nu mai stiu ce sa cred

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

E foarte usor sa pleci si sa distrugi ceva. Eu zic sa-ncerci sa iei o pauza si daca el e dispus sa discute, poate n-o sa trebuiasca sa dai cu piciorul la tot ce ati cladit impreuna pana acum. Orice om greseste.Important e sa nu persisti ...Tu n-ai gresit niciodata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Situatia ta este similara cu cea a unei bune prietene, pe care o cunosc de mult, cu diferenta ca ea si sotul ei nu au copii, insa sunt in curs de adoptie copil. S-a intamplat anul trecut si nici pana in ziua de azi nu a recunoscut nimic. Ea a trecut cu vederea totul, asteptand sa infieze fetita. Dupa aceea, D-zeu cu mila...

Nu ar strica sa-l dai afara din casa pentru o vreme. Eu am facut asta o data cu al meu. Insa pe atunci nu eram casatoriti si nu aveam copil...deci a fost usor de facut. Asta ar putea avea efectul unui dus rece pentru el. Culmea, fructul oprit nu va mai fi ...oprit! Aceasta "libertate" s-ar putea sa aiba ca efect "trezirea" la realitate. Va incepe sa pretuiasca un lucru cand va fi pe cale sa il piarda definitiv. O familie, dragostea sotiei, etc. O "pasarica" nu va mai fi interesanta pentru el. Insa vei mai putea sa-l primesti inapoi? Asta-i marea intrebare!
Doamne-ajuta sa se rezolve cat mai repede situatia si sa depasesti cu bine acest moment dificil din viata ta.

Lyly si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

LYLY,crede-ma,ii zic in fiecare zi sa plece,i-am facut si bagajele de vreo cateva ori,dar nu vrea ,zice ca n-are unde si la cine.Apoi,chiar,nu pot sa-i blochez usa,sau sa-l iau pe sus.Eu as pleca in momentul asta,dar nu ma pot trambala cu haine,copii,jucarii,carti,calculatoare,pe cine stie unde.El ar avea doar 2 genti,ar fi mult mai simplu.Imi repeta obsedant ca nu isi va da acordul pentru divort niciodata.

Mergi la inceput

Aaa,si am uitat sa va mai spun ,ca ”domnul”meu se comporta ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat:imi povesteste retrospectiva zilei,diferite barfe,ma mangaie de cate ori ne intersectam prin casa.....ca si cand totul e ok,nimic si nimeni nu ne-ar fi tulburat armonia,iar cand, inevitabil se pomeneste de ”halucinatia”mea,imi zice ca is o copila fraiera si ma roaga sa incetez ca s-a saturat.Cred ca e bolnav sau nu constientizeaza ce i se intampla!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Parerea mea: ori intr-adevar nu are nicio vina si-o fi fost vorba de ceva fatuca cu gargauni in cap, sau a exagerat el cu glumele si a fost gresit inteles ori e intr-adevar vinovat de ceva, regreta sincer si vrea sa dea totul la o parte.
Un sot atat de bun cum il descrii tu si care nu vrea sa plece, poate merita o sansa de a-l asculta. Eventual incearca sa il verifici discret, dar nu distruge tot ce aveti pentru banuieli nu fte intemeiate.
Nu mai fa scenarii, iti mananci viata si linistea, curand vor simti si fetele atmosfera tensionata, nu e in regula. Lasa o perioada lucrurile sa se aseze, facand acum presiuni, parerea mea este ca adancesti prapastia dintre tine si el, pentru ca intre el si tine pare a fi o iubire adevarata.
Daca te-a inselat, atunci e altceva, dar fara certitudini, incearca te rog sa nu impingi lucrurile la extreme

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Este clar ca e vorba doar de o aventura si nu vrea sa te piarda(sa va piarda). Insa o separare pentru o perioada scurta va limpezi situatia. Ai spus in mesajul initial ca nu aveti probleme financiare. Sa stea cu chirie!
Asadar, dupa parerea d-lui totul este in inchipuirea ta. Dar, ar trebui sa inteleaga ca ti-ai perdut increderea in el. Asta nu se recastiga usor. Probabil considera ca nu ar folosi nimanui sa-si recunoasca greseala si sa-si arunce tarana in cap. Insa ar da dovada de intelepciune daca ar face-o.

