Fetele din jud.Hunedoara-2***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Cred ca plec,trebuie sa mai butoneze si tati..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Danuta sa ii pup piciorul ala mic

A mea...intra pe filmulete ca am bagat filmulete noi. Unde canta degetele mititele a fost inregistrata ieri si unde zice catelus cu parul cret are numai doi anisori restul filmuletelor sunt facute sub un an si 10 luni

va ofer cate o de relaxare si cate o

Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_mire spune:

no sara buna

am intrat si eu pe aci sa ma laud ca vai ce ma chefuii de 8 martie..........
cu teodora ca ce spectalol am dat noi eu prezentator ea vedeta. si am si cantat. asta da 8 martie.

va pupicesc pi toate

Mergi la inceput

Ce fainnn, mei Melela nu te culci? Teo nu vrea sa merga dincolo asa ca mai stau pe aici.

Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_mire spune:

ba da mai ramy imediat ca mie greu dimineatza

va pup

Mergi la inceput

Noapte buna hunedoara ori unde te-ai afla.

Mire mai vorbim si noapte buna!

Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

...am aparut si eu pentru scurt timp ca apoi trec la somn, ca dimineata suna "criminalu"(asa-i spun eu ceasului)
Multumesc pentru aprecieri.
Nu pot spune ca-i un copil rau, ci doar incapatanata, doar e sagetator insa se potoleste destul de repede pentru ca n-o bag in seama sau stie ca i se taie "ratia" de la una alta si ne mai si certam...stiti cum e "copil cuminte, baba frumoasa si rata-necata nu exista
Ar fi multe de spus despre noi, dar asa putin cate putin.
Pe 7 martie prima noastra fiica ar fi implinit 5 ani :( dar n-a fost sa fie.S-a nascut la 7 luni, au fost probleme, a trait doar 4 luni si 3 zile, mai mult in spital in Timisoara...offf.Cand voi avea o dispozitie mai buna am sa va povestesc.
Apoi am spus ca alt copil nu voi mai face, dar dr de la Timisoara nu m-a lasat sa gadesc asa...au urmat analize si cand Raluca ar fi implinit 1 anisor am ramas insarcinata cu Diana.A fost o sarcina fara probleme, la ultimul eco mi-a spus ca arterele-i sunt inversate in inimioara, am crezut c-o iau razna, aveam 37 de saptamani.M-am internat si-am cerut cezariana...Mi-a spus sa mai stau totusi 2 saptamani.Am stat in spital si dupa 2 saptamani eram prograata pt cezariana, la 8:30 dar la 7:10 s-a nascut Diana, normal si cu contractii cam de la 6, 6 fara...
Probleme n-au fost dar pt linistea mea sufleteasca tot am fost pana la Timisoara s-o vada medicul de acolo.
Asa a mai fost racita dar probleme n-am prea avut.
Acuma are 3 ani si 3 luni , inca n-am dat-o la gradinita, avem o bona super care se ocupa tare bine de ea.N-am dat-o la gradi nu pt ca nu s-ar fi descurcat dar doarme pana pe la 9, 9 si jumatate iar programul meu este scurt, la 12 si un pic sunt acasa.Am zis sa doarma dimineata cat mai poate ca apoi toata viata se va trezi de voie sau de nevoie.
Ii place sa picteze, sa coloreze(mai depasim sau ne plictisim), danseaza si se joaca fff mult cu jucarii.La calculatr inca n-am invatat-o, cat mai pot o tin departe.Stie poezii, cantece,pevesti, vorbeste bine spunem noi si lumea, dar nu-l pronunta pe R care era iî si acu' e l.
Cam astea suntem noi

Ramyteo, n-am reusit sa vad filmuletele :( dar sper ca maine va merge.Incepe sa se deruleze, apoi se blocheaza.
Danuta, esi o frumoasa si gazulina ta la fel
Mai am de vizionat si alte fotografii, dar asta maine ca acuma e tarziu.
Va si-o saptamana frumoasa sa aveti!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Ochi verzi imi pare rau ca ai trezut prin atatea dar ma bucur ca fetita e bine,nu? E mare fetita ta am crezut ca are la 4-5 anisori. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. Nici Teo nu il spune pe R
pupici multi

Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Ochi verzi imi pare rau ca ai trezut prin atatea dar ma bucur ca fetita e bine,nu? E mare fetita ta am crezut ca are la 4-5 anisori. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. Nici Teo nu il spune pe R
pupici multi

Perlute

Sall!
Buna cafeaua ce ai lasat-o
Asa-i cum spui ramyteo, important ca-i sanatoasa.
Acuma e un pic mucoasa(ieri stranuta si de dimineata a inceput sa-i curga si nasul), dar de regula i trece repede si e vesela(nu boleshte). Îi dau nurofen si fluimucil.
Multa lume îi da mai mult decat varsta ei, pentru ca este inalta.Are pe cine semana...sotul are1,93 iar eu 1,70 si-n familia sotului toti sunt inalti.
Despre R nu-mi fac probleme, sunt multi copii de varsta ei care nu-l pronunta, dar pentru aia tot mai facem exercitii, framantari de limba si spunem cuvinte care sa-l contina...O sa-l invatam noi

La noi e tare frig, zapada de pe Parang nu se mai topeste si vantul e rece.Se chinuie un pic sa apara soarele, dar sunt totusi multi nori.
Sa aveti o zi buna si-mi mai fac aparitia pe aici...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Brrrr.... eu n-am iesit azi deloc afara din casa, am bantuit ieri si pentru azi. Am fost cu Oana si o prietena la Manastirea Colt si pentru ca la 4 agungeam in Petrosani, cam prea devreme, am mai dat o fuga si pana la Lainici. Nu de alta dar i-am promis sotului din dotare ca nu ma intorc pana nu spala vasele.... conform traditiei din familie, odata pe an el spala vasele, adica de 8 Martie. Cred ca puteam sa stau linistita vreo saptamana plecata ca vasele tot nespalate le gaseam.

[url="http://community.webshots.com/user/crissuky]pozne-npoze[/url]
Cristiana si cele doua mandre Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput