HSG si histeroscopie (3)
Raspunsuri - Pagina 20
noname spune:
quote:
Originally posted by Gianina34
Ce mai faceti fetelor?
Unde ati disparut toate?
Am ramas singura sa astept pentru urmatoarae histeroscopie?
gianina
Cred ca nu te confund. Am vb cu tine la subiectul FIV la Medlife, nu?
De ce nu iti activezi si tu Pm-ul?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
Gianina34 spune:
Draga Dana, eu sunt cea cu care vorbeai la FIV-Medlife.
Ce mai faci, cum stai cu moralul?
gianina
noname spune:
quote:
Originally posted by Gianina34
Draga Dana, eu sunt cea cu care vorbeai la FIV-Medlife.
Ce mai faci, cum stai cu moralul?
gianina
Cam prost

Ti-am trimis Pm

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
Gianina34 spune:
Imi pare rau, Dana![]()
![]()
Da n-o sa reusim noi acusica? Anul asta sigur ni se implineste visul. O sa vezi. Deabia astept sa ma duc sa nasc la MEDLIFE. Mi-au placut foarte mult![]()
Eu am 35 de ani (spre 36
) asa ca nu vrei sa stii cum simt cum trece fiecare luna, insa sunt optimista (de felul meu!) si cred ca va fi bine.
Am cumparat un covoras dulcel cu animalute pentru dormitorul copilului, asa ca veti ce ma pregatesc, nu?![]()
gianina
gabitoni spune:
buna
sunt programata la Giulesti pentru HSG pe data de 12 iunie. imi spuneti si mie care este protocolul (atat la bani cat si la ce iti face).?

flo.flo spune:
Buna gabitoni
Eu am facut luna asta histerosalpingografie la giulesti. Sa nu iti fie frica ca nu este dracul asa negru: noi eram 4 gasculite speriate si nu ne-a durut pe nici una foarte tare. Este bine ca ne-a strans pe mai multe si am avut cu cine discuta si asa a trecut timpul mai repede. Ni s-a dat un Nospa inainte iar dupa m-a durat putin burta (cam ca la ciclu) dar dupa un nurofen mi-a trecut. Inainte de hsg trebuie sa te consulte medicul tau dupa care mergi la cabinetul de sterilitate sa ti se puna o stampila, pe urma mergi jos la internari sa-ti faca internarea, dupa care la garderoba, apoi la etajul 2 la d-na Viorica (parca) iar de acolo jos la rediologie 

Cat despre bani fiecare a dat cat a vrut dar tot personalul s-a purtat la fel de frumos cu toata lumea. Din cate am inteles de la fete, au dat 500.000 la medicul care face analiza si 300.000-500.000 la medicul radiolog. Unele au dat mai putin , altele mai mult sau deloc. Acum cum crezi tu si eventual te mai sfatuiesti si cu fetele care or sa fie impreuna cu tine. dupa ce iti face radiografia, mergi cu ea la medicul tau sa ti-o citeasca. cam atat
Mergi fara frica ca nu doare asa rau - este neplacut intr-adevar dar nu doare nici tare si nici nu dureaza mai mult de 5 minute. iti tin pumnii
Acum am eu o intrebare pentru fetele care au facut deja HSG - medicul vostru v-a spus dupa cat timp de la hsg puteti incerca sa ramaneti gravidutze? (asta in cazul in care trompele sunt ok). Adica exista vreun risc daca as ramane in aceeasi luna in care am facut hsg? (medicul meu mi-a spus ca pot sa ma apuc de treaba
dar nici eu nu am intrebat cat trebuie sa astept)
pooooppppp
bytzi spune:
Buna fetelor! am si eu o antrebare si ma gandeam ca aici voi gasi raspuns;am vazut c a antrebat si FLO mai sus...se poate face IA an aceeasi luna cu HSG ,deci z 7a fac HSG si A 13 a IA ...stiu ca luna urmatoare se poate dar nu stiu de luna aceasta....MULTUMESC
ada29 spune:
Buna fetelor,
Mie doctorul radiolog mi-a spus dupa procedura ca am unda verde de luna urmatoare.Ginecologul,la fel din cauza de radiatii.
Am inteles ca depinde si de doctor,dar mie mi-au spus un nu categoric lunii in curs.
O zi minunata!
Ada
flo.flo spune:
si eu am prestat
acum la greu in perioada fertila.
ce ma fac? medicul meu nu mi-a precizat nimik in legatura cu asta - auzisem eu ceva mai demult ca nu e bine in aceeasi luna (bine niste fete scriau mai demult ca nu ai avea voie 6 luni) dar daca el nu mi-a zis nimik si nici cei ce mi-au facut radiografia....

ada29 spune:
flo.flo,
Stai linistita,sunt multe cazuri chiar si aici pe forum in care s-au obtinut sarcina in aceasi luna cu hsg.Copiii sunt perfect sanatosi.
Poate doctorii ar trebui sa se-nteleaga intre ei si sa se hotarasca odata cum e mai bine.Unii dau unda verde altii nu.
hai ca o sa fie bine.
Ada