Lyly si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

[quote]Originally posted by ra_mata

Daiana, fara fum nu iese foc. Indiferent ca e o femeie respinsa de el sau o amanta, sotul tau are un rol in astea, deci nu te amagi ca totul e ok in privinta lui. Juramintele...cu cat sunt mai virulente si mai patetice cu atat sunt mai neadevarate.
Eu nu as angaja niciun detectiv, ti-a zis deja amanta lui ca va urmareste (la suc etc). Cred ca o intalnire in 3 te-ar lamuri macar in ceea ce priveste caracterul lui (desi cred ca iti va parea un vis urat din care trebuie sa te trezesti). Persoana cealalta nici nu conteaza, decat in masura in care ar ajunge sa devina publica. COnfrunta-l pe el, dar fa-o mai repede pana nu o iei si tu pe aratura, te vei macina groaznic cu toate telefoanele neraspunse, cu toate intrebarile neraspunse...

r

Mergi la inceput

Gata,fetelor!Maine termin toate actele si ies incet,incet din povestea mea de dragoste.Va rog,nu aruncati cu pietrii!E decizia mea si sunt gata sa suport consecintele.Poate ca sunt o lasa ca n-am incercat sa-mi salvez casnicia,dar nu mai aveam putere,aveam impresia ca ma luptam cu morile de vant,iar ca sa traiesc in incertitudine o viata....asta NU!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Daiana,

As vrea sa te pot imbratisa, nicidecum sa dau cu pietre.
Dai dovada de o tarie pe care multe dintre noi am fi vrut sa o avem , si pe care nu am avut-o.
Da, este greu sa renunti la o viata traita alaturi de un om, om care timp de 12 ani a fost jumatatea ta, bunatatea si dragostea intruchipata.
Multe fete spun ca fetitele tale vor suferi. CREDE-MA ca vor suferi mult mai mult daca vor trai intr-o casa unde exista neliniste, neintelegere, neincredere. Toate astea isi pun amprenta de-a lungul anilor, si chiar daca nu sint "discutii" deschise in fata lor, copiii sint mult mai intelepti si mai intelegatori decat le dam noi credit. SIMT totul, in special in ceea ce-i priveste pe parinti.
Iar sotul..poate fi barbatul barbatilor, plin de dragalasenii si gesturi tandre si frumoase. Dar minciuna si lashitatea si-au spus cuvantul deja. Viviana a spus mai sus ca "detectivii, urmaritul, si discutiile" cu parashuta reciclata cu care si-a pierdut el atita timp ar fi o injosire pt tine. Da-mi voie sa fiu de acord cu ea 200%!!!! Astea-s chestii din telenovele. In momentul cand ai copii de crescut, casa de intretinut, servici, si responsabilitati, numai pe Sherlock Holmes nu l-ai angaja. In sufletul TAU stii adevarul mai bine decat oricine altcineva. Nimeni nu-ti poate spune ce si cum sa faci. INSTINCTUL este mai puternic decat orice altceva.
Am trait cele traite de tine. IDENTICA situatia. Si crede-ma ca am stiut din plecare. De prima data cand am gasit factura de telefon mobil. Refuzam sa cred, dar STIAM cu desavarsire, fara nici o indoiala. Si a platit cu virf si indesat
Tu ai grija de tine si de fetitzele tale. De fericirea si linistea voastra sufleteasca. El va ramane mereu tatal lor. Nimic nu va schimba asta, si ar fi nedrept din partea ta sa faci ceva sa ii impiedici pe toti 3 sa-si mentina relatia. Dar tu ai nevoie de un om care sa te merite. Sa te aprecieze. Sa te iubeasca. Sa te ADORE, deoarece fiecare femeie- si fiecare barbat- are dreptul la un partener adevarat, care sa il aprecieze si sa-i fie fidel.
INTELEPCIUNE, TARIE si DIRZENIE!!!!!
Si tot ce-ti doresti alaturi de pruncii tai!
Azi esti eroina mea!!!

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Multumesc Olguta!Chiar aveam nevoie de vorbele tale.Sunt sigura ca-mi va fi enorm de greu sa iau viata de la capat singura si cu responsabilitati atat de mari,dar cred ca totusi meritam altceva si asta imi da aripi.Sper ca-mi va fi bine,nu stiu ce sa zic,pot zice doar ca am incredere in mine si in puterea mea de a o lua de la capat.Oricum,trec prin aceste cosmaruri singura,nimeni nu ma intelege,nici macar parintii mei,pt ei sotul meu a fost un al doilea copil,nu ma intelege nimeni cat am fost eu de terorizata psihic,ce urat am trait eu in ultimul timp.Dar ....asta e!Va multumesc ca ma intelegeti voi!

Mergi la inceput