Aspirante optimiste > 20 ani (261)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Marynik primul a fost avort spontan la 5 saptamani, fara chiuretaj. Mi-au spus ei ca s-a eliminat complet - mi s-a facut si eco transvaginala. Doctorul mi-a spus ca pot sa raman iar dupa primul ciclu pt ca nu a fost chiuretaj. Eu dupa primul ciclu am ramas iar. Mi s-a dat tratament de sustinere duphaston, totul ok la 7 saptamani, dar intr-o noapte pe la aprox 9 saptamani m-a durut burta si am fost la eco - nu mai vedeau embrionul, sarcina oprita in evolutie. A urmat chiureatj. La prima eco cand totul era bine cu bb (la cea de la 7 sapt) bb era mai mic putin decat ar fi trebuit. Dar ei mi-au spus ca nu e nici o problema. Ei suspecteaza cauze genetice, dar nu mi-au dat nici o analiza de facut. Pe toate le-am facut eu de capul meu. Toata aceasta istorie a fost monitorizata de medicii Medlife. Eu nu am analizele in fata pt ca nu stiu daca anticoaguantul antilupic l-am facut (apropo de trombofilii). Am facut proteina c, s, fibrinogen, APTT si toate au iesit ok. Vreau sa fac si hormonalele, geneticele, a analiza de urina si anticorpii antfosfolipidici. Imi mai sugerezi ceva ? Legat de ureaplasma, voi merge sapt viitoaresa imi spuna ce e. Eu am citit pe forum ca daca val<10000 nu ar fi o problema. Tu stii mai multe cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Va pupacesc si eu la o cafeluta de dimineata!
Crisa !Suntem alaturi de tine...
Pipo, nu te mai stresa...daca e sa fie bebelache, afli si luni...

http://tt.lilypie.com/Gjqjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Iar beau cafeluta singurica...

http://tt.lilypie.com/Gjqjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Jasmine imi pare rau pentru ce ai patit...

POZNICI CU NOI

8+ sper la o Andreea Raluca

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Claudela, pot sa acompaniez?

Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!

my pictures
V.I.S.U.L.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pipo2008 spune:

fetelor ce parere aveti, daca mi-a iesit 1.2 dar eu abia fac 10 zile de la conceptie este posibil totusi sa fiu insarcinata , asa mi s-a explicat ca este atata de mic ca nu se poate afla nici daca fac test de sarcina?

Mergi la inceput

Pipo, nu vreau sa te dezamagesc, dar daca ar fi 1.2 nu prea mai sunt sanse. Dar ti-au venit rezultatele?

Oana

my pictures
V.I.S.U.L.

Mergi la inceput

claudela, io's p'acilea da beau ceai

POZNICI CU NOI

EL NINO

Mergi la inceput

acum io nu vreau sa ii dau nici sperante, dar din fetele vechi, daca va aduceti aminte cand a facut anaxena bhcg cu teste clare pozitive si bhcg i-a iesit super mic. Si a zis ca nu mai are incredere in bhcg.

Anaxena dc ne mai citeste poate ne spune ea...Chiar asa, nu a mai intrat de mult pe la noi. Ce o mai face?

POZNICI CU NOI

EL NINO

Mergi la inceput

Anaxena a avut 2 si ceva, dar a facut si foarte devreme testul.

Oana

my pictures
V.I.S.U.L.

Mergi la inceput