HSG si histeroscopie (3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns signora spune:

Buna fetelor!
Este pentru prima oara cand postez la acest subiect (de obicei scriu la ''Aspirante peste 35 de ani') dar am facut si eu un HSG in 23 iunie. Rezultat bun, nu am probleme cu trompele sau cu uterul. Urmeaza sa imi monitorizez ovulatia (eco) dar cu vacanta mea si a doctoritei...de abia prin toamna mai ajung pe la cabinet.
Ce vroiam sa va spun: ovarul meu drept a fost categorisit drept ''cam micropolichistic''si simteam o jena, cateodata dureri.Dupa HSG m-a mai durut vreo 2 zile (am avut un maxim, ca sa zic asa)dupa care durerea a incetat cu desavarsire (la un moment dat m-am gandit ca ovulez sau nu stiu ce chist s-a eliminat). Menstruatia mi-a venit la 26 de zile, destul de abundenta (cheaguri).
Intrebare: poate influenta HSG-ul curatarea ovarelor? (ma rog, nu este o decorticare dar poate influenta in bine eliminarea unor chisturi functionale?)
Anyway, am inceput sa iau branca ursului, sa vedem...poate poate.

Un bebitz la fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna fetelor,

Am si eu o intrebare pentru cele care ati facut histeroscopii: ati avut intarzieri in venirea CM dupa efectuarea celebrei investigatii?
Eu ar fi trebuit sa fiu ziua 2 si nu am nici un simptom si este exclus sa mi se fi intamplat minunea (pentru ca am avut sterilet care a fost scos in ziua 12 dupa care am avut o perioada groaznica cu dureri si sangerari iar alea-alea abia in ziua 24).

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Gianina:eu acum tocmai "experimentez" o intarziere datorita histeroscopiei.Am facut luna asta histeroscopia in z 21 a ciclului,iar acum sunt in z 35 si nici urma de rushi...gravi nu sunt nici eu,ca nu aveam cum(aveam sinechie cervicala,era lipita chiar intrarea in uter).Oricum,am facut si test si e negativ.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Buna,
si eu am facut histeroscopie luna trecuta, eram in z11 ,normal aveam un cm destul de regulat la 29 de zile, numai ca luna asta mi-a intarziat 2 zile ,am avut emotii ca ar fi sarcina, dar se pare ca histeroscopia a fost cauza.

Mergi la inceput

M-am linistit si eu.
Azi deja sunt ziua 3.

Mergi la inceput

Ma mai bag putin in seama pentru ca nu vreau sa se piarda subiectul prin paginile din urma asa ca voi mai intra din cand in cand sa-l readuc pe prima pagina:
nu am nimic nou sa va povestesc decat ca nu-mi vine sa cred ce bine mi-a fost la CM de acum - am avut dureri usoare de burtica atunci cand au si aparut primele picaturi si in cateva ore a venit cum trebuie si nu m-a mai durut nimic si totul este OK. Inainte imi apareau primele picaturi cu vre-o 4-5 zile inainte si ma durea burtica iar cand imi venea de-adevaratelea nici nu puteam sa respir de durere. Acum sunt ziua5 si cred ca a si trecut .

va pup si va tin pumnii celor care zilele astea va mai investigati,

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Gianina tu ai facut histeroscopia la Medlife? Parca asa am citit.
Am vazut ca ti-a placut tare mult acolo. Imi poti spune si mie te rog cat te-a costat?
Am vazut ceva preturi pe site, dar nu stiu pe care sa aleg.
Stai singura in rezerva, sau cum?
Cate zile ai stat internata?

A....am uitat si cat te programezi, in ce zi se poate face aceasta investigatie?
Multumesc mult.

Micky

Mergi la inceput

Danotino nu mai stiu nimic despre tine, poate mai dai si tu un semn de viata. Am citit ca ai facut histeroscopie.
Te pup

Micky

Mergi la inceput

Micky2007 - a doua oara, cand s-a reusit efectuarea histeroscopiei dupa extragerea steriletului, am platit 480 lei. Cele cateva ore petrecute acolo am stat intr-o rezerva de 2 paturi insa nu a mai fost nimeni cu mine.
In ziua programata, m-am prezentat la receptie la ora 8,30 de unde m-a preluat o asistenta si m-a condus in rezerva (dupa ce am trecut pe la camera de garda unde mi s-a facut o fisa). Aici, am primit camasuta, papucii si un halat; m-am schimbat, a venit o alta asistenta care mi-a montat o branula si mi-a luat temperatura. Pe la 9 si ceva m-au luat in sala de interventii unde totul a durat cam 30 minute (anestezii+investigatii) dupa care am revenit in rezerva mea. Am mai stat cam 1 ora pana mi-am revenit de tot (aproximativ ) dupa care o asistenta m-a condus inapoi la receptie unde am platit si apoi am plecat la servici. La 12 deja eram intrata in problemele la serviciu.
Ce am facut eu a fost histeroscopie diagnostica.
Daca nu esti pacienta nici unui medic de la Medlife, trebuie intai sa te programezi la o consultatie si apoi veti stabili data interventiei.
perioada in care se face este dupa 7 zile de la ultima zi de menstruatie.

Mergi la inceput

Gianina multumesc frumos pentru raspuns. Foarte frumos ai descris,acum am inteles si eu ca nu este asa rea histeroscopia.
Iti doresc din suflet sa ti se implineasca visul.

Micky

Mergi la inceput