HSG si histeroscopie (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Buna fetelor, am si eu o intrebare. Histerosalpingografia se poate face shi dupa ovulatzie? Eu sigur nu sunt gravida pt ca sotzul are azoospermie shi vreau sa o fac la ciclul acesta pt ca de la ciclul urmator sa pot pleca spre inseminare. SpunetZi-mi dc se poate pt ca mie mi s-a spus sa sun in z 1 a CM shi asta inseamna ca mai pierd o luna.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Eu nu stiu sa se faca dupa ovulatie.Se suna in prima zi de CM pentru o programare.Se face imediat dupa ce se termina singerarea.Poate daca dai o "declaratie pe propria-ti raspundere"((: ca nu esti insarcinata o fi posibil.

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Nu am cum sa fiu insarcinata, sotzul are azoospermie (zero ). Dar secretara de la clinica cred ca nu prea a intalnit cazuri ca mine . Ma duc la Sibiu pt o prima consultatzie la dr shi pt ca tot fac ac drum voiam shi o histerosalpingografie.

Cirip

Mergi la inceput

(((:,pai ei respecta niste legi.O secretara face ceea ce i se spune,strict.Iti trebuie un contact direct cu un medic(care se pricepe).Cred ca nu esti obisnuita cu legislatia spitaliceasca.Au fost cazuri cu HSG cind unei femei nu i se dadeau sanse naturale de procreere si ea la HSG era insarcinata.Risc mare pt. medic.

Aniela

Mergi la inceput

Revin,spunindu-ti inca ceva,s-au intimplat cazuri in care fetele s-au dus cu spermograme "masluite",deci e firesc sa ti se ceara un simplu HSG si o spermograma valida pt o IA.

Nu intru in birfe pt ca nu imi plac,decit iti spun.Atit.

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna fetelor,
Am revenit iarasi la acest topic cu o nelamurire.
Am facut pe 21 mai o HSG care a iesit ok. Intrebarea mea este daca voua dupa ce ati facut HSG v-a intarziat c.m. si ati avut bufeuri si dureri mari de burta. Cam asta simt eu acum. Sunt f dezorientata, nu stiu ce sa fac ... Insarcinata nu cred ca sunt pt ca la monitorizare s-a vazut clar ca nu creste foliculul si deci nu ovulez si am lasat-o balta din z20 ... acum sunt in a 36z.
Va multumesc frumos, va pup
Andra_80, anul asta se va intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

andrea_80 - in ce zi a CM erai cand ai fact HSG? Cred ca erai in ziua a 5-cea si poate , fiind foliculul mic nu a vazut medicul (se mai intampla din pacate!!!).
Un test de sarcina ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Andra te rog sa ma scuzi ca te-am botezat
Iti raman datoare cu un miel

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Gianina - atunci cand am facut HSG eram in z7. Am facut monitorizari pana in z20 cand mi-a zis ca nu are rost ca nu mai creste foliculul (avea aceeasi dimensiune de o sapt, 13 mm). Vineri z37 mi-am facut test care evident a iesit negativ. Am sunat-o pe dr care mi-a zis sa astept. De obicei il stimulam cu duphaston sa vina. Problema este ca luna asta trebuia sa incep cu stimluarea de ovulatie si pt endometru. Dar daca se incapataneaza sa nu vina ...:( chiar nu am altceva de facut decat sa stau si sa astept sa vina rusii iar mai apoi sa fac inseminarea
P.S. sa stii ca nu-mi place mielul asa ca ai scapat
Va pup
Andra, anul asta sigur se va intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Buna fetele
Andra, eu am facut o HSG pe 30may si ieri 22may ar fi trebuit sa-mi vina cm dar nu a venit si nici simptome ca ar veni in curand nu am. Si da am si dureri (cu toate ca dupa HSG m-am simtit foarte bine vreo 2 saptamani) dar durerile sunt localizate in partea stanga. eu in ianuarie am avut extrauterina si de atunci am ramas cu dureri in partea stanga dar acum s-au accentuat durerile (acum cateva nopti ma durea cu tot cu picior, ma dureau degetele, calcaiul). chiar imi este teama sa nu am dinnou extrauterina pe aceeasi trompa stanga Mia-m facut totusi un test azi dimineata si era negativ.
Eu inca sper sa imi fi intarziat din cauza HSG si sa nu fie extrauterina. Asa ca daca mai sunt fete carora le-a intarziat dupa HSG si au avut dureri, poate ne spun si noua sa ma mai linistesc si eu un pic.

va pup

Mergi la inceput