HSG si histeroscopie (3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Slavmih: eu am facut histeroscopia la Giulesti cu dr.Dracea.Asadar,histeroscopie mai fac si alti medici ,nu numai Marinescu.Parca si Ion Ionut(care,de asemenea, este foarte bun).Cat despre programare,nu stiu cum sa faci...eu sunt pacienta d-nei dr.Dracea de un an jumate si m-am programat prin cabinetul privat(adica am vorbit direct cu ea,la cabinet).Cred ca trebuie sa iei legatura direct cu medicul care face...bafta multa!

A...si d-na dr.Cezara Bucur profeseaza in continuare,poti sa incerci la ea,e un medic bun.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetelor!!!
ultimul CM l-am avut in 5 august si in data de 20 august am facut HSG.am CM cam intre 28-33 zile.acum insa tot astept sa vina pt ca urmeaza sa fac IA luna aceasta,dar nimic.sa i-au oare ceva progesteron,duphaston sau utrogestan?la voi cum a fost dupa HSG?
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Anamy - mie mi-a venit c.m. dupa HSG la 52 de zile fara stimulare. Daca dr nu ti-a dat duphaston eu zic sa-l lasi pe el sa vina cand vrea
Andra, aspiranta la titlul de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Buna seara tuturor!
Dragelor,urmeaza sa ma programez si eu pt HSG,dar cred ca luna viitoare doar.Ma mai gandesc daca s-o fac loco(in Oradea) sau la Cluj
Anamy ,am inteles ca in Cluj e o clinica care se ocupa numai cu asa ceva.Tu acolo ai facut? Cat costa investigatia?

Mergi la inceput

rodicuta32 da am facut-o la cluj,pretul e 350 ron,iar profesorul care iti va face(sfrangeu) este f f f bun si priceput.rezultatul ti-l da pe loc,se face la o clinica particulara se numeste INTERSERVISAN.
daca mai vrei alte detalii scrie-mi linistita ca iti voi raspunde!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Anamy, scrie-mi te rog,daca ai ,nr de telefon si adresa clinicii.
Multumesc!

Mergi la inceput

rodicuta da INTERSERVISAN pe google si ai sa gasesti.succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryta spune:

fetelor care ati facut histeroscopie operatorie,la cat timp dupa ati avut voie sa prestati?
Eu am facut histeroscopie ptr 2 nenorociti de polipi endometriali.
Ma gandesc dac nu cumva exista riscul unei sarcine extrauterine
Daca ati fost in asemenea situatii spuneti-mi si mie.
Eu am facut si HSG si histeroscopie.
Mii de multumiri si mult succes fetelor care urmeaza sa faca HSG si histeroscopie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Salut toate fetele!
Urmeaza sa fac si eu HSG numai ca mi-a iesit VSH -ul mare.
Am fost la Polizu si m-au refuzat din aceasta cauza .
La Giulesti stiti daca se face in aceste conditii? Acum sincer ,nu vreau sa dau in altele doar de dragul de a o face(hsg).
Va rog mult nu-mi ocoliti mesajul."Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole." Norman Vincent PealeIuliaDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna Luca2008,

Eu te-as sfatui sa incerci mai intai sa-ti scazi VSH-ul,nu-i de joaca cu infectiile cu atat mai mult cu cat substanta de contrast ajunge in uter.Chiar NU se face HSG cand VSH-ul e mare.

Mult succes,

Ada

Mergi la inceput