Fetele din jud.Hunedoara-2***
Raspunsuri - Pagina 17
danuta36 spune:
Hello!Va invit la o cafea de dupa amiaza...
La noi cand e soare,cand ploua,dar s-a incalzit...Suntem mai mult singure pe acasa,caci tati,dupa ce vine de la job,are ore de sofat.Saptamana trecuta a inceput scoala de soferi...eu am facut-o de mult,acum vreo sase ani,dar daca n-am mai condus intre timp,cred ca nici nu mai stiu,am cam uitat..
Ochi_verzi multumim de aprecieri.. si multa sanatate Dianei!Si al meu sotz a stat cativa ani buni in vale,caci a facut faculta in Petrosani,apoi cativa ani a locuit in Uricani.Si mai statea mult pe acolo,daca nu-l 'corupeam' eu sa vina incoace![]()
Am si eu o experienta neplacuta,cu o sarcina pierduta la 25 de sapt. si stiu cum e ...chiar ma gandeam ca ar fi trebuit sa aiba 4 ani fetita,in aprilie,daca ar fi trait.Dar DD nu ne-a lasat si ne-a daruit pana la urma o comoara nepretuita,in sfarsit am ajuns sa fim si noi o familie...
danuta36 spune:
Ramy faine filmuletele cu printesa,o pupam si noi.
Marami sa-ti fie de bine iesirea...am si eu un dor de ducaaa..de schimbat 'decorul'..dar e cam greu,cand ai bebe mic.Al meu sotz spala zilnic vase...mai ales storcatorul de fructe..hihihi
Va pup si va doresc o dupa amiaza linistita!
ochi_verzi spune:
Marami, pe unde-i Manastirea Colt?
Cand nu-i in delegatie spala si sotul vase, geamurile de la terasa
Cand eram insarcinata nu faceam nimic(ma refer la prima sarcina) ca nu puteam...un singur lucru nu face...nu gateste ca nu stie :)
Danuta, de aceea am vazut eu poze de la Valea de Pesti ![]()
Scuze, daca ti-am rascolit amintiri![]()
Hai sa va arat cateva amintiri.![]()
si cateva poze mai recente
Diana 22.11.2004
lulu_boches spune:
nocturna ca deobicei ![]()
Am scapat de "felinar"
De 8 martie am fost la chef
, m-am intors la ora 01.30, noaptea.![]()
Azi noapte fu noapte alba, fiica mea a facut febra.Azi am mers la doctor si i-a dat "antibiocuri".Iar are "vacanta", de la gradi, de a mers prea mult pe 2008, o saptamana![]()
Ochi_verzi,Luana, a mers la gradi la 4 ani(fara 2 zile).
Va astept la 
noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
danuta36 spune:
Lulu multumim pt. cafea.Multa sanatate Luanei!
Ochi_verzi faine pozele,sunteti frumosi toti trei![]()
S-a trezit Miru ,fug...
ochi_verzi spune:
Am ajuns si eu in fata caculatorului![]()
La noi e soare si caldut asa ca am venit repede de la scoala si mi-am scos biciclista. Acuma am pus-o a somn, iar eu mai fac una alta...
Lulu, sanatate fetitei, sa treaca repede
Diana vad ca e bine.N-a tusit deloc, gatul nu-i rosu iar nasul curge ocazional insa mai are si azi nurofen si fluimucil, sa nu se infunde la loc, nasucul
Diana 22.11.2004
ramyteo spune:
da nu stau ca tre sa fug sa fac curat![]()
Va pupicim pe toate
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
Da mai Mire am fugit in lume da ma intorc eu
pana tunci iti trimit un 
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete