Aspirante optimiste > 20 ani (261)
Raspunsuri - Pagina 4
oanaiacovita spune:
Pipo eu am avut 10 si ceva si 11 si ceva si am avut avort menstrual...
Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!
my pictures
V.I.S.U.L.
justme25 spune:
http://www.locateadoc.com/articles.cfm/search/478
Referitor la BHCG..ajuta!
http://tt.lilypie.com/AaECp2.png
silvi8 spune:
neata gagici!!!
cred ca nici nu va mai amintiti de mine...n-am mai intrat de mult nu de alta da ma cam depasesc discutiile. eu deabia sunt a doua luna dupa anticonceptionale si deabia peste inca o luna am liber la
ptr bebe...acum e doar de placere.
am intrat sa vad ce mai ziceti voi, care a mai plecat la odisee, care testeaza, care ovuleaza
...vad ca au mai venit si fete noi, bun venit tuturor
marinika, medeea, crisa, oanaiacovita, claudela, fetelor va pup pe toate si sa auzim de 

silvi
maryb spune:

ce fac fetele ???
anais74, merci de sustinere...si eu sunt mandra de mine ![]()
alexa, eu radeam de cum a zis marynik ca si-a adus aminte de smocul tau....nicidecum de faptul ca ti-a cazut tie un smoc de par....Doamne Fereste !!!
crisa, ooooffff....ca tare greu trebuie sa-ti fie fara mamica ta....te
si iti trimit o calda imbratisare.
pipo2008, ai fost haioasa....in concluzie imi placi
.
va
pe toate si va doresc un week-end minunat.
maryb
monica_dicut spune:
Neatza la cele mai dragi fete ale mele

maryb ma bucur ca vii mai des pe aici 
IO nu ma bag in discutiile d epe aici ca nu ma prishep.
Eu bhcg-ul l-am avut 2550 la 4 sapt de sarcina... si corespundea... nu stiu de valori cu 3 si 1.2.. 

POZNICI CU NOI
8+ sper la o
Andreea Raluca
EL NINO
jasmine30 spune:
Marynik, tu in ce luna ai pierdut cele 2 sarcini ? Ce analize ai facut dupa? Te rog spune-mi si mie pt ca si eu am pierdut 2 sarcini si nu stiu ce analize sa mai fac. Am facut TORCH, histeroscopie, sa vada daca uterul e ok si e ok, trombofilii, dar mi-a iesit Ureaplasma prezenta dar valoarea e <10000. Oare ce inseamna si asta ? Ce pauza ti s-a spus ca treb sa faci dupa chiuretaj ?
marynik spune:
Jasmine , eu am pierdut sarcinile la 5 sapt si cateva zile
Dupa primul av am facut toate analizele posibile , toxo , cmv , rubeola , ureaplasma , mycoplasma ,clamydia, listeria ,hormonale etc..tot ce ar fi avut vreo legatura cu av
Toate au iesit perfect , concluzia probabil defect cromoz.
Dupa 3 luni am ramas din nou gravida , am pierdut si aceasta sarcina in aceleasi conditii ca si prima
Dupa acest av am facut toate testele pt trombofilii si mi a iesit lupus anticoagulant pozitiv , de 6 ori am repetat analizele si de fiecare data au iesit pozitive , diagnostic sindrom antifosfolipidic
Tie cum ti au iesit analizele pt trombofilii??
Si unde le ai facut ?
Ureaplasma prezenta sa stii ca este o cauza de avort , dr tau nu ti a explicat , nu ti a dat un tratament ?
La cate sapt ai pierdut sarcinile ?
Da mi mai multe detalii , au fost avort spontan sau oprite in evolutie ?
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
pipo2008 spune:
Apoi dragele mele , am vb cu o prietena care lucreaza la un sp si mi-a zis ca nu ai cum sa-ti dai seama din prima analiza ca se repeta analizza sangelui in 48 de ore si daca se dubleaza atunci sunt insarcinata!!!!
Offf ce naibilor sa mai fac ca acum vine w-end-ul unde sa fac eu analiza????????
oanaiacovita spune:
Pipo, il repeti luni..nu are nimic...asa am patit si eu, l-am facut vineri si l-am repetat luni.
Si nu te mai stresa atat, ca mai ra iti faci.
Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!
my pictures
V.I.S.U.L.