nu mai stiu ce sa cred

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Daiana, nu ne mai dai nici-o stire, nici-o veste. CE ai mai facut,
ce ai hotarat,ce s-a mai intamplat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by Dahriana

Stiti ce nu inteleg eu.
De ce nu se apeleaza la testul cu poligraf in cazurile astea?
Costa doar 3 milioane,am aflat din surse sigure.
Oricum eu mi-am propus sa nu ma marit cu nimeni,inainte de a-l testa in toate felurile posibile.

Si eu cred ca te inseala. [b]Ciudat ca incepe dupa 12 ani sa-si ascunda tel.[/b]
12 ani a fost frumos sa te uiti in tel lui si acum nu mai e?

1. Pregateste-te sa dai 3 milioane lunar, sau macar trimestrial, ca ce iese prima data poate nu iese si pestre 3 luni (ca la orice analize, nu?)

2. Pai dupa 12 ani incepi tu sa ai riduri, celulite si nervi si el sa se uite dupa prospaturi (a se intelege prin prospatura orice alta femeie :)).

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

pai,ce sa mai zic,nu mai am nimic nou,doar ca am incercat sa-l dau afara din casa,dar zice ca nu are unde merge si ca aici e casa lui.O tine in continuare pe a lui,iar ca noutate mi-a zis doar ca,el a clatinat familia din gresala,iar eu acum vreau s-o distrug.Nu mai vorbesc nimic cu el,nici macar strictul necesar,mi-e lehamite deja,chiar nu mai vreau sa stiu nimic,am trecut si peste faza cu parerile de rau.Vreau sa ies mai repede din circoteca asta,sa-mi vad de treaba mea,ca....totusi,am 32 de ani si toata viata inainte.Am ajuns la concluzia ca nu merita,nici macar sa-l iert,dar mi-e enorm de greu din cauza fetitelor,care il idolatrizeaza.o sa divortez in curand=deocamdata am lasat-o putin mai usor,pt ca, totusi iti ia ceva timp sa explici copiilor .M-am gandit si eu la detectivi particulari,dar credeti-ma ,chiar am altceva de facut cu banii,iar discutia cu domnisoara,pica din start,pt ca nu ma cobor la nivelul unei astfel de creaturi,care nu si-a gasit fericirea,doar langa un barbat casatorit.De iertat nu poate fi vorba,pt ca daca el a facut asa ceva,nu ma merita si nu am ce mai cauta langa un astfel de om,indiferent cate ne leaga.Va pup si va multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Bubic vreau sa-i dau dreptate prietenei tale, din pacate pe mine tatal meu m-a facut atenta la asa ceva.,orice barbat inseala , orice ai face tu sa il ti aproape nu v-a reusi sa-ti fie fidel, poate se v-a intimpla numai odata de curiozitate dar oricum o va face ,acum ramine de vazut cat v-a fi de destept si daca tu vei afla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

De ce nu incerci pentru inceput, sa iei copiii si sa pleci macar demonstrativ, o vreme, de acasa? Intr-adevar, nu merita sa vorbesti cu individa. Daca a avut tupeul sa te sune, poti fi sigura ca ar inflori de zeci de ori ceea ce s-a intamplat intre ei.

Mergi la inceput

Nu plec pentru ca nu am de ce.Viata mea merge inainte in casa mea,cu lucrurile mele si plus de asta de ce sa le plimb pe fete dinr-o parte in alta.Stau in casa mea,mai plec si eu si uit sa vin,nu raspund la telefon sau il inchid,am dus fetele la parintii mei si stau acasa si il sfidez,chiar daca sufletul meu urla.Oricum el e foarte debusolat,dar crede-ti-ma,o tine tot pe aia cu fidelitatea,nu stiu cat mai poate sa minta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

hai sa admitem ca te-a inselat...si eutind sa cred ca da...de ce nu incerci sa vb cu el?dc nu incerci sa ii acorzi o a doua sansa?sa il ierti?a gresit dar cred ca tot te iubeste....
in locul tau as fi vb cu cealalta tipa, dar l-as fi dus si pe sot cu mine ca sa vb in trei(asta fara ca el si ea sa stie ca vor fi amandoi de fata)...desi e cam greu de realizat,dar nu imposibil.
eu as incerca sa scot explicatii de la el, poate ii e frica sa admita ca te-a inselat pt ca stie ca automat il vei parasi, si atunci spera ca negand mai are o sansa sa te pastreze.daca vroia sa ramana cu pipita ti-ar fi zis "da,draga,te-am inselat,bagi tu divortul sau eu?".dar din ce zici tu, mai ales ca acum e debusolat,eu cred ca regreta ce a facut.
toate astea sunt supozitii, nu pot sa stiu ce simte sau gandeste el,dar macar gandeste-te la ideea de a-i acorda o sansa...totusi odata l-ai iubit si tu, si poate il iubesti in continuare...doar ca suferi, si esti manioasa...iar ura si furia nu sunt sfetnici buni...
iti doresc multa putere,si alegera pe care o faci sa fie cea mai buna pt tine si puii tai.

