HSG si histeroscopie (3)
Raspunsuri - Pagina 26
Gianina34 spune:
miky draga, ma bucur mult ca ti-am putut fi de folos.
Daca mai ai si alte intrebari, fara nici o problema.
Mult noroc iti doresc si sa ne intalnim la odisee cat mai repede.
gianina
anamy spune:
buna fetelor!!!
luna asta urmeaza sa ma programez la histerosalpingografie.dar problema mea este ca ciclul mi-a venit pe 5 august si proful din cluj care face este inca in concediu si se intoarce pe 18 august.din cate am povestit cu el mi s-a spus ca pot merge la hsg ,important e sa nu fiu la ciclu,doar atat.dar hsg se face in zilele 7-12 din cate am inteles.ce sa fac?a mai facut cineva si in alte zile ale CM decat 7-12?
va multumesc
Gianina34 spune:
anamy - din cate am citit eu pe aici, fiecare medic procedeaza in stilul lui. Nu este nici o regula, asa ca mai bine intereseaza-te la cabinetul dr. tau, intreaba vre-o asistenta de acolo. Parerea mea proprie si personala este ca iti va face sigur cand se intoarce din concediu, fara nici o problema. Asa ca cel mai bine ar fi sa te linistesti, sa nu te mai stresezi, pentru ca oricum nu poti face nimic si nu ajuta la nimic.
gianina
roxanaz spune:
iulica31
Trimis la - 13/08/2008 : 13:56:52
--------------------------------------------------------------------------------
Buna ziua, eu sunt noua pe forum. Am tot cautat pe net un raspuns la problema mea, dar nu am gasit nimic. Luna trecuta am facut si eu analiza de HSG, apoi la o saptamana am inceput sa am scurgeri maronii, zilnic. S-a confruntat cineva cu problema asta? Stie cineva ce inseamna? O aspiranta la burtica..
catalina2307 spune:
anamy din cate stiu medicii aleg acest interval pt histero pt a fi siguri ca nu esti insarcinata. Dar daca tu stai cumintica pana vine dr. nu vad sa fie nici o problema. Succes
Catalina
mihaele spune:
Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul cattre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html V arugam semnati semnatura vostra conteaza enorm pentru noi. Va multumim
anamy spune:
buna fetelor!!!!!!nimeni nu mai face hsg?
eu sant programata maine dupaamiaza,o sa va povestesc pe vineri cum a fost!!!!tineti-mi pumnii!!
violetan spune:
Marinyk, cum e posibil sa fie aia atat de macelari??? Fara nici un fel de anestezie???? Saraca de tine!! Cred ca faceam un scandal de ma stia tot spitalul + orasul + comunele limitrofe!
Gianina, tie ti-a facut anestezie locala la Medlife? Nu mergea generala? Zic si eu, care sunt ingrozita de proceduri fara anestezie. Tot respectul pentru voi, fetelor! Eu am avut SEU inainte de bb si nu m-am putut risca sa merg sa fac HSG. Pur si simplu m-au lasat nervii dupa atatea povesti citite...m-a ajutat Doamne Doamne si am ramas insarcinata fara nici o procedura dupa SEU...
Poop fetele curajoase si va tin pumnii sa iasa totul asa cum va doriti si cat se poate de repede!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
anamy spune:
buna fetelor!!!
am facut miercuri hsg,rezultat trompe permeabile,am facut anestezie cu mialgin ,hsg nu dureaza mai mult de 3 minute,doare dar nu exagerat.mi-a fost f f f f rau dupa hsg de la anestezie,toata noaptea frisoane,temperatura,crampe si dureri de spate si burtica,am vomat cred ca de vreo 20 ori,fara sa exagerez,deci toata noaptea nu am dormit.dar a trecut,am sangerat dupa dar acum am o scurgere maronie,putin cantitativ.ma simt slabita si permanent o jena la burtica.proful din cluj care mi-a facut hsg a zis ca luna asta sa nu incercam in nici un caz ,dar de luna viitoare avem liber la bebe.am fost vreo 13 fete,,personalul sa purtat extraordinar,iar proful s-a purtat cu mine nemaipomenit.
succes fetelor care urmeaza sa faca!
slavmih spune:
Buna fetelor! As vrea sa fac si eu histeroscopia la Giulesti. Din ce-am citit pana acum, am inteles ca majoritatea ati facut cu Dr. Marinescu. Cum v-ati programat daca nu sunteti pacientele dansului? Ati fost intai la cabinetul dansului? Va rog sa-mi spuneti daca mai face si alt doctor aceasta interventie. Eu am fost pacienta Dr.Cezara Bucur, dar dupa scandalul cu malpraxis, nu mai stiu daca mai profeseaza sau nu. Voi mai stiti ceva de dansa? Va multumesc mult si va doresc reusite in urma interventiilor suferite.javascript:insertsmilie('
')