HSG si histeroscopie (3)
Raspunsuri - Pagina 19
liana.berbec spune:
Gianina,
Iti multumesc pentru raspuns, abia acum l-am vazut. Azi am fost la medic si am stabilit sa-mi faca laparoscopie imediat dupa menstruatie. Mi-e cam teama dar trebuie sa fac si asta. Ma intrebam daca nu se poate face histeroscopie in loc de HSG.
La tine am vazut cum a mers la laparoscopie, nu ma pricep prea tare, daca m-as pricepe ti-as da un sfat.
cory_box spune:
imi puteti spune si mie, va rog care sint preturile la histerosalpingografie (cam cit la doctor, radiolog, asistenta), eventual si cit se mai da extra.va multumesc
iaura21 spune:
cory eu am facut la cluj la particular , acostat 350lei deci la spital trebuie sa fie mult mai ieftin , te-ai hotarat sa faci ,poate nu e nevoie ,oricum iti urez suscces
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
andra_80 spune:
Buna fetelor.
In sfarsit am scapat si de aceasta HSG care a iesit bine, adica trompele mele sunt cat se poate de permeabile. A fost oarecum dureroasa dar presupun ca sunt altele mult mai dureroase.
Cory - eu am dat 50 ron la dr. radiolog care a parut f multumita si 50 la dr. ginecolog. Eu zic ca e ok atat cat am dat. Oricum de facut tot ti-l va face asa ca ... fiecare dupa buget.
V-am pupat fetelor .... si sa auzim numai de bine.
Andra_80 aspiranta la titlul de 
Pisik06 spune:
Am facut si eu HSG la Giuli sapt asta. Rezultatul e ok, trompele sunt ok, un pic subtiri, oricum nu e important pt mine ot ca fac FIV din cauza probl sotului, important e ca uterul e normal, pt ca la histeroscopie dr i s-a parut ca ar fi f mic si de aia m-a trimis la HSG.
Am dat 50 lei (500 mii vechi) la radiolog si 20 asistentei de la radiologiei.
Pot spune ca HSG doare mai putin ca histeroscopie
ada29 spune:
Buna fetelor,
Am facut si eu HSG ieri,la Cluj,la Interservisan si vreau sa va impartasesc din experienta mea pt. cele care mai au inca retineri fata de aceasta procedura[ Anamy
].
Am platit 350Ron,asistentul ne-a dus in saloane unde ne-a facut cate o injectie pt.relaxarea musculaturii si a uterului.In functie de numarul pe care il primesti o sa te duca cineva jos la radiolagie.Noi ieri am fost sapte fete.
Personalul e foarte dragut,conditiile f bune.Procedura a durat putin,cred ca nici 5 minute.Scenariile pe care le facem vizavi de procedura nu au absolut nimic in comun cu realitatea. Nu doare mai mult decat la un consult ginecologic obisnuit,nu stiu,probabil de la injectie..Nici una din cele sapte cate am fost nu s-a plans de procedura...
Gandurile pe care le-am avut inainte de HSG mi-au facut mult mai rau decat procedura in sine.Hai mult curaj tuturor si sa auzim de rezultate bune la HSG.
Ada
anamy spune:
ada29
multumesc din suflet pt incurajari ,de data asta chiar o sa merg sa o fac pt ca nu mai imi este teama.dupa prima IA am avut dureri f f f f mari dupa,febra, frisoane si dureri mari de burta ca nu puteam sa ma misc ,procedura in sine nu m-a durut,n-am simtit nimic,si am trecut cu bine,dar ma gandesc ca hsg nu doare mai tare.
va multumesc fetelor si sa veniti cu 2 liniute dupa hsg.
ada29 spune:
Anamy,
Sunt sigura ca o sa te duci sa faci Hsg,motivatia e mult prea insemnata ca sa ne impiedecam de asa chestie minora.Ai sa-mi dai dreptate...
Eu am vrut sa pun accentul pe injectia pe care am primit-o in sold,nicaieri nu am citit de asa ceva,desi luasem si nurofen inainte..
Iti doresc rezultate exceptionale la toate procedurile!
Ada
P.S.Injectia pt.relaxarea uterului,care mi-a facut foarte bine.
cory_box spune:
multumesc din suflet la fetele care mi-au raspuns in legatura cu preturile la hsg.mi-era frica sa nu fac vreo gafa, sa nu dau cumva prea putin si sa fie doctorul nemultumit, dar nici prea mult sa fiu penibila.va pup si va doresc bafta in continuare.
Gianina34 spune:
Ce mai faceti fetelor?
Unde ati disparut toate?
Am ramas singura sa astept pentru urmatoarae histeroscopie?![]()
gianina