HSG si histeroscopie (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna
Flo.flo, tu cand ai avut extrauterina ti-ai facut test de sarcina? Cum a iesit??? Eu acum am dureri mari de spate. Nu mai stiu ce sa cred. Poate dc nici maine in z42 nu vine, imi mai fac un test. Problema este ca mie oricum imi vine c.m. la 35-37 zile si asta este luna dupa ce am luat ACO 2 luni(am avut un chist de la ova-mit) si acum tre sa vina el singurel, dar nu vrea si pace.
Asa ca fetelor care ati trecut prin asta poate ne spuneti si noua cum s-a rezolvat la voi sa ne mai linistim si noi un pic.
Va pup,
Andra, anul asta sigur se va intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Buna Andra
cand am avut extrauterina am facut test de sarcina care a iesit pozitiv (vreo 10 de fapt) iar dupa o saptamana de la intarziere au inceput niste sangerari maronii urate si m-am dus la urgenta la Giulesti - am stat o saptamana timp in care am facut ecografii (nu se vedea nimik in uter) si teste HCG din doua in doua zile sa vedem in ce ritma creste (in cazul extrauterinei nu se dubleaza la doua zile asa cum este in cazul unei sarcini normale).
Dar stai linistita ca sarcinile extrauterine sunt rare (circa 2% din cate am citit). Iar tie probabil ca iti este putin dereglat si din cauza intreruperii ac si din cauza hsg... deci stai linistita.
Si ca sa stai si mai linistita poti face un hcg (eu am mai facut la romar si am platit aproximativ 30 ron iar rezultatul il primesti a doua zi)

o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna!

doresc sa va spun povestea mea si sa ma primiti in grupul vostru.
de 2 ani si 2 luni incercam sa facem un bb(macar unul). Nu am ramas niciodata insarcinata, CM il am la 30 zile, regulat. Anul trecut, aprilie 2007, in urma unei ecografii, s-a vazut lichid l trompa stanga, asa ca propunerea dr a fost Laparoscopie.In urma celei interventii, mi-a curatat trompa si s-a descoperit endometrioza.
Dupa ce v-am citit povestile, in luna mai, am incercat (am si reusit sa iau legatura cu dr Zadori), care mi-a spus sa imi verific trompele.
acum 2 saptamani am facut o HSG, la Giulesti...concluzia : trompa stanga infundata.
Dr Zadori a fost foarte dragut, mi-a spus ce analize am de facut si ca nu trebuie sa imi scot trompa pentru FIV.
Sa sper ca in luna iulie ma voi duce la Z.
Poate ma sfatuiti ce trebuie sa fac ca sa am un FIV reusit sau macar un tratament pentru trompita...
va multumesc tuturor si sa ne vedem

Mergi la inceput

Buna Flo
Multumesc frumos ca mi-ai raspuns. O sa incerc sa ma linistesc. Problema e ca nu cred ca mai prind inseminarea luna asta pt ca dr pleaca de pe 2 iulie pana pe 9. Iar eu o sa plec din Bucuresti de pe 10 iulie. Sunt asa trista ..........
Va pup.

Mergi la inceput

Andra te inteleg perfect - si pentru mine fiecare luna pierduta este un chin. Acum ma gandeam ca daca am extrauterina iar, o sa pierd inca vreo 3 luni
si cand ma gandesc cat de optimista am plecat de la medic care mi-a spus ca acum trompele sunt ok si pot sa ma apuc de ...
Speranta bine ai venit in grupul celor chinuite de HSG dar sper din tot sufletul sa stai cat mai putin pe aici si sa fugi la odisee . ptr FIV nu stiu sa-ti dau nici un sfat dar pentru trompa infundata eu am facut instilatii.
va poooppp

Mergi la inceput

Buna fetelor
Nu mai spuneti nimic??
Flo.flo cum mai stai?
Mie nici acum nu mi-au venit rusii adica z44, am facut deja 2 teste de sarcina care au iesit negative. Chiar nu stiu de ce intarzie atat de mult ....
Speranta - bine ai venit la acest topic si speram sa treci cat mai repede la odisee.
Va pup, si astept vesti de la voi
Andra, viitoare

Mergi la inceput

Buna Andra
Nici mie nu mi-a venit - ziua 36 si am niste dureri dubioase prin burtica
Daca nu imi vine pana miercuri, ma duc la medic. Am si eu 2 teste de sarcina, ambele negative si unul dubios (linia de test a iesit pe orizontala )
o zi frumoasa

Mergi la inceput

Buna
Foarte dubios test ... oare ce s-o fi intamplat in luna mai la HSG de nu ne mai vine o data c.m.
Nu stiu cum se face sa ai private message ... vorbeam mai multe.
Poop

Mergi la inceput

andra nu stiu de pm dar studiez acum si iti zic daca descopar.
tu unde ai facut hsg-ul?
gata am gasit - te duci la contul meu - mesaje private - si activeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna fetelor,

Ce mai faceti? Unde-ati disparut?

Eu tocmai m-am intors de la spital unde am reusit pana la urma sa fac histeroscopia. Steriletul pus data trecuta a fost foarte eficient(!). Asa ca problemele au fost rezolvate(stenoza si sinechia uterului). In rest totul pare OK. Mi-a dat de facut un tratament cu medrol, ciprinol, utrogestan iar dupa ce imi vine CM voi face stimulare pentru o noua inseminare. Poate de aceasta data voi avea noroc. Simt eu ca va fi bine.
In ceea ce priveste procedura in sine, a fost groaznica, cu toata anestezia facuta. Deabia ma abtineam sa nu plang(desi sunt invatata cu durerile si in general rezist eroic) Nici nu puteam sa respir de durere si doctorul ma intreba de ce nu ma uit pe monitor sa vad cum imi arata uterul pe interior. Printre lacrimi am putut sa-mi "admir" interiorul uterului, orificiile trompelor si franjurii de endometru. Dupa anestezie mi s-a infundat urechea dreapta si m-a cuprins un tremurat in tot corpul. Cel mai rau mi-a fost cand m-am asezat in pat in rezerva. Cat stateam in picioare era mai suportabil, cand m-am asezat pe pat a inceput calvarul. Temuram si plangeam(pentru ca eram singura in rezerva!) si-mi era o greata... Dupa ce am vomitat , in vre-o 5 minute mi-a trecut toata starea de rau, toate durerile.
Dupa ce am trecut prin toate astea, am doua sfaturi pentru voi: sa nu mancati nimic in ziua cu pricina si sa nu faceti pe vitezele sa va duceti singure - eu asa nevoie aveam de sotul meu sa ma ajute sa ma duc la baie, sa ma sustina, sa ma frece pe o mana, sa ma incurajeze...
Cam asta este experienta mea cu histeroscopia. Desi a fost o investigatie traumatizanta pentru mine, nu vreau sa va descurajez, ba , din contra, o recomand la toata lumea pentru ca asa de usor se poate face o sinechie si nu e nici un simpom nimic si degeaba facem alte investigatii si tratamente si stam si speram sa vedem doua liniute in fiecare luna.

Multa sanatate tuturor si ve astept cu vesti bune.

va pup pe toate,
gianina

Mergi la inceput