nu mai stiu ce sa cred

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Cristina, ba eu cred ca mai exista sanse. Nu are cum sa dispara dragostea , asa, cat ai clipi. E doar ascunsa sub ura si disperare...credeti-ma ca stiu ce vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

Eu n-am zis ca nu-l mai iubesc,nu poti azi sa iubesti si maine sa urasti,dar.....minciuna asta,bat-o vina....e greu cu ea.Si toata chestia e,ca nu mai pot avea incredere in el.Si asa nu sunt prea fresh cu psihicul....dak o mai lungesc,o s-o iau razna de tot

Mergi la inceput

De ce nu spune adevarul,ce trebuie sa il rog frumos,eu nu pot trai in minciuni,ascunzisuri,suspiciuni,scandal si ifose de barbati frustrati si lasi.Acum mai face si pe victima,ca vezi-doamne ce i-am facut eu!Si el....mieluselul a fost sfant.Acum atat de jos a ajuns incat spune ca mi-am gasit eu pe cineva de iubit si de-aia divortez,ca sunt fortata,arunca pisica moarta in curtea mea,in loc sa incerce sa spuna adevarul,oricare ar fi el.E o intreaga telenovela si circoteca,n-are rost sa va mai obosesc

Mergi la inceput

Nici nu stii cat de bine iti inteleg furia asta pe care o ai acum. In aceste momente nici nu poti fi obiectiva si ar fi bine daca ai putea sa acorzi un ragaz sa va dezmeticiti amandoi din "furtuna" asta. Eu nu ii tin parte lui, dar nici nu vreau sa ajungi sa regreti ca nu ai fost mai rabdatoare. Iar cu recunoscutul, crede-ma ca daca nu a facut-o pana acum, nici nu o sa o mai faca. Sunt sigura ca nu vrea sa te piarda si ca regreta tot ce s-a intamplat. Iar comportamentul pe care il are acum e normal pentru criza in care va aflati. Chiar nu mai exista o mica sansa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Daca se grabeste sau nu cu divortul ea stie cel mai bine, dar Alexandrueduard...nu cred ca "La bine si la greu" se refera la greul de a-ti tine pantalonii la locul lor atunci cand ai super sotie si copil, dar apare vreo domnisoara care zambeste frumos sau la greul de a-ti cere macar onorabil iertare daca tot ai dat cu bata-n balta. "Greul" asta cred ca e mai sanatos sa nu-l imparti.

Mergi la inceput

"la bine si la greu" are un spectru atat de larg...Ar fi bine sa ne alegem noi ce sa ni se intample in viata, dar din pacate nu putem. Normal ca alegerea este a ei. Noi suntem aici doar sa ne dam cu parerea, iar parerea mea e ramane aceeasi: amandoi merita inca o sansa.

Mergi la inceput

Ma gandesc si eu cateodata ca poate m-am grabit putin cu divortul,dar,vorba aia ..macar sa-si fi cerut scuze!!!!El..nu si nu!Nesimtirea intruchipata.Dar oricum nu se mai poate face nimic,cred,imi vine sa-i dau palmi de cate ori ne intersectam prin casa,mai ales ca zice ca eu am pe cineva,nu el.A avut tot timpul din lume sa vb cu mine,sa faca ceva pt noi,sa-si ceara scuze,sa faca ceva,desi nu stiu ce minune ar trebui sa faca sa il pot ierta,dar el...n-a facut nimic.Acuza doar,face crize,se plange la toata lumea ca l-a inselat nevasta si flutura acea citatie prin tot orasul.Acum zice ca eu de fapt sunt invidioasa pe el(candideaza pt functia de primar)si de aceea vreau sa-l distrug,cred ca a luat-o razna in cel mai serios mod. Aaaa,si nesimtita aia imi trimite la greu sms-uri in care imi spune sa nu mai fac circ,ca stiu care mi-e locul,si sa nu incerc s-o despart de sotul meu ca n-o sa reusesc niciodata(de parca as fi incercat vreodata).Iar el....mutul....n-o cunoaste,n-a vazut-o in viata lui,eu vorbesc de fantome,iar sms-urile mi le trimit singura de pe alta cartela!!!!!!Mai am putin si pleznesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Daiana, cred ca eu as innebuni in locul tau si asa nebuna mi-as face ambitia si l-as urmari, i-as face poze cu aia, as face ceva nu stiu...doar sa-i demonstrez si sa-i inchid gura. Si daca tot se vrea in functie publica, cel putin l-as speria ca le arat lumii. E un consum de energie si asta da' parca atunci cand e prea de tot...daca ramanea conflictul vostru mai era cum mai era, dar sa te scoata pe tine de mama si sotie denaturata, sa mai si suporti hartuiala unei astfel de individe...parca e prea mult si din pacate spune multe si despre caracterul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Daiana,pai daca omul vine si isi cere scuze la tine,inseamna ca direct,sau indirect,recunoaste ca a comis-o,nu?Si cu treaba ca"Nevasta-mea este o flusturatica,m-a lasat sarmanu` de mine cu 2 copii",deja este afumata,si al meu ce crezi ca-mi zicea zilele trecute?"Ti-ai gasit pe altu`,de aia faci tu atata taraboi,eu baiat cuminte,care te-am adorat din prima clipa,si fac atatea ptr tine";-)
Si apropo,de ce atata balamuc,ca sa fie in favorul lui?!Ca sa nu piarda tronu` de primar?Spune-i amorezatei lui,ca il trimiti draga mea,si cu rufaria dupa el,iti face un mare favor scapandu-te de ipocrit,dar sa nu fie socata cand ii se vor da papucii "Primei Doamne" a orasului,ptr o alta fasneata,ca e plina tzara de ele..
Pupici dulci,si astept vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eurobianca spune:

Eu ca si copil am trecut prin divortul parintilor mei. eu ti-as sugera sa incerci sa eviti asta dar daca crezi ca relatia ta cu sotul nu va mai fi la fel si va exista intotdeauna suspiciuni, mai bine vezi de ale tale ca pana la urma copiii au viata lor si a ta unde ramane??????/
Sa te acuzi ca n-ai putut face pasul divortului bagandu-i pe ei la misloc si astfel se vor simti ei vinovati
Chestea e ca trebe sa te gandesti f bine si daca crezi ca vei putea continua atunci sa dai totul deoparte si sa traiesti ca acum un an, dar daca crezi ca nu vei putea uita niciodata asta atunci mai bine va despartiti
.....dar nu inainte sa fi sigura ca te-a inselat.

Mergi la inceput