nu mai stiu ce sa cred
Raspunsuri - Pagina 9
khrisu spune:
Daiana_raluk cum mai esti acum? Observ ca topicul e deschis anul trecut!! S-au rezolvat problemele?
KHRISU mamik de baietel si fetita
lili_ka spune:
Am citit tot ce ati scris aici si mi-am adus aminte de un prieten de-al meu.
Tipul era casatorit dar nu avea copii. Este un tip care arata bine si are si o situatie finaciara buna. Cu sotia se intelege si o iubeste f mult. Insa tipa destul de geloasa. El ne este noua un prieten foarte apropiat . Il cunoastem de dinainte de a se casatori. Stim ce prietene a avut si multe alte lucruri despre viata lui. Isi iubeste sotia si nu este genul de tip care sa-si insele nevasta. Insa acum ceva timp a inceput sa primeasca si el sms de la o tipa care ii declara dragostea. A venit si ne-a povestit de chestia asta . Si nu stia ce sa faca . Sa ii povesteasca sotiei sau nu. Stia ca daca i-ar spune saotiei nu ar crede. De ce spun asta ? Pentru ca la o intalnire cu mai multi prieteni dicutasem despre sms nedorite .Iar ea spunea ca daca sotul ei ar primi asa ceva nu ar crede si ar intra la banuieli. I-am spus ca doar el poate hotarai ce are de facut. A sperat ca respectiva sa inceteze si sa il lase in pace. Insa timp de cateva luni tipa a continuat sa ii trimita sms-uri. La un moment dat ne-a rugat pe noi sa stam cu respectiva de vorba . El nu vroia sa ii raspunda la sms de teama de a nu interpreta tipa altfel mesajul lui.Intre timp tipa i-a scris si sotiei . Si uite asa a inceput scandalul. Intre timp a sunat-o sotul pe tipa si i-a dat intalnire. Am fost si eu cu el. Tipa era " indragostita " de el si el nu ii dadea atentie. I-am spus ca daca nu inceteaza mergem la politie si declaram ca il hartuieste pe prietenul nostru si risca sa faca puscarie. Am avut noroc si a incetat. Insa a trebuit sa mergem sa o potolim si pe sotia tipului. Am reusit sa o linistim si chiar ea a spus ca daca sotul i-ar fi spus de mesaje nu l-ar fi crezut. Noroc ca in final totul s-a terminat cu bine.Iar acum sunt tot impreuna si se inteleg f bine iar ea si-a mai schimat atitudinea. Ne-a spus ca a avut norocul sa aiba langa ea oameni care au ajutat-o , altfel la ora asta era divortata de el. Si ar fi suferit pentru ca si ea il iubeste.
chimere spune:
Stiu ca subiectul e vechi, si cine stie cate s-au mai intamplat de atunci, dar asa, ca fapt divers, cum sa recunoasca omu' ca are amanta cand el candideaza pentru primarie ? Ca i se ducea naibii credibilitatea pe apa sambetei... Si sigur ca nu vroia divort, ca daca Doamne fereste afla electoratul ca nevasta a divortat de el din cauza ca o insela, cum sa mai aiba oamenii incredere in el? Asa ca a adoptat pozitia "Tu crezi ce vezi, sau ce-ti spun eu?!"
Tin minte ca am vazut un film vechi in care sotia isi prinde sotul cu amanta in pat, iar in timp ce amanta se imbraca si iesea pe usa afara si sotia ii reprosa ca o inseala, el o intreaba senin: care amanta? ti se pare, nu era nimeni aici! Dar atunci cine e aia care tocmai a iesit pe usa? Nimeni, nu a iesit nimeni... draga, ce-i cu tine? Pai esti in pielea goala! El isi trage un halat pe el si se aseaza in fotoliu si ia ziarul, si ii raspunde: cum sa fiu in pielea goala? Nu vezi ca stau linistit in fotoliu si citesc ziarul?! Dupa cateva minute de deruta totala, nevasta sfarseste prin a-l intreba: ce vrei la cina? De groaza, nu alta, am ras de m-am cocosat de atata tupeu... Asa si cu sotul aici in cauza. Probabil nu ar recunoaste nici daca l-ar fi prins in "exercitiul functiunii" ...
carlaaa spune:
Cred ca toate credem ca nu ni se poate intampla noua asa ceva ,dar unele dintre noi chiar trecem prin asa ceva . Depinde de fiecare ce decizie va lua , asta pentru ca avem aceasi problema dar in esenta e diferita de la o persoana la alta.Nu judec si nu dau sfaturi dar cred ca tb sa ne uitam de unde am plecat fiecare , adica din punctul de cand l-am intalnit pe sot si ce v-ati propus impreuna .Cred ca in viata ar trebui sa stim sa iertam dar si sa luptam pt ce vrem sa avem. Poate si noi nu ne dam seama dar poate si din cauza noastra fac ce fac .Fiecare dintre noi trebuie sa puna in balanta bunele si relele.
