HSG si histeroscopie (3)
Raspunsuri - Pagina 24
elaa spune:
Buna Gianina,
imi pare rau ptr. experienta ta cu histeroscopia, si eu am facut aceasta procedura sambata la Iasi si nu pot spune ca a fost asa dureroasa, chiar ma asteptam sa doara mai mult, oricum cred ca depinde de la organism la organism, pe mine de exemplu ma lua greata si vomam cand incercam sa ma ridic din pat, atata timp cat am stat culcata eram ok. legat de mancat ,chiar nu e recomandat sa mananci inainte si nici cateva ore dupa, ptr. ca de la anestezie se vomita. Oricum bine ca rezultatul a fost bun, ca de durere am scapat noi:)
sanatate si sa ne auzim cu vesti bune
marynik spune:
Gianina , si eu fac parte din categoria celor pt care histeroscopia a fost ceva groaznic
Eu am facut o la Giulesti si nu mi a facut nici o anestezie , nici un calmant
Dar a trecut , bine macar ca diag a fost ok
Spune mi te rog frumos , ce dr ti a recomandat tie sa iei medrol si pt ce ??
Pt ce perioada ti la dat si in ce gramaj ?
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Gianina34 spune:
marynik - dr. Predoi mi-a recomandat MEDROL de 16mg. 1 cp/zi dimineata la ora 8 timp de 6 saptamani.
Nu stiu exact pentru ce mi s-a dat insa imi amintesc ca am mai auzit de el in discutiile fetelor. Nu am ovare polichistice iar analizele hormonale sunt OK. Voi incepe sa caut pe forum ce s-a discutat despre acest medicament, cu ce ajuta in lupta noastra de a avea un copil.
gianina
marynik spune:
Din cate am inteles eu , medrolul ajuta ca organismul sa nu respinga sarcina....daca tu afli altceva sa mi dai si mie de stire
Si eu am fost la Predoi , mi a recomandat si mie sa iau , eu am avut 2 av spontane , acum nu mai reusesc sa raman
In momentul de fata eu merg la o dr de la Giulesti , si ea mi a recomandat sa iau medrol
Tu te pregatesti cumva de FIV ?
Ce probleme ai de fapt ?
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Gianina34 spune:
marynik - in principiu ma pregatesc de FIV, asta dupa ce voi mai face o IA luna viitoare. Nu am o problema anume: analizele sunt OK, histeroscopia acum a iesit OK, HSG nu pot sa fac pentru ca sufar de hipertiroida Basedow (in remisie acum).
Tie ce perioada ti-a recomandat sa iei medrol? Fetele de la FIV spun ca ele au luat doar cateva zile pana la ET si li se pare tare mare perioada mea de 6 saptamani.
Am intrebat si medicul endocrinolog si astept raspunsul.
Bine-nteles ca iti voi spune tot ce aflu pentru ca stiu cat e de important sa stim cat mai multe , mai ales ca medicii un prea stau sa dea explicatii.
gianina
cipcirip spune:
Fetelor
eu am facut HSG pe 3 iulie , primele 2-3 zile m-am simtit rau, stare de moleseala, greata. Din a 3-a zi am inceput sa sangerez shi inca sangerez, nu f mult , nishte pete. E normal sa dureze asa mult sangerarea?
Cirip
andra_80 spune:
Buna fetelor
Cipcirip - eu am facut pe 21 mai HSG si abia pe 5 iulie (z52) mi-a venit c.m. asa ca .... nu te speria ... este din cauza HSG-ului. Nu o sa mai dureze mult ... pe mine atunci m-a tinut "maroneala" vreo 4 zile![]()
Va pup pe toate si sa ne auzim la odisee
Andra, anul asta sigur o sa se intample
cipcirip spune:
Andra 80
multzumesc pt raspuns. 52 de zile? Pai tu cat ai CM-ul de obicei? Eu iau shi anticonceptzionale pt un chist shi nu cred k imi va veni mai tarziu decat e programat. Shtiu k pe AC vine la 28 zile , dar pb e ca nu o sa mai fie nimic dc am tot sangerat shi voiam sa fac inseminare la ciclul urmator. Endometru ciuciu
Cirip
andra_80 spune:
Buna
Cipcirip, sincera sa fiu nici nu mai stiu la cat am c.m. pentru ca l-am stimulat pana acum cu duphaston si ultimele 2 luni am luat ACO tot pentru un chist. In luna mai am facut HSG-ul si ma pregateam pt inseminare dar nu am avut ovulatie si endometru este f subtire. Acum am inceput stimularea de ovulatie cu Ova-mit si pt endometru cu estrofem ... sper sa fie bine, este prima inseminare si ma rog la DD sa reuseasca din prima![]()
Andra, aspiranta la titlul de