nu mai stiu ce sa cred
Raspunsuri - Pagina 2
codrutza4 spune:
sunt de acord cu cea de mai sus care-ti spunea sa angajezi un detectiv. eu sa nu am bani ptr. asta, as face un credit si tot as afla adevarul!e foarte posibil sa vrea cineva sa va faca rau. sunt destule persoane care va invidiaza, cu siguranta! si sa stii ca daca vrei sa inseli....nu pastrezi mesajele!!! poate ca sotul tau a respins-o pe pipita asta , iar ea nu se lasa asa cu una cu doua, vrea sa se razbune.
absoluta spune:
Daiana parerea mea este ca nu trebuie sa renunti asa usor la tot ce ai. Daca ea te-a sunat pe tine sunt sigura ca ai numarul ei. Sun-o si cere-i sa te intalnesti cu ea. Vezi ce zice. Lamureste aceasta suspiciune pe care o ai. Vezi adevarul care este. Daca chiar este ceva fa in asa fel si da-o la o parte insa nu renunta.
crisu79 spune:
chiar nu stii ce sa crezi?sau nu vrei sa crezi ce se intampla?e clar ca te minte.cum adica isi ascunde telefonul?ce dovezi mai vrei ca te insala?mesaje de amor, telefoane primte...dar probabil ca asa suntem noi femeile...pana nu vedem, nu credem.asa cum te-au sfatuit si felele, ori angajezi un detectiv, ori te intalnesti cu dsoara respectiva care te-a sunat si gata, afli adevarul.nu va recunoaste niciodata, pt ca barbatii care inseala sunt si lasi pe deasupra.
fum fara foc nu iese niciodata.ceva s-a intamplat.ori afli adevarul si te linistesti, oricare ar fi, ori stai si te intrebi ce sa faci.
aaaa, si mai si pastreaza mesajele.de ce?ii place sa le reciteasca?
sper sa nu te superi, daca am fost mai dura, dar am in jurul meu o gramada de prietene carora le place sa se minta singure....si e pacat...ca avem o singura viata de trait.si meritam sa o traim frumos, nu crezi?
servetel spune:
Eu una nu inteleg cum ai rezistat 1 an si cateva luni fara sa afli daca te inseala sau nu, mai ales ca ai posibilitati materiale pentru a angaja un detectiv, poate ca sunt o fire mai posesiva dar nu as suporta gandul ca il impart si cu alta si sa stau bine mersi acasa asteptand sa zica el "da te-am inselat".
Trebuie sa rezolvi aceasta problema cat mai curand.
babyblue spune:
ce sa angajezi un detectiv, cand tu aveai nr ei de tel, din sms=urile lui. o poti face si singura. nu-i mare lucru.
dai un telefon acelei femei si ii spui ca e cazul sa va lamuriti fiecare ce raport aveti cu acest barbat. tu avand in primul rand un raport legal si ca mama a copiilor sai. ea ca amanata. intreab-o ce vrea de la el, de la tine..mkr sa stii cu cine joci. ca dc te=a sunat, a facut-o ca sa va desparta, sau ca razbunare. numai ea poate stii.
cat despre el: clar te inseala. si nu de azi de ieri. imi pare rau pt tine...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -
Rufus spune:
E mai greu sa crezi ca mesajele primite vin din greseala, totusi, s-a mai discutat pe-aici si s-a ajuns la concluzia ca e perfect posibil. Asa ca nu ma pot hazarda sa-l condamn pe el sau pe tine.
Mi-a atras atentia insa credinta nestramutata a ta ca nimeni nu-ti poate vrea raul. Telefonul primit de tine te contrazice vizibil. Vad ca verdictul e pus, pedeapsa e hotarata (il dai afara in curand)...ma gandesc, ce te opreste sa amani ceea ce ai hotarat? Oricum nu esti dispusa sa crezi altceva...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
MissParker spune:
quote:
Originally posted by saphir
Eu ma intreb, ce barbat care isi inseala nevasta , e asa prost sa pastreze mesajele de la amanta?
A fi prost nu exclude inclinatiile spre a insela.
Felicia 21+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Dahriana spune:
Stiti ce nu inteleg eu.
De ce nu se apeleaza la testul cu poligraf in cazurile astea?
Costa doar 3 milioane,am aflat din surse sigure.
Oricum eu mi-am propus sa nu ma marit cu nimeni,inainte de a-l testa in toate felurile posibile.
Si eu cred ca te inseala.Ciudat ca incepe dupa 12 ani sa-si ascunda tel.
12 ani a fost frumos sa te uiti in tel lui si acum nu mai e?
Ramonika spune:
nu mai zici nimic daiana?
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
bubic spune:
Eu personal am fost socata de o buna prietena care mi-a zis zilele trecute: "orice barbat inseala, este doar o chestiune de timp sa o faca. Dar daca macar este OM cu tine, in sensul ca nu te jigneste, nu te bate, nu te injura si iti asigura situatie materiala foarte buna, atunci poti sa treci cu vederea. Ca si daca te desparti de el, vei fi cu altul care mai devreme sau mai tarziu te va insela".
Mi-a cazut lumea in cap, cand am auzit-o! Nu mi se pare normal sa gandesti si sa traiesti asa... Dar daca as judeca situatia din acest punct de vedere, ti-as zice sa fii nepasatoare (de parca ai putea!), pentru ca este evident ca respectiva vrea sa va desparta. Si de ce sa ii dai totusi satisfactie, daca tie si copiilor tai va este bine langa acest barbat?
Insa din toate celelalte puncte de vedere, concluzia este evidenta: te inseala de mult timp... si apropos, nu ne-ai zis de unde, ma rog, are tipa nr. tau de telefon mobil???!!! Ca asta nu se da la 931 sau in cartea de telefoane! Nu cumva ea intra in posesia telefonului sotului tau si de acolo l-a luat? Nu stiu, poate mi-a scapat mie ceva din povestea ta si nu am inteles faza... Dar oricum, daca asa a facut, cred ca a cam chelfanit-o sotul tau dupa faza asta. Iar daca s-a ajuns in acest punct, cu ea sigur a rupt-o...
Am facut si eu cateva scenarii, oricum sa ne tii la curent si multa intelepciune iti doresc. Fie ca decizia pe care o iei sa fie cea mai buna!