bilancia spune:
e un scenariu clasic care se poate intampla oricui dar depinde de actorii din piesa si de multe alte circumstanze. Nici un sot si nici o sotie nu v a recunoaste partenerului ca l inseala inainte si nici cand este prins, trebuie sa fii prea puternic sa poti face fata avalansei care urmeaza, toti vorbim de ce e drept si corect ca si cum ar exista cineva care ar spune" stii eu te insel sau am de gand sa te insel sau te am inselat si cred ca trebuie sa iau aceasta piatra de pe inima si sa vedem ce se intampla, eu cred ca ori am vazut prea multe filme, ori suferimm toti de mania corectitudinei si atunci toata lumea e o.k.....teoria e teorie......practica e practica.......
daiana_raluk spune:
A recunoscut,pana la urma(dupa vreo 10 luni),dar nici pana acum nu-s lamurita de ce si nici el nu stie(asa zice).si au trecut aproape 2 ani
tierry spune:
Sa intelegem ca n-ai mai dat divort? Si acum cum e, mai poti sa ai incredere in el? Cum e relatia voastra?
daiana_raluk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tierry Sa intelegem ca n-ai mai dat divort? Si acum cum e, mai poti sa ai incredere in el? Cum e relatia voastra? |
gabitza2005 spune:
Nu-ti pare rau ca te-a inselat, ca ai divortat sau ca v-ati impacat?
Daiana ce ai rezolvat ca l-ai facut sa recunoasca?
Eu i-am zis sotului, bineinteles in gluma pe la inceputurile relatiei noastre, ca daca ma inseala vreodata si vrea sa mai fim impreuna sa nu-mi spuna nimic, absolut nimic. in nici un caz sa nu incerce sa-si ia piatra de pe inima pasand-o la mine deoarece nu voi putea sa-l iert.
Sa nu cumva sa-l apuce mustrarile de constiinta si sa se apuce sa-mi marturiseasca, sau sa-l apuce corectitudinea fata de mine dupa ce fapta a fost comisa.
Ma inseala? treaba lui,nu vreau sa aflu.
Daca imi spune sa fie sigur ca nu mai putem fi impreuna. La fel si in cazul in care aflu singura ceva sau din alte surse.
Asa gandeam atunci si la fel gandesc si acum dupa 7 ani.
La un moment dat acu vreo 4 ani am avut niste suspiciuni in privinta lui si a unei tipe din cercul nostru de cunoscuti. La scurt timp ea a fost exclusa complet din grupul nostru si din vietile noastre si asta la initiativa baietilor. Nu stiu ce s-a intamplat intre ei si ea ,nici nu am cercetat dar la scurt timp nimeni nu mai stia nimic de ea si nimeni nu mai pastra legatura cu ea. Din discutiile cu fetele am priceput ca ea s-a cam dat la toti baietii din grup.
Nu stiu ce s-a intamplat, nu m-am stresat prea tare nici atunci cu atat mai putin acum.
daiana_raluk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza2005 Nu-ti pare rau ca te-a inselat, ca ai divortat sau ca v-ati impacat? Daiana ce ai rezolvat ca l-ai facut sa recunoasca? Eu i-am zis sotului, bineinteles in gluma pe la inceputurile relatiei noastre, ca daca ma inseala vreodata si vrea sa mai fim impreuna sa nu-mi spuna nimic, absolut nimic. in nici un caz sa nu incerce sa-si ia piatra de pe inima pasand-o la mine deoarece nu voi putea sa-l iert. Sa nu cumva sa-l apuce mustrarile de constiinta si sa se apuce sa-mi marturiseasca, sau sa-l apuce corectitudinea fata de mine dupa ce fapta a fost comisa. Ma inseala? treaba lui,nu vreau sa aflu. Daca imi spune sa fie sigur ca nu mai putem fi impreuna. La fel si in cazul in care aflu singura ceva sau din alte surse. Asa gandeam atunci si la fel gandesc si acum dupa 7 ani. La un moment dat acu vreo 4 ani am avut niste suspiciuni in privinta lui si a unei tipe din cercul nostru de cunoscuti. La scurt timp ea a fost exclusa complet din grupul nostru si din vietile noastre si asta la initiativa baietilor. Nu stiu ce s-a intamplat intre ei si ea ,nici nu am cercetat dar la scurt timp nimeni nu mai stia nimic de ea si nimeni nu mai pastra legatura cu ea. Din discutiile cu fetele am priceput ca ea s-a cam dat la toti baietii din grup. Nu stiu ce s-a intamplat, nu m-am stresat prea tare nici atunci cu atat mai putin acum.ba imi pare rau ca m-a inselat,normal,si lui ii pare.Nu imi pare rau nici ca am divortat nici ca ne-am impacat.Atunci cand am divortat nu m-am gandit sub nici o forma ca o fac doar ca amenintare,sau doar sa-i dau o lectie.Pur si simplu nu-l mai vroiam.De fapt mai e un subiect pe forumul asta referitor la impacarea noastra,la urmari si consecinte. |