HSG si histeroscopie (3)
Raspunsuri - Pagina 21
flo.flo spune:
multumesc frumos pentru raspuns. m-am mai linistit. oricum eu nu am ramas foarte multi ani insarcinata - ar fi o minune sa raman luna asta. dar eu tot sper mai ales ca hsg-ul a iesit bine acum.
anamy spune:
buna fetelor!!!
ma bucur ca ati revenit si la acest subiect.
maine am pus-o de un hsg.la ora 15.sa-mi tineti pumnii sa fie totul bine.va voi tine la curent cum a fost.
inseminare in aceeasi luna asociata cu stimulare si hsg,chiar ieri am vb cu dr pe aceasta tema si categoric NU ,nu e voie.si eu am vrut acelasi lucru sa incep stimularea si apoi hsg si apoi IA sa nu mai pierd o luna.dar poate ramanem gravi dupa hsg,nu se stie niciodata fetelor!!!
succes la proiectul bebe!!!!
anamy spune:
buna fetelor!!!
flo.flo
ada29
am fost ieri la hsg,dar dar dar din cauza unor dureri pe care le am de cateva zile in zona pelvina nu am facut-o!!!
am vb cu dr si trebuie sa i-au antibiotice zanocin si antiinflamator.deci am anexita,pt ca ma dor ovarele si ma si ustura la urinat putin,urinez des,am avut intepaturi puternice la burta in zona pelvina.intrebarea mea este pot oare sa fac hsg daca am anexita?voi ce ziceti fetelor?
efectiv asa de speriata am fost ieri,normal eu sint f f curajoasa si nu prea mie teama de fel dar asa de multe povesti am citit pe net ca sant de-a dreptul speriata,stiu si sint constienta ca fara hsg nu voi putea incepe luna viitoare nici o stimulare si nici o inseminare.
ada29 spune:
Anamy,
Mai bine ca nu ai facut-o,nu-i de jucat cu infectiile,antibioticul e f bun si doamne fereste sa-ti fi infectat si uterul.
Poate da Doamne-Doamne si nu o sa mai ai nevoie de Hsg.Acum trateaza-te.
Sa auzim de bine
.
Ada
anamy spune:
ada29
ai dreptate ,am vb si cu prietena mea care e medic ginecolog si acelasi lucru a spus si ea,nu e voie daca ai infectii sa faci hsg.acum stau linistita si o tratez si prestam in continuare si vedem luna viitoare ce va fi.in plan e si sovata pt desfundarea trompelor,daca va fi cazul,nu stiu cat ajuta dar voi incerca .
succes si tie si fetelor!!!
haideti cu 2 liniute!!!
Gianina34 spune:
ANAMY- ce tratament ti-a dat pentru anexita (ce dozaj si cate zile)?
Cred ca m-am pricopsit si eu. Am dureri mari si desi am facut o echografie si nu se vad inflamatii am totusi mult lichid in sacul Douglas. Mi-a dat no-spa 2 /zi si cate un supozitor cu diclofenac seara. Dureri am incontinuare asa ca as mai lua si un antibiotic totisi...
anamy spune:
gianina34
am primit tratament cu zanocin od 400mg\1 tableta pe zi la aceeasi ora-7 zile,flamexin tot la fel\1 pe zi si e bine sa iei si un antimicotic,de ex. nistatina cam vreo 3 pe zi.
succes
Gianina34 spune:
Multumesc mult pentru raspuns ANAMY. ![]()
Astazi sper sa ajung la homeopat si sa vad ce ma sfatuieste in privinta anexitei.
Va pup pe toate,
gianina