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Zau daca mai pricep ceva. Si nici nu prea mi-a placut ceea ce s-a scris prin unele postari.
O casnicie nu e o halca de carne pe care o transezi cu cutitul.

Nu mai inteleg nimic:
Detector de minciuni?
Detectiv particular?
De vorba cu presupusa amanta?
Alte cai mai injositoare pentru suflet si spirit nu mai exista?

Daiana, nu merge pe ideea "cine pe cine merita mai mult". El spune ca a clatinat casnicia, ai zgaltait-o si tu. Ok.
Acum este timpul sa te gandesti cu adevarat la ce si cat de mult poti trece cu vederea.
Si vei gasi raspunsul in sufletul tau nu aici pe forum.
Ia-ti barbatul, iesiti din atmosfera incinsa din casa si mergeti intr-un weekend prelungit.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Este foarte greu sa decizi cum e bine.
Lemoni iti dau dreptate.
Daiana ... eu tind sa cred ca nu mi-as distruge familia si nici nu as incerca sa aflu adevarul. Adevarul e destul de clar: si-a tras-o cu alta. Poate sa nu fie mare scofala. Eu as avea pretentia ca relatia noastra a depasit demult stadiul de sex si nu as renuntza la tot restul (ai spus ca e un sotz destul de ... minunat). Dragostea nu inseamna doar sex. Iar dupa o vreme chiar cred ca sexul este mult depasit de alte valori care se impart in cuplu.

Eu cred ca tot circul de pana acum l-a lamurit. Nu il arunca din familie pentru ca a cazut intr-o pasarica (la ce manevre a facut tipa e clar ca e o toanta si ca e doar sex). El e mai mult decat partenerul de sex pentru tine: un prieten, un om cu care ai impartit si imparti atatea ... etc.

E usor de vorbit si ... mai vorbim cand ajung in aceeasi situatie. Dar tind sa cred ca nu as renunta sa-mi continui viata langa el doar pentru ca a vrut sa o mai miroase si pe alta. Sigur ... daca ar fi un om pe care pana in acel moment l-am apreciat si iubit (nu ar fi de maine un om de spanzurat doar pentru asta).

Never say NEVER.
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput

Ok.Sa zicem ca incerc sa fac ceea ce m-a sfatuit Viviana.Sa plec in week-end prelungit,sa stau de vorba cu el,dar imi va spune aceleasi minciuni obositoare,nu o sa-mi zica nimic nou,o sa iasa tot el cu fata curata din toata povestea asta,o sa-si continue aventura(probabil),iar eu o sa traiesc la nesfarsit cu suspiciuni si cu neputinta de a afla adevarul.Si ma voi trezi la 40 de ani terminata psihic(de parca acum as fi fresh),cu doi copii de intretinut si probabil tot intrebandu-ma unde mi-o fi barbatul.Oricum socul a fost imens,cred ca inca astept sa ma trezesc din acest vis urat,sunt atat de dezamagita de el=iar in unele momente chiar imi doresc sa nu-mi spuna nimic.Ma gandesc la toti acesti ani impreuna,ma gandesc la fetele noastre,la cat ne-a fost de greu sa intemeiem o familie la 20 de ani,la faptul ca nu a existat o zi in care sa nu-mi spuna TE IUBESC,sau sa ma ia in brate,la relatia noastra care s-a bazat pe iubire,nu pe compromis,comoditate,copii,obligatie,sau mai stiu eu ce.Si poate tocmai de aceea dezamagirea e asa mare.Si tocmai pentru ca mi-a tradat aceasta dragoste,il voi parasi,pentru ca simt eu ca nu mai pot continua sa-l iubesc ,simt ca nu pot sa ma mai uit in urma.Sunt constienta ca,poate distrug suflete(cum imi reproseaza),dar....asta e.Imi asum responsabilitatea alegerii mele

Mergi la inceput