Aspirante optimiste > 20 ani (261)
Raspunsuri - Pagina 3
pipo2008 spune:
tot sun la ei si nimic ,nu-mi raspunde nimeni , ce nu au inceput programul, ca ma gandescca daca recoltarea se face de la 7.30 ar trebui sa fie cineva acolo
off mai mai, ma omoara asteptarea asta!!!!!!!!!!!!!!

medeea_vs spune:
Neata la fete cucuiete si multumesc de cafea. Buna buna
. Eu abia astept sa treaca zilele astea sa vina uratii sa o luam de la capat.
Oana nu fi suparici ca poate se pozitiveaza mai greu. E bun ticker-ul? Esti in Z25? Este timp suficient sa se pozitiveze.
Pipo iti tinem pumnii. 
Crisa 
- pana la Craciunul din 2008
http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png
oanaiacovita spune:
Moni, da, e bun tickerul...sunt in z25..dar in z13DPO...
Om vedea noi...
Kitzy, pup fetele dulci...
Pipo, tinem pumnii sa fie bine...
Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!
my pictures
V.I.S.U.L.
winter spune:
Neata fetelor!
Marinika
eu nu cred ca progesteronul are de-a face cu testele de ovulatie. Si eu iau Utrogestan din Z12 timp de 10 zile ,am facut teste de ovulatie si mi-au iesit pozitive in Z12 si z13 apoi in Z14 a iesit negativ. Cred ca am ovulat in Z14.
la toate fetele!
http://tt.lilypie.com/B5JDp2.png"
pipo2008 spune:
Alexa tu ce rezv ai primit la analizele de sange ca uite eu am sunat si mi-au zis ca trebuie sa am valorile mai mari de 1.2 si nu stiu cat si ca eu le am mai mici de 1.2 in concluzie este de 1.2 sau de 3 ca nu mai inteleg nimic ???Mi-a zis ca oricum trebuie interpretata analiza!!!
A facut cineva beta hcg ?
justme25 spune:
Eu am facut BHCG si am avut 2.1 atunci. Si nu eram gravi. Si eu stiu ceva tot de 3 ca fiind valoarea minima. PUp
http://tt.lilypie.com/AaECp2.png
marynik spune:
Buna dimineata 
Noname , in legatura cu trat tau , vreau sa ti spun ca si eu iau vit c efervescenta 1/zi , vit e 10 zile pe luna , duphaston 2 pastile 10/luna din z15
Vit c ajuta la imunitate , vit e la fertilitate ,aspirina fluidizeaza sangele, duph cred ca stii si tu
In mod normal si eu ar fi trebuit sa iau Aspenter , care este tot aspirina dar eu nu l pot lua pt ca sunt alergica
Dar la mine este o alta poveste ,eu am o problema de coagulare a sangelui , adica sangele meu are un timp de coagulare mult mai repede decat in mod normal , ceea ce impiedica o sarcina sa se dezvolte bine , practic eu din cauza asta am pierdut cele 2 sarcini
Tratamentul cu aspirina preconceptional si in timpul sarcinii a ajuns deja un trat de rutina pt medici la pacientele care au avut av in antecedente
In concluzie , trat pe care ti la dat este unul bun , dar cu ce te ajuta pe tine ....
De ce ti la prescris tie , asta nu pot sa stiu
Ar fi trebuit sa ceri explicatii , eu una nu plec din cabinetul unui dr care imi da un tratament pana ce nu ma lamuresc exact cu ce ma ajuta
Nu inteleg de ce nu te a pus sa faci niste analize hormonale , practic probl ta este ca nu ti vine ciclul...
Nu stiu ce sa zic...asa de multe ori ne ducem noi la dr si le dam banii degeaba...
E posibil totusi sa aibe legatura cu acel cortisol...
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Diana