la primul termen al divortului nici nu s-a prezentat facand cerere de amanare,iar de plecat din casa nici nu se gandeste
Cristina_A spune:
quote:
Originally posted by daiana_raluk
Eu totusi nu pricep o chestie:de ce barbatii,cel putin asemeni sotului meu,nu recunosc in ruptul capului,nici macar cand nu mai au nimic de pierdut,ca totusi au inselat,ce-i costa sa o faca? Mai ales ca noi suntem si in divort,iar el ar putea sa fie macar acum corect....
Pentru ca asa este el. Pentru ca, daca ar recunoaste, nu ar mai fi el insusi...
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
emilia_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aiuras Daca nu era in campanie pentru primarie iti ziceam si eu sa te mai gandesti. Dar acum am o alta viziune. Amanta a fost eradicata brusc din viata lui ca sa dea bine la alegator. Amanta era un fel de exercitiu secundar de imagine macho si nu iubirea vietii lui dar ea spera mai mult. Amanta repudiata si cu sperantele de viata mai buna spulberate a actionat. Tu ai explodat. Sotul a incercat sa aplaneze, amanta te tine calda ca sa nu renunti la divort iar sotul incerca acum un scenariu penibil ca sa nu dezamageasca electoratul. Parca as fi Sergiu Nicolaescu |
Ce-am mai ras! Super postul
Acum... lasand gluma la o parte, ca sa recunoasca ca a gresit trebuie tarie de caracter, ceea ce evident ii lipseste unui om care inseala (daca ar fi avut tarie de caracter nu te-ar fi inselat oricat de mare ar fi fost tentatia). Majoritatea inselaciosilor - odata prinsi cu matza-n sac - recunosc fapta (poate si pt ca de multe ori greseala recunoscuta e pe jumatate iertata si pe sfert uitata). Daca nu recunoaste e atat pentru ca tu sa ai in continuare dubii ca ai luat decizia corecta dar si pentru ca nu are nici acum curaj.
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
n/a spune:
Diana_raluk imi pare rau ca ti s-au intamplat aceste lucruri pe car le povestesti. Sper sa nu te lasi impresionata de smiorcaiala sotului tau si de acuzele pe care ti le aduce. Se simte prins cu mata in sac si te vede stapana pe situatie si normal ca nu-i convine. A crezut, ca multi altii de teapa lui, ca bleaga de acasa nu are sa afle ca e prea destept sa fie prins si a fost prins. Refuza sa accepte acum. Dar bine ii faci. Da-i o lectie, ca o merita.
Mirela72 spune:
Si eu mi-am prins sotul cu matza-n sac, tot cu telefoane si sms-uri, la fel a negat pana-n panzele albe insa nu m-a impresionat deloc si pana la urma a recunoscut pe jumatate, ca cica ar avea o relatie "virtuala" cu acea cucoana, mai mare decat el cu 4-5 ani si decat mine cu 7-8 ani. Insa pentru mine acest lucru nu a fost decat picatura chinezeasca ce mi-a umplut paharul tolerantei pentru ca el nu-mi mai dadea atentie de 2 ani,se culca cu mine de 2-3 ori pe an, era alcoolic si nici nu contribuia cu aproape nimic la intretinerea sa sau a copilului sau, noroc ca banii soacrei mele bolnave (ce statea cu noi)erau pe mana mea, plus salariul meu, altfel am fi fost muritori de foame daca am fi stat dupa el.
Si totusi l-am iertat dupa ce am plecat de acasa si a venit tarandu-se dupa noi, promitand marea cu sarea. L-am crezut. Greseala. Nu s-a schimbat nimic. Nici nu a renuntat la relatia cu acea cuconeta, nici cu mine nu a devenit mai cald, nici bani nu a dat in casa. Asa ca am divortat dupa alta jumatate de an pe care in ziua de azi o consider doar timp pierdut.
Sunt divortata din octombrie, am descoperit cu uimire ca n-am expirat, barbatii imi dau tarcoale, am o relatie frumoasa de 5 luni cu un tip dragut, educat,nebautor, nefumator,cat de serios este, voi vedea pe parcurs, ca incredere in barbati nu mai am...
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
Puppa spune:
Hmmm...Asta cu o doua sansa nu se incadeaza in tiparele mele, mai ales ca este clar ca tipul calcat pe bec. Mai bine suferi acum, ca raul trebuie taiat de la radacini.
Lasa-l sa bata campii, sa iti zica de o mie de ori ca el e nevinovat! Modul lui de a se comporta de acum e semn clar ca are ceva de ascuns. Gandeste-te bine, numai sa nu iti para rau apoi...Daca crezi ca vei fi ok cu decizia luata, atunci nu te uita inapoi!